Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terapia za

psychoterapia za darmo..?

Polecane posty

Gość terapia za

jak to jest, czy gdy ktoś ma powazne problemy np w rodzinie i chce z tego wyjsć i chodzic na terapię to musi za nią płacic? a jesli np jest dzieckiem i nie zarabia jeszcze? lub jesli ktos nie ma pieniędzy na taką terapię a bardzo potrzebuje pomocy, ma szansę na nią?

jesli jest dzieckiem to pedagog szkolny powinien skierowac je w odpowiednie miejsce. poza tym sa osrodki gdzie mozna uzyskac pomoc bezplatnie, najlepiej zapytac w parafii czy ksiadz nie wie, badz poszukac w ksiazce tel, albo zapytac na policji. mozna tez zadzwonic pod tel zaufania i oni juz poewiedz dokladny aders. jest wiele mozliwosci w kazdym razie pomoc uzyskuje sie bezplatnie trzeba tylko poszukac gdzie

Gość terapia za
ja potrzebuję takiej pomocy, jestem w takiej sytuacji ze juz ukonczyłam liceum a jeszcze nie zaczełam studiów, nie mogę znalezc pracy więc jestem nieubezpieczona.(ale cały czas jej szukam) pisałam do niebieskiej linii ale mi nie odpowiedzieli.

Zadzwoń do Powiatowego Centrum Pomocy Rodzinie, powinien tam dyżurować darmowy psycholog. Jeśli nie mają takiego, powinni dać ci jakieś namiary.