Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lista lista

Najgorsze idiotki forume......

Polecane posty

kuleczka--> dzięki:D No przykro mi to mowic, ale Ty też nie grzeszysz:classic_cool: Nie musze sie dowartościowywac, wierz mi maleńka..:classic_cool:

No cóż, nie będę oryginalna ale mój głos również oddaje na BL:o.Jako forumowiczka z bardzo długim stażem zdążyłam się przyzwyczaić do tego, że co jakiś czas zjawiają się tu takie krzykaczki, które wyżej srają niż głowe mają:o i mają błędne poczucie bycia kimś wyjątkowym:o. Kochana BL zapewniem Cię, że Twoja chwilowa sława na forum, spowodowana zresztą Twoją bezkrensą głupota, niedługo bezpowrotnie przeminie, a nam pozostanie tylko ciągnący się smród:o Ps. mam wrażenie jakby ona była fenomenem iwosi:O

Gość lustro nie oszczędza
forumowiczka z bardzo dużym stażem i 15 napisanymi postami hahaha

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
co rozumiesz pod pojęciem "fenomen iwosi"

lustro nie oszczędza forumowiczka z bardzo dużym stażem i 15 napisanymi postami hahaha Ale się uśmiałam:D:D

Gość lustro nie oszczędza
jestem tak głupia że nie wiem że można przez długi czas nie zakładać czarnego nicka :o

i z czego zacieszasz tępoku?

Dla Twojej wiadomości na kafe jestem od 4 lat.Jeżeli nie wiesz z kim rozmawiasz to się nie śmiej:o

Floriana.. tak, tak pogadaj sobie:D Jestes pomarańczą jak to pewien podszywacz zauważył i założyłas czarny nick zeby krytykowac innych i myslisz sobie ze masz tu w takim razie poważanie:D buahahaha 🖐️

Właśnie oni są tak puści, że zapewne na to nie wpadli:o.A poza tym jeżeli ktoś ma tak nasrane w głowie jak BL, która udziela się pod każdym temat nie koniecznie mając coś ciekawego do powiedzenia, byleby tylko nabić sobie jaknajwiększą ilość postów:ożenua💤. Gdybyś był na tym forum tyle co ja, wiedziałbyś kimś była iwosia i na czym polegał jej fenomen:o.

ale ty Bejbe jesteś pierdolnięta, jesteś tak pusta, że nawet nie jesteś w stanie tego objąć 🖐️

bejbe Lilly uwaza , ze dobry jest ten kto przytakuje jej dziwnym pogladom..., a, ze niewiele jest osob, ktore raza taka tepota to juz inna kwestia:)odszczekac sie mozna bardzo latwo tylko jeszcze wypadaloby miec konkretny argument a BL takowych brak, jak dla mnie to jakas niewyzyta 13 latka sliniaca sie przed kompem, ze umie pisac takie ,,zabawne,,posty:O

chuj z nią

zamknij już japę i wypierdalaj do bryków

Tak BL masz racje, pisze tu również na pomarańczowo i to w znacznej większości.Co nie oznacza, że nikt mnie tu nie zna, bo mam dwa zaczernione nicki, które zna każda osoba, która udziela się na forum.Ty za wszelką cene chcesz zaistnieć, pokazać się, jak sądze wynika to z tego, że w normalnym świecie nie masz na to warunków:o.Ja natomiast pisze tu nie po to by być znaną czy nawet lubianą, tylko dlatego bo lubie to miesjce i ludzi, którzy tutaj bywają (poza małymi wyjątkami:o).Ciesz się swoją głupotą, która przyniosła Ci 5 minut sławy, bo z doświadczenia wiem i zapewniam Cię, że Twój czas niebawem sie skończy:o.

Ojj pamiętam Iwcię :D :P Proponuje zakonczyc tą rozmowę i temat przeznaczyć do kasacji :O Jest on bezsensowny i i tak nigdy nie dojdziemy do porozumienia. Wy uwazacie nas za puste idiotki, z czym my się nie zgadzamy itp. Prawda jest taka ze ja nie probuje być gwiazdą, jestem czesto na forum bo co ukrywać, uzależnilam się od kafe :P poza tym fajnie jest pogadać z Bejbe albo Ugh ktora tez zostala uznana za \"najgorszą idiotkę\" ... no coż, zawsze będą pojawiały się jakieś spory ktore trudno będzie zakonczyć ... Z calym szacunkiem ale to Wy wyniesliscie mnie i Bejbe na kafeteryjne oltarze już jakiś czas temu, między innymi zakladając takie tematy jak ten :O Uwierzcie mi ze cokolwiek napiszecie na nasz temat po nas to splynie, mozna nawet rzec ze rosniemy w sile czytając takie niepochlebne komentarze ... Ale już najsmieszniejszą rzeczą jest stwierdzenie ze kto trzyma się z Bejbe jest idiotką ... :P Pozdrawiam i życzę milego dnia ...

Gość ale lizodup z tej
po co kasować? wstydzicie się czegoś?:o

A ja nie odrozniam 1 od 5 od 10 ;) ale podobaja mi sie takie topiki, zawsze patrze czy mnie ktos nie wymienil :D:D:D ;)

Gość fcftg
macie satysfakcje z tego ,że kogos obrażacie ??? jakies dziwne osobniki

uos mialo być Iwosię ... :O No tak od razu lizodup :O :classic_cool: ja nie wstydzę się niczego, jezeli nie chcecie to nie kasujcie, ale potem nie dziwcie się proszę ze nie widzicie niesktorych postow, nie chce wam dzialać kafe itp. Bo serwer jest przeciązony przez przede wszystkim przez takie kretynskie tematy jak ten

Gość ale lizodup z tej
to lizodup to nie do ciebie:) "Bo serwer jest przeciązony" jest?

A ja pamiętam Iwosię :) I ksenofarynę pamiętam, i Mortifera... i Kai nawet pamiętam!!! :) Tez kiedys pisalam pod jakims innym nickiem (nawet nie pamietam juz pod jakim), a potem mialam przerwe w kafe... Ale jestem tu prawie od poczatku ;) i faktycznie - co jakis czas sa "sławy" ;)

No napewno jest przeciążony, sama zobacz ile jest tematow :O Co chwila pojawiają się nowe ... a o starych nikt nie pomysli zeby je skasować. Przydaloby się zrobic tu jakiś porządek ale to już sprawa moderatorów.