Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęściara taka jedna

czy są tu osoby szczęśliwe w związku?

Polecane posty

Gość obronca obrońców obrońców psów
może są szczęśliwe ale póki co

Obrońca-dlaczego póki co?Ja jestem już 10lat mężatką.Nie zawsze było łatwo ale daliśmy radę---bo się kochamy,ufamy sobie i CHCEMY BYĆ RAZEM NA PRZEKÓR CAŁEMU ŚWIATU.

Gość jaruś mało wiesz o życiu

Jarek-faktycznie mało wiesz o życiu.Moje kochanie nie raz słysząc o znajomych,którzy się rozstali zawsze powtarza-jak dobrze,że My jesteśmy"Inteligentni inaczej"!I nie raz dawał mi dowody tego,że jestem dla niego kimś ważnym ,wyjątkowym.

i ja też jestem szczęsliwa.:):) teraz bym go usciskała i zgwałciła oh ah;) ale w pracy jest;) musze poczekać do soboty a tak na marginesie... jarek często sie wypowiadasz na wiekszości topików co tym chcesz osiągnąc? tym bardziej, że nic mądrego nie piszesz...

Gość ja też jestem
jesteśmy szczęśliwi, mimo że wcale nie jest nam łatwo, nie mieszkamy na razie razem ze względów finansowych, pracujemy dużo, ale każdą wolną chwilę staramy się spędzać razem, wspieramy się wzajemnie i cieszymy małymi rzeczami:)

fajnie,że są takie osoby ale chciałabym by wypowiedziały się też osoby,które są w związkach powyżej 10 lat i mają dzieci.Sorki ale rok to troszkę mało by się sprwadzić w różnych,trudnych sytuacjach życiowych.

niedługo waszym facetom fascynacja przejdzie i zostanie tylko przeświadczenie, że mogliby być wolni a tak dali się usadzić białogłowie :classic_cool:

Jarek-powiedziałeś co miałeś do powiedzenia,więc daruj sobie te dalsze komentarze.Czekam na wypowiedzi innych szczęśliwców!!!

nie nazwałbym ich szczęśliwcami, raczek chwilowo oszołomionymi fenyloetyloaminą, szybko im przejdzie i będzie płacz i zgrzytańsko zębiskami

jarek, cos ty taki pesymista i czarnowidz? nie psuj ludziom szczescia ja jestem szczesliwa, 4 lata razem

nie, nawet ostatnio wyznawał mi, że kocha mnie jeszcze bardziej i zapatrzony jest we mnie jak w obrazek

ja jestem dwa i to dopiero teraz zaczyna go chyba brać tak naprawde... co Ty na to?

Gość dobrze jarek ze ty wiesz
duzo o zyciu, masz 23 lata, jesteś gnojem jeszcze, pewnie sie u mamusi stołujesz, a ozaczysz, jakbyś cokolwiek o życiu wiedział:O

Candy skoro po 3 latach wciąż twierdzi, że Cię kocha to albo kłamie albo jest chory i konieczna będzie lewatywa :classic_cool: