Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia992

jak sobie radzić z wyrzutami sumienia?

Polecane posty

Gość Kasia992

mam 22 lata...wspaniałego chłopaka...teraz wydoroslałam i zmadrzałam..ale jak byłam młodsza tak do dziewietnastki robiłam straszne rzeczy...:-) Bardzo mnie boli jak mój chłopak naprzykład komentuje zachowania jakis dziewczyn...mowiac ze sie nei szanuja...ze sa takie czy owakie,ze nigdy by nie spojrzal na taka dziewczyne ze nie chciałby takiej,ze ja tojestem taka porzadna i w ogole...szukac ze świeczkami takiej jak ja...Nie wie jaka byłam jak byłam młodsza...i nieświadomie sie wciaz nademna zneca...Boli mnie to...wciaz o tym mysle..ze on mnie ma za anioła a ja mam taki rzyciorys:-( Jak byłam młodsza...byłam niedoceniana...zawsze uczyłam sie gorzej od siostry....rodzice mi wciaz mowili ze jestem beznadziejna...to pomyslałam sobie ze chociaz wtym sie sprawdze a ze jedyne co dostałam od zycia to urode to ja wykorzystywałam spałam z kim popadnie...nei bylo dla mnei swietosci...znało mnie całe osiedle...do dzis wstydze sie nim przechodzic bo pojawiaja sie pod moim adresem rozne dziwne komentarze..mój chłopak nie wie co jest grane...a ci ludzie wiedza o mnie wszystko...nie miałam oporow...czy kogos znam czy nie...wychodziłam z imprezy nieraz z doma kolesiami...robiłam to po toaletach...oral anal..bez chwili wahania....i czułam sie wtedy super...to było chore ale dowartosciowywałam sie w ten sposob teraz ma kochajacego chłopaka...ttudiuje i wciaz mam wyrzuty sumienia... A najgorsze jest to..gadanie mojego chlopaka jaka to ja świeta nie jestem...:-(

Gość Kasia992
życiorys oczywiście

Gość hehhehehehehehehee
niezły sposob na dowartosciowanie sie..musze wyprobować:D

Gość Kasia992
szalenie zabawne.....

Gość a może on wieee
skoro całe osiedle wie?może on tez wie?i....celowo chce wywołac te wyrzuty sumienai u ciebie....?skoro tak z uporem maniakasie przy tobie powtarza?moze czeka na rozmowe?

Gość agata to ty
?////////////?

Gość wstyd mi za siebie
ja tez mam wyrzuty sumienia, czasem mysle zeby zerwac z moim kochANYM chlopakiem, bo nie zasluguje na mnie, czasem chce sie przyznac do tego co robilam /mialam sponsorow /,ale oprocz 3 osob/moich dobrych przyjaciolek/ nikt o tym nie wie. tez mam wyrzuty sumienia, nie wiem jak sonbie z tym poradzic, glupota mlodziencza niestety...

Powiedz mu o tym bo i tak sie dowie, predzej czy pozniej, skoro cale osiedle wie to i doniego to kiedys dojdzie. Jak cie zostawi - to sie ciesz, bo tzn ze cie naprawde nie kochal. ja tez mialam kiedys chlopaka, co straszni emnie idealizowal, a jak sie okazalo, ze nie jestem taka idealna, to nastepnego dnia milosc mu przeszla.