Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lista lista

Najgorsze idiotki forume......

Polecane posty

a ja się tam do niczego nie przyznam,bo na tym forum jestem od niedawna i nie znam tu nikogo za dobrze :P

A mi tam nikt nie przeszkadza, pisza glupoty to pisza, nie obchodzi mnie to, ludzie wchodza na to forum bo sie nudza, szukaja namiastki zycia towarzyskiego, niektorzy szukaja dziewczyny (jak jarek 84). A tak wogole to kazdy dla kogos jest idiota, wynika to z roznicy pogladow.

Gość bvn
anulka156 ale ty juz sie wypowiedziałas

ja nie mam konkretnych osob ktorych nie lubie fakt, zdarzaja sie klotnie ale to wynika z tego ze ktos moze miec inne zdanie niz ja i ok, prosze bardzo:) przeciez nie kazdy sie musi ze mna zgadzac:) a tak poza tym nie zauwazylam zeby ktos sie narzucal albo gadal bez sensu caly czas

Jarek nie szuka dziewczyny :P A ty chyba nie do konca mowisz prawdę :D probujesz zaistniec na tym forum, np poprzez ujawnianie wieku tudziez fotek uzytkownikow ... :O nie tędy droga kochana :classic_cool:

Gość noupin
qwa wiesniaki nie sprzeczac sie bo to nie jest kulturowe ahhaahaaahhaha

Gość ta największa idiotka
to Kasia_19+ czy jakos tak

No nic, ja jestem przynajmniej szczera i zawsze pisze pod swoim nickiem przez to zapewno zostalam nazwana idiotką Ale jak juz wiele razy powtarzalam za nic mam zdanie jakiś pomarańczek, więc jeśli wam to pomaga, to piszcie do woli PODOISUJE SIE TAKZE JA POD SłOWAMI DELICIOUS:P Coz, nie jest mi przykro,że pomarancze mnie nie lybia,bo to chyba jedna osoba pisze 100 razy:D no nie ważne:D A osoby ktore pisaly na czarno ze mnie nie lubia, mają wyjątkowo mało postów, więc...🖐️ Jestem zajebista:classic_cool:

Gość tylko Jarek 84

Bo wszyscy myslicie ze jestescie tacy anonimowi, a w rzeczywistosci nie jestescie, kazdy stara sie byc na tym forum jak najbardziej glosny i jak najbardziej beszczelny zeby tylko zostac zauwazonym,...

Gość Kaska_19_-
Weźcie się ode mnie odwalcie. Same piszecie tylko bzdety bez żadnej treści i wartości, a moje mądre tematy krytykujecie albo zgłaszacie do kasowania. Zazdrość i tyle !

Haha Bejbe W oskrach kafeterii jesteśmy nominowane do kola wzajemnej adoracji :P ... coś w tym musi być :D Dziękujemy za kolejny topik utrwalający nas w przekonaniu iż jesteśmy tak fajne, że aż się milo na serduchu robi :P haha

Gość nie masz racji
gowno prawda bo ja mam gdzies forumowy rozgłos

Najlepsza --> jakoś przed Tobą duzo osob wiedzialo ile mam lat, jak wygladam itp ... ty przyszlas i zaczelas gadać jakieś farmozony, podalas moj niewlasciwy wiek, wogole śmiechu warte :P krotko mowiąc --> taka najlepsza to ty nie jesteś

Gość bijta sie na gołe klaty

Gość w rzeczywistosci
spora czesc kafeterianek idiotki, widać to po ortografii i ogólnie po sposobie wypowiadania sie;)

Deli---> cześc gwiazdeczko! 😘 Mam dokładnie te same wrażenia co Ty:D My to w ogóle mamy troche wspólnego;) ah, kocham te pomarńczki, to tak jak z paparazzi i dodą:classic_cool: jesteśmy sławne:p:classic_cool: ps. ja po prostu.. lubię dyskutowac;)

Gość w rzeczywistosci
bo ja np ukończyłam szkołe specjalną na poziomie podstawowym niepelnym;):P

ehehehe :D śmiesznie ten top wygląda jak się cały post po poście przeczyta. nic tylko siąść i... no właśnie, śmiać się czy płakać:D