Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala2808

Jak spedzic niezapomniane Walentynki?

Polecane posty

Gość mala2808

Jak moge spedzic niezapomniane Walentynki z moim ukochanym? Jak i czym Go zaskoczyc tak zeby nie zapomnial tego dnia do konca zycia:D

normalnie, tak jak każdy inny dzień Walentynki to komercja :O :O :O kochać trzeba każdego dnia tak samo a nie np 14 lutego bardziej i mocniej :O

Gość jestem odważną dziewicą
Już się zastanawiasz? :O Nie wiadomo, czy do Walentynek nadal będziecie razem. :classic_cool:

Gość wyjechać gdzieś

Gość Gwena
powiedz mu, że jesteś w ciąży na pewno poczuje się zaskoczony ;)

Gość new in town
Według dobrze jest wyjechać gdzieś. Jakiegoś uroczego i malowniczego miejsca gdzie można i pozwiedzać i odpocząć. Ja wiem, że mogłabym wyjechać do jakiegoś spa i zjeść zdrową romantyczną kolacją po całym dniu relaksujących zabiegów :D

Gość hoppilo
a kto za to bedzie placil?...

Kto będzie płacił.. - na spółkę.. My postanowiliśmy,że nie będziemy kupować żadnych prezentów tylko pojedziemy na jakiś romantyczny film do kina, albo horror :D a po na jakąś kolacyjkę :) i płacimy po połowie :)

Mi tam się podoba, nie mam nic przeciwko :) teoria ma po części rację,że kochać się powinno każdego dnia tak samo. Ale to nie chodzi o kochanie,bo kochamy każdego dnia tak samo. Ale nie każdego dnia dostajemy kwiaty na znak miłości, nie każdego dnia kupujemy sobie upominki.. :)

Gość Walętynki są do doopy
Co za głupota, że niby "dzień zakochanych"? jak ktoś jest szczęśliwie zakochany, to każdy dzień jest jego, a ci, co są zakochani nieszczęśliwie, mają przez kilkanaście dni przeyebane. Te lewackie oszołomy z UE, które zabraniają obchodzić Bożego Narodzenia by nie razić uczuć żydów i mahometan, powinny tak samo zabronić walentynek - by nie razić wszystkich nieszczęśliwych w miłości.

Zabronić też obchodzić Dnia Dziecka, Dnia Matki i Dnia Ojca, bo to bolesne dla tych, którzy nie mogą mieć dzieci. Zabronić obchodów Święta Pracy, bo bezrobotnym będzie smutno. Można by tak długo. 😴 Wiadomo, że jak się kocha to każdego dnia. Ale nie każdego dnia mamy czas, siłę, ochotę, żeby w szczególny sposób to okazać.

Gość o tak
W Szkocji już ponoć zabraniają używać słów "matka" i "ojciec" by nie dyskryminować dzieci wychowywanych przez pary lesbijskie czy gejoskie.

Z pewnością niezapomniane chwile można spędzić w takim miejscu jak Głęboczek na Pojezierzu Brodnickim. Jest to wyjątkowe miejsce gdzie architektura idealnie komponuje się z naturą i gdzie zakosztować można zabiegów takich jak chociażby kąpiel w winie. O takim miejscu szybko się nie zapomina...

są dwa skuteczne sposoby na niezapomniane walentynki 1) trójkąt 2) solidne kopnięcie w jaja obydwu żaden chłopak długo nie zapomni :p

Gość AndrzejAn
A ja kupiłem dla mojej ukochanej wizytę w spa :) Idziemy razem na walentynkowy dla dwojga w Samui Spa, znalazłem ofertę w internecie. W pakiecie są płatki róż, szampan, no i oczywiście świecie. Brzmi fajnie, moja Ania uwielbia taki relaks, więc myśle, że będziemy się super bawić :)