Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgfertrytr

Czy natolatka może farbować włosy? Pomóżcie!

Polecane posty

Gość dgfertrytr

Witajcie! Jestem szatynką, mam ciemne włosy, lecz ostatnio zaczęły mi się podobać niektóre odcienie farb do włosów, chciałabym wiedzieć, czy nastolatka w moim wieku (16-17 lat) może farbować włosy...Niektórzy mówią, że jeżeli ktoś farbuje o ma potem problem, ponieważ są odrosty i trzeba na nowo farbować włosy. Pomóżcie! Mem jeszcze jedno ptanie: Faby do włosów, której firmy są nalepsze, bo firm jest mnóstwo i nie wiadomo co wybrać. Zkleżałoby mi na farbie, po której moje włosy miałyby piękny, lśniący kolor i co najważniejsze nie niszczyłyby się. Czekam na odpowiedzi z waszej strony...

ja uzywam najtansza farbe za 5zl z kiosku, serio;] a wlosy sie nie niszcza:) no moze tego nie widze golym okiem:P zaczelam farbowac jak mialam z 16lat wiec mozna a ze odrosty to normalne bo wlosy ci przeciez rosna

Gość ettka
niektorzy mowia???? no daj spokoj. tego przeciez sie nie musisz dowiadywac od innych, ze wlosy rosna. i chyba nie trzeba ci tlumaczyc jak powstaje odrost. zreszta odrosty sa, niezaleznie od wieku w jakim sie wlosy farbuje. ja farbuje wlosy od 15 roku zycia, czyli juz 10 lat.

ja juz farbuje od 16 roku zycia i nie narzekam. wlosy mam ladne, nie sa zniszcone, aktualnie sa za to przedluzone, przerabialam juz wiele kolorow, ale farbuje zawsze u fryzjera, najwyzej po jakims czasie, jesli mam akurat brazowe, nakladam taka farbe na 24 mycia palette zeby odswiezyc kolor, a po niej mocno mi wlosy blyszcza. teraz do wiosny zostaje przy ciemnych a jak sie zrobi cieplej to robie blond, jakos lubie na lato byc jasna ;) ostrzegam cie przed rudymi odcieniami, bo to najgorsze moje dotychczas doswiadczenie. zrobilam raz rudy a potem chcialam braz i ylo naprawde trudno, dopiero 3 farbowanie chwycilo tak zeby nie bylo rudego polysku, a teraz juz mi sie zmywa ta farba powoli i znowu widac ;/

Gość dgfertrytr
Dzięki za odpowiedzi:) A powiedzcie czy blond pasemka posowałyby do szatynki? Ja mam włosy koloru ciemno-brązowego:)