Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiullaaaaaa

wybaczcie ale musialam to pokazac.

Polecane posty

Gość Kasiullaaaaaa
http://www.waszslub.pl/komis.php ogloszenie o nazwie : Biała suknia ślubna z satyny i organtyny dziewczyny jak macie tak wygladac na wlasnym slubie to bierzcie go po urodzeniu dziecka!!!

jak sie ktoś czuje dobrze w swojej skorze to jego sprawa. nie chce mi sie dokladnie wnikac dlaczego ta kobieta wygladala tak a nie inaczej. 🖐️

Gość do Kasiuli
N coz. panna mloda nie naley do najszczuplejszych kobiet, ale cy takie jak ona nie moga miec bialej sukni -nawiasem mowiac nawet ladnej

Gość ddedqwd
link działa, ale trzeba usunac 2 spacje!!! ale o co chodiz?no suknia na grubsza osobe , o gustach sie nie dyskutuje, to co sie Tobie podoba ktos inny tez moze wyśmiac!!

Gość Kasiullaaaaaa
ale mi chodzi o to, ze ona byla w ciazy..biala suknia..wielki brzuch...nieapetyczne..ap potem ogladac siebie na zdjeciach

Chyba nie była w ciązy tylko ma taka wagę, przeszkadza Ci to? Nie kazdy musi mieć talię osy.

Gość do Kasiulaaa
jaka z ciebie podła polka , hehe widać jaki z ciebie ciul jebany:) popatrz w lustro popertańcu piepszony , po kiego kogoś obgadujesz nędzarko !!!!!!!!!!!!!!!

Gość teraz ja..
Prawda jest taka że ta dziewczyna była w 4 miesiącu ciąży (pisze o tym w ogłoszeniu), poza tym jest też przy kości, dlatego wygląda jak wygląda. Moim zdaniem nie jest aż tak źle, niektóre gorzej wyglądają i się tym nie przejmują. Skoro jej to nie przeszkadzało, nam tym bardziej nie powinno!

Gość ja tez nie widze w tym nic
strasznego..ot duza kobitka, ale suknienka nie taka straszna..o wiele gorsze widzialam ( ale bezguscia) a figury sie czesto nie wybiera.Nie kazdy nosi 34-38 rozmiar.Wazne, ze kobieta ma kogos kto ja kocha i chcial poslubic:)))

Gość ona w 4tym miesiącu
była - brzuszka ciążoergo jeszcze nie miała. Ot po prostu jest gruba. Nie każdy musi być szczupły. Sukienka bardzo ładna. Kasiula - tobie sie chyba nudzi. Szkoda na ciebie słow

Gość Kasiulllaaa
a jak wy robicie z kazdego ofiare to dobrze jest?? widac brzuch jak diabli!!

Gość ona w 4tym miesiącu
bo jest gruba! NIKT w 4tym m-cu nie ma takiego brzucha! Grubym ludziom też pozwól żyć!

Gość organdyna chyba

Gość DO idiotki kasiulli
do garów szmato !!!!!!!!!!!!

Gość Kasiulkkaa
hehe smieszy mnie to, ze ja jej nie wyzwalam ani od grubasow, ani od szmat, a wy mnie wyzywacie, pokazujecie swoje niskie IQ hahah :D

Gość nie naleze do szczupłych
ale mam lustro w domu a pani e zdjęcia chyba nie jak można się tak ubrać jak można zrobic sobie samej taką krzywde

Gość sunflowerka
Nie rozumiem dlaczego wyśmiewacie się na tym forum z sukienek innych dziewczyn (a widzę to tu bardzo często). To bardzo smutne i tylko źle świadczy o poziomie niektórych osob. Ciekawe jak wy byście się poczuły gdyby ktoś tak "objechal" waszą suknie...:-( Trochę tolerancji!!! Nie kazda ma figurę modelki. Za to każdy ma prawo mieć swój własny gust. Po co z reszta byłoby tyle modeli sukien w salonach? Kasiullaaaaaa pokaz nam swoją kieckę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i na sobie!!!!!!!!! a my ci powiemy jaka masz figure i jaki gust! co ty na to?

Gość ta kasiullka
KASIULKA DOPIERO ZABŁYSNEŁA IQ SWOIM NAJNIŻSZYM JAKI WYMYŚLONO!! JESTES TAKIM IMBECYLEM, KTÓRY NIE MOŻE POGODZIĆ SIE ZE SWOIM SZPETNYM WYGLADEM I ŚMIEJE SIE Z INNYCH. POKAŻ TWARZ MAŁPO !!!

Gość ta suknia moze byc
jeste ladniejsza niz wiekszosc sukien tu pokazywanych no a panna mloda przy kosci albo w ciazy to inna sprawa

Gość kasia2020
Nie rozumiem czego Ty chcesz od tej sukni? Mogę stwierdzić jest ona bardzo ładna i skromna. Wiadomo, że na kobiecie o rozmiarze 36 będzie inaczej wyglądać i na kobiecie o rozmiarze 50 też będzie wyglądać inaczej, ale opanuj się. A gdyby ktoś tak ocenił Twoją suknię? Mogę się założyć, że połowie osób by ona nie przypadła do gustu. A i jeszcze jedno to brzmi jak: szczupłe wyglądają fajnie w sukniach ślubnych i mogą brąć ślub i super wyglądać, grubsze niech nawet nie myślą o pięknej sukni i ślubie. A w ciąży gdbyś niewiedziała wygląda się inaczej niż normalnie, więc też dlatego suknia na każdym jest inaczej ułożona. Weź przemyśl to co napisałam i to co ty obraźliwego dosyć napisałaś.

Gość Pocałunek
Pocałunek: 1. Pocałunek w rękę - adoruję Cię 2. Pocałunek w policzek - chcę, byśmy byli przyjaciółmi 3. Pocałunek w szyję - pragnę Cię 4. Pocałunek w usta - kocham Cię 5. Pocałunek w ucho - tylko bawię się 6. Pocałunek gdzie indziej - tym się już nie interesujmy 7. Spojrzenie w oczy - pocałuj mnie 8. Wplatanie się we włosy - nie mogę bez Ciebie żyć 9. Ręka na biodrze dziewczyny - Za bardzo Cię kocham, aby Cię zostawić Chłopaki i dziewczyny: Zamykajcie oczy, kiedy się całujecie, JEST NIEGRZECZNIE WPATRYWAĆ SIĘ. Możesz ich nie kochać, nienawidzić, chciałbyś, żeby nie żyły lub wiesz, że umrzesz bez nic ... to nie ma znaczenia. Ponieważ w życiu przyjdzie taka chwila, że Któż stanie się dla Ciebie wszystkim. Kochajmy z miliona powodów, to nie jest rzecz umysłu, ale bicie serca. Uczucie. W ciągu godziny powinieneś (aś) wysłać tę wiadomość do 10 osób. Teraz konsekwencje: jeśli tego nie zrobisz nie będziesz miał (a) szczęścia w przyjaźni ani miłości. PRZEŚLIJ GO TERAZ. Informacja: Im więcej ludzi otrzyma ten list od ciebie, tym większe będzie twoje szczęście

Gość yryska
nie kazdy jest idealny !!!!!!

Gość dla mnie ona jest w ciąży
i to zaawansowanej. Także nie wiem, co tu poddawać krytyce, za wyjątkiem kontrowersyjnego może założenia białej, ślubnej sukni, będąc w stanie błogosławionym.