Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiniaszkiiii

swinki morskie-prosze o pomoc

Polecane posty

Gość swiniaszkiiii
czyli jak, nie kupowac w centrach handlowych?

swinka powinna byc zywa, jesc albo bawic sie z innymi. powinna miec blyszczace , "zywe" oczka . nie powinna byc mlodsza nic 2 miesiace !!!!

dokladnie Swinkowa. kupilam kiedys takiego maluszka bo "byl najmniejszy i taki smutny" Pozyl tydzien. Maksa wybralam bo byl najwiekszy i stal na 2 lapach bijac kolege :D Nie polecam centrow handlowych, lepsze sa mniejsze sklepy. Sugeruj sie wielkoscia i zywotnoscia swinka.

moja pierwsza swinka byla tez malutka... Bania zyla niecaly rok, okazalo sie ,ze miala roztocza w uszach, a one sa smiertelne dla prosiaczkow . niestety glupi weterynarz byl glupi i jak w koncu znalazlam co jej jest, to bylo juz za pono :( wybierz najzdrowsze zwierzatko ze stada, zeby zylo dlugo i bylo zdrowe

swinkowaaa - "swinka powinna byc zywa" -> no co ty :D:D:D w sieciowkach - przynajmniej tu gdzie bylam - nie patrza na wiek. przyjda za male zwierzaczki, to i tak biora "bo to wina hodowcy" :( nawet jedna swinka miala pepowinke nie oderwana :(

Gość ja kiedyś po pijaku
ja kupowałam w realu, niestety nie świnie a chomika- dlaczego w dużych sklepach jest źle kupować? Oprócz tego że chom miał pchły:o to tam wszystkie zwierzęta wydawały się być w porządku:)

no tak, ja mysle, ze ta zasada powinna byc stosowana przy zakupie lub adopcji jakiegokolwiek stworzonka. moze wartoby zainwestowac w koszulki z takim przeslaniem? pamietaj zeby swinka byla zywa :)

Gość swinkiseby
zapraszam na moja strone www.swinkiseby.blog.interia.pl tam masz informacje o swinkach