Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz1988

czy ktos tu ma 18 - 19 lat ?

Polecane posty

Byłam na f 23 ostatnio i tam jeszcze wiekszy rozpiździel niz tu:o i taki tekst:\"wypierdalaj gówniarzu\" :classic_cool:

>i taki tekst:"wypie**alaj gówniarzu" to jedyne na świecie forum na którym możesz usłyszeć "Wypierdalaj" gdy spróbujesz rozpocząć konstruktywną dyskusję :P

do połowy listopada nie było nic ciekawego tam a w międzyczasie zacząłem tu pisać, uzależniłem się i hop siup, teraz przegrywam tutaj :D tu przynajmniej podszyw wciąż budzi kontrowersje:classic_cool:

edro .... jak to przegrywasz??? czy jstes (bez urazy) jednym z tych zyciowych przegrancow ktorym wszystko jesdt obojetne??

czyli jednak nie?? lepiej zeby nie.... bo ja sie wyglupiam pisze pierdoly ale raczej..... to nie jest moje zycie

łukasz, ja bym na twoim miejscu mnie posłuchał i bym uciekał z kafe póki się da:classic_cool: uzależnisz się szybko, mówię ci:classic_cool:

uzaleznie?? nie mam czasu na uzaleznienie :P he e ....... moze przez te dwa trzy dni kiedy mam chwile odpoczynku ale watpie:D

h ciekawe... no trudno najwyzej... :P ale jak uzalezniac to nie w tym tygodniu bo musze skonczyc kilka programow i prace z fizyki :P

hehe..dobre :D 90% ludzi przesiadujacych na kafe ma cos do zrobienia : nauke, sprzatanie, pisanie magisterki, doktoratów, a nawet siedza tu w czasie pracy :P

cafe chcialbym ale w szkole owszm moglbym posiedziec na kaffe ale tylko w czsei zajec z programistyki a tak ogolnie to nie :P

na pewno będzie. każdy tu wraca. nawet jak kogoś nie ma kilka miesięcy to wróci :classic_cool: