Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lili bazili

Pierwsza piosenka - z płyty czy na żywo?

Polecane posty

Słuchajcie, wybraliśmy piosenkę, nasza ulubiona - unchained melody. No i teraz problem, zespół mamy świetny ale nie podoła tej piosence za nic, bo tu się głównie liczy wokal i ten klimat starej zdartej płyty;) Czy wypada żeby pierwsza piosenka leciała z płyty, chociaż to wesele z zespołem z krwi i kości?...

mi się zdaje, ze to zalezy wyłącznie od Ciebie...to ma być WASZ pierwszy taniec....gdyby to ode mnie zależało- wybrałabym taką wersję MI najprzyjemniejsza dla ucha...jesli gościom nie spasuje że z płyty- to ich sprawa. to Wasz pierwszy taniec, jesli zależy Ci na tej piosence to puść ją z płyty i już :) chyba lepiej, jak sie rozmarzycie wspólnie przy pięknej piosence z płyty niż jak sie zblazujecie po nieudolnym wykonaniu jej kopii przez zespół...ja bym sie nie trzaskała i dala płyte

W sumie masz rację sękata, to samo powtarzam mojemu, problem tylko taki że wokalista naszego zespołu jest krewnym mojego K. i mój się boi że będzie im przykro jak każemy im stać jak kołki na scenie i słuchać nagrania. No ale ja nie chcę rezygnować z tej piosenki, a wykonanie na .żywo odpada. Ja wiem że mi nie powiecie co mam zrobić, ale chociaż powiedzcie co wy byście zrobiły w takiej sytuacji:)

ojezu, to tylko 1 piosenka! niech goście chodzą w kółku a wy w środku i nikt na orkiestre uwagi nie bedzie zwracal! oni muzyke puszcza z głosnikow wiec nie bedzie to dziwnie wygladalo..poza tym...co Ty sie rpzejmujesz ze orkiestrze bedzie przykro???? no daj spokoj, oni maja zaplacone i maja robic to co Ty im kazesz, jesli to kogostam znajomi to tymbardziej nie powinni robic problemow a byc bardziej wyrozumiali...przestan, to Twoje wesele, Ty decydujesz co chcesz miec a nie ze komustam bedzie przykro

Dobra, dzięki sękata, masz rację 🌼:) w końcu to nasze wesele i to my mamy czuć się dobrze:) pozdrawiam

zawsze orkiestranci mogą przez mikrofon powiedziec, ze 1 piosenka wg. zyczenia pary młodej bedzie z nagrania gdyz jest to ukchana wersja mlodych i niech goscie pozwola, by oni zatanczyli przy niej. problem z glowy, gosciom to bedzie naprawde zwisać a orkiestra nie ma nic do tego..a i Wy bedziecie zadowoleni ;) gorzej potem z goscmi ktorzy beda sie musieli nagle przestawic na muze orkiestralna :P ale to nic, naprawde, ja bym tak zrobila i walila co inni na to

ja tez bede kiec swoj pierwszy taniec z płyty i gdzies mam co inni na to :) zreszta jak bede uczyła sie do tego nagrania to bede miala razniej, bez zadnych niespodzianek :)

....nie ma co dzielić włosa na czworo,wszystko jest dobre,kapela,czy muza z odtwarzacza.Fajnie jest dobrze zatńczyć pierwszy taniec...:)

mysmy zamawiajac osrkiestre i rozmawiajac o 1 piosence powiedzielismy jaka chcemy i jesli to dla nich problem to mozna z plyty poscic wieceie tak pol zartem pol serie zeby im przykro nie bylo:) ale jest ok bede oni grac :D

Buteleczka a jaką wybraliście piosenkę? I pewna jesteś że nie wyjdzie to jak tandetna podróba? Nie to że mówię że tak będzie, ale jeśli chodzi o unchained melody to żadna orkiestra tego tak nie zagra...