Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weldo

czy to okres?

Polecane posty

Gość weldo

nie wiem czy mam okres. to znaczy chyba dostalam w sierpniu tego roku bo mialam takie brunatne plamy na majtkach przez pare dni. potem co kilka tygodni tak mialam tylko ze bylo jeszcze troszke krwi. na poczatku grudnia to ustalo. potem byly takie brazowe uplawy. teraz ( na poczatky stycznia) mam taka biala, gesta wydzieline. dodam ze mam 14 lat i uzywalam tamponów. CZY TO OKRES? PRZOSZĘ, POMÓŻCIE MI!!!

Gość jola78
ale masz tak co miesiąc?

Gość weldo
to nie jest co misiac. raz co 3 tygodnie, a raz co piec. tylko ze to nie sama krew, tylko z taka brunatna wydzielina. czy to normalne?

Gość weldo
PROSZĘ, ODEZWIJCIE SIĘ!!! NIE WIEM CZY TO OKRES, CO MAM Z TYM ROBIĆ??

Gość to nie okres
takie brudne plamienia to najprędzej jakieś zakażenie dróg rodnych pewnie od używania tamponów bakteryjne raczej, chyba żeby grzybicze szybko do lekarza leć Do czego Ci te tampony skoro jeszcze nie masz miesiączki, bo jakbyś dostała prawdziwą miesiączkę to ręczę, że byś ją z pewnością rozpoznała.

Gość weldo
dzieuje za odpowiedzi ale czy mogła by się odezwać któras, ktora wie co z tym robić, ma jakąs wiedze i mi pomoze??? nie chce isc do gina, moze to jakas infekcja poprostu od tych tamponow i przestrzegac zasad higieny???

"dzieuje za odpowiedzi ale czy mogła by się odezwać któras, ktora wie co z tym robić"ja wiem co z tym zrobić. trzeba się z tym udać do ginekologa.Nie dostaniesz gotowej recepty na coś, czego nie da się stwierdzić przez internet. musisz się zbadać. Lekarz Cię nie zje a z uwagi na to, że jesteś młoda - powinnaś iść z mamą.

Gość weldo
dziewczyny! teraz juz wiem ze to byl okres! :) uplwy ustały i przez miesiac nic sie nie działo. potem orzez jakies 3-4 dni miałam ta brazowa wydzieline w niewielkich ilosciach i potem dostałam narmalny krwisty (juz bez tej wydzieliny) okres, ktory trwa juz 5 dzien. wydaje mi sie ze poprostu tak mam na pare dni przed okresem. co o tym sadzicie?

Gość weldo
proszę, napiszcie czy tak moze byc - ze na pare dni przed okresem mam taka brazowa wydzieline a potem okres jest juz normalny - krwistyi obfity? myslicie ze dobrze sadze? dodam ze pomiedzy dwoma okresami nie mialam zadnych upławów i wydzielin. :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość weldo
jest tu kto????????

Gość weldo
prosze, napiszcie czy dobrze mysle i czy to normamlne? cyztak ma byc? PROSZĘ ODPISZCIE!!!!!

Gość weldo
czesc! dzis znowu zadam wam to pytanie: czy to co pisalam powyzej jest pradwa? czy tak moze byc? czy to normalne??? dodam ze gdy juz mi sie skonczyl okres to nie mialam juz zadnych wydzielin. ani brunatnych ani białych. prosze, pomozcie... z gory dziekuje za odpowiedzi, pozdrawiam:):):):) :P

Gość weldo
czy któraś z was moze odpisac?????????????

Gość odpowiedzzzz
mi sie wydaje ze to zapalenie jakies.. :/ leć do lekarza, ja tez niedlugo ide, pierwszy raz :/ :P i tez przez to :P damy rade.. :?