Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz dosc

egzamin wstepny do pracy

Polecane posty

Gość mam juz dosc

jestem w trakcie szukania pracy ;( i cholera cos nie wychodzi... skonczylam informatyke i ekonometrie z wynikiem bardzo dobrym a gdzie nie zloze cv kaza mi testy pisac czy to narmalne?? teraz takie zasady panuja?? bo juz sama nie wiem ale czasy sie zmieniaja wiec moze.. spotkał sie ktos z czyms takim ... mam dosc dzis kolejny test pisalam...

10 lat temu ja tez pisalam test, a nawet dwa (na szczescie tylko raz bo ta prace dostalam) - jeden z logicznego myslenia, drugi z cwiczeniami matematycznymi.

Gość Ms Frau
Dla szukajacych pracy w Angli - tu liczy sie przede wszystkim doswiadczenie w pracy w sektorze w jakim starasz sie o posade. Co do testow to nie jest chyba regula ze wszyskie interview maja je jako czesc skladowa. Nie narzekaj ze tyle ich napisalas i nic. 1. Po odmownej odpowiedzi popros o feedback i ucz sie na swoich bledach 2. Idz do biblioteki i pozycz ksiazke z testami kwalifikacyjnymi i pocwicz w domu. 3. Jesli nie masz zadnego doswiadczenia pomysl nad wolontariatem (zalezy tez o jaki sektor chodzi Powodzenia.

Ja tez w informatyce jestem i kilka lat temu tez mialam testy... W zasadzie kazda szanujaca sie firma rekrutacje opiera w mniejszym lub wiekszym stopniu na testach. Teraz to norma, trzeba sie na to nastawic i nie przejmowac tym ze duuuzo sie ich napisalas. Ms Frau - sa takie rzeczy ktorych nie da sie wycwiczyc, niestety... :-(...

Gość vvvv24
ja startuje do nowej pracy i tez bede miala egzamin po 2 tygodniach szkolenia, brrr tylko to mnie odstrasza...