Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lista lista

Najgorsze idiotki forume......

Polecane posty

Oczywiscie :D codzinnie musze sie dowartościowywać, bo rodzice mnie nie kochają :D ja w przeciwieństwie do niektorych jestem przekonana o tym iż jestem wartosciowym czlowiekiem :) i nie potrzebuje durnych tematow w ktorych wyrazalabym swoje poglądy ( ale anonimowo i pod pomaranczowym nickiem :P ) zastanawia mnie jedno -> jaki cel ma ten topik??? :P p.s Pedro 🌻

o. ja tez znam swoje wartości, a takie zakompleksione pasztety jak wy, uważacie ze jestem pusta i czepiacie sie czego popadnie:o

ludzie jaki jest sens w tym że napiszecie kogo lubicie a kogo nie?? Jak wam się nie podoba to co ktoś pisze to po prostu wystarczy tego nie czytać i luz, po co sobie zaprzątać głowę niepotrzebnymi bzdurami?

No i juz zaczynaja sie wyzwiska i to jeszcze puszczane pod zlym adresem, zreszta czy to wazne bejbe w sumie ja tez moge byc wywloka, tak na zas wezme to juz pod swoj adres, zebys nie musiala sie powtarzac....

najlepsza--> fajtycznie:D pomyliłam nicki:D sory.. Bahama Yellow...ma rację;) W końcu to nie ja zaczynam takie scysje:p

A kto niby pragnie byc zauważony?? Raz jeszcze się pytam co autor topiku chcial uzyskać poprzez zakladanie takiego tematu ?

Najlepsza na forum- nie trac czasu na Bejbe Lilly, bo Jej poziom dyskusji pozostawia wiele do zyczenia, a Ty widac do glupich nie nalezysz:P

Coz. dzieckiem to moze jestes Ty:p Nie wiecie ile mam lat i sie wymądrzacie, bo każdy chce tu uchodzic za najmądrzejszego, a tak naprawde nikt tu mądry nie jest! :D

ludzie jaki jest sens w tym że napiszecie kogo lubicie a kogo nie?? Jak wam się nie podoba to co ktoś pisze to po prostu wystarczy tego nie czytać i luz, po co sobie zaprzątać głowę niepotrzebnymi bzdurami?

Gość szczera babka
loleczek upierdliwy

wszyscy ktorych wkurzam---->🌻 proszę, ja potrafię z honorem przyjąc krytykę:classic_cool: choc i tak zawsze dogaduję:p

post z 16:32 >ja potrafię z honorem przyjąc krytykę post z 16:16 >wywłoko :o

Bejbe Lilly oj nie grzeszysz dziewczyno madroscia, troche pokory by sie przydalo, bo Twoje teksty nie sa ani madre ani zabawne ani szczegolnie wyszukane, no moze jedynie sa zalosne...:O, ale utwierdzaj sie w przekonaniu ze jestes taka och i ach::P jakos sie przeciez trzeba dowartosciowac, dyskutowac tez trzeba umiec nie wystarczy ciety jezor, a ty posiadasz jedynie to drugie to troche za malo.....

Gość wszystkie które tutaj się
wpisały

To już jest nudne, codzień te same tematy ... wymyślcie co innego bo naprawdę to już nikogo nie rajcuje ... :O Pozwolcie ze sobie już pojdę ... Bejbe , pedro a wy pomarańczki ... same wiecie co o was sądzę tak? :classic_cool: narQ