Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LEKKO PUSZYSTA PUSIA

naprawdę nie rozumiem

Polecane posty

Dziś miałam rozmowę kwalifikacyjną w sprawie pracy, w sumie to nawet nie praca tylko takie zajęcie dorywcze, jako hostessa w sklepie, do reklamowania Coca Cola Light. Facet ściął mnie od góry do dołu i powiedział żebym go nie rozśmieszała. Zagotowało się we mnie, aż się czerwona zrobiłam ze złości. No nie mogę... jaki brak kultury. Nie wiedziałąm co mam mu odpowiedzieć, wyszłam.... :(

Gość
a to ci dopiero :D ja też nie rozumiem

Gość lucky strike/./././/
Pusia jestem Twoim fanem!

Gość ..... //////.......
no wiesz....... to mże troche tak jak byś po studiach prawniczych chciała zostać operatorem dźwigu. Nie wiedziałaś co masz reklamować??

Gość to tak jakby łysy
reklamował grzebienie :D

Gość Klussss
Bo to nie byla by reklama, ale anty-reklama.

Gość chudaaaa
Dziewczyno trochę oleju w głowie miej - chyba normalne,że pracodawca chciał, żeby Coca Colę LIGHT reklamował ktoś szczupły... Wolałabyś żeby Cie spławił tekstem: odezwiemy się do pani...bla...bla :-D

Gość hej ciocia
ale jaja :D:D:D:D poplułam monitor parkając ze śmiechu:D pusia masz nieźle nasrane, już po opisie ze stopki można się domyślić z kim ma się doczynienia

Gość nie dziwie sie
no to, ze skoro jestes puszysta, cyzli gruba, to jak mozesz reklamowac cole light, ktora z załozenia ma sie kojarzyć, ze szczupłą osoba...poniewaz cola light ma mało kalorii i przeznaczona jest dla osob, ktore dbaja o linie, odchudzaja sie, a nie dla puszystych!!

Gość
Znów Ci się nudzi? Ale, że kafeteriusze nie zauważyli, że Pusia występowała tutaj w co najmniej 3 odsłonach to się szczerze dziwię... Naiwniaki :D

To jest różnica, bo z konkretnym produktem związany jest jego wizerunek. A Cola light jest głównie dla młodych, dbających o figurę i o siebie kobiet. A ktos, kto waży 123kg nie kojarzy się z kimś, kto dba o siebie, a tym bardziej o linię:O To tak samo, jakby Ci wciskała preparaty antytrądzikowe osoba z syfami na całej twarzy i szyi. Albo coś dobrego do jedzenia taki zasuszony gość, co się ledwo trzyma na nogach i waży 50kg przy 185cm wzrostu.

to jest prowokacja i nie jest osoba, która to pisze, specjalnie podaje się za osobę otyłą, aby swoim zachowaniem sprowokować forumowiczów, do takich a nie innych reakcji i w ten pokrętny sposób ubliża otyłym ludziom lecz się człeku, kimkolwiek jesteś :(

Gość dlaczego mnie to nie dziwi

pewnie, jesteś fantastyczna! normalnie cuuuudwna, tylko po główce pogłaskać