Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boooliba

Zachowanie sie dziecka przy stole..i nie tylko

Polecane posty

Gość boooliba

hej słuchajcie nie wiem czy tylko ja jestem tak przewrazliwiona, ale po prostu doprowadza mnie to do szału. Dziecko mojej szwagierki jest po prostu nieznosne..Moim zdaniem dziecko 5 letnie potrafi sie juz samo najesc, odejsc od stolu powiedziec dziekuje i td, a nie ciągle wybrzydza, krzyczec przy stole albo wymuszac jedzenie przed telewizorem..A tak wlasnie postepuje dziecko mojej szwagierki:/ w jakiej kolwiek sytuacji mama szwagierki- czyli tesciowa KARMI(!) lyzeczka i wmusza w niego jedzenie albo ustepuje i pozwala jesc małemu przed telewizorem podczas gdy wszyscy siedza przy stole.. czy nie draznilo by was to?? zwracalam jej nawet uwage, ze krzywdzi tym dziecko, ale ona nic sobie z tego nie robi, a najgorsze ze tego problemu nie dostrzega szwagierka.. mam juz tego dosc .. w zyciu nie dam pod opieke mojego dziecka tesciowej- jezeli je bede miala- no chyba ze w wyjatkowych sytuacjach..co śadzicie o takim zachowaniu tesciowej, szwagierki i małego/

Gość dwa wiadra i lopatka
a chuj nas obchodzi twoja szwagierka i tesciowa :o ciebie te powinno, bedziesz miala swoje dzieci to sobie je wychowasz po swojemu

sądzimy tyle: jak patrzymy na cudze dzieci to nam się wydaje, ze my byśmy zrobili to lepiej a potem mamy własne dzieci....i wychodzi jak zwykle :D

Gość boooliba
hmmm bardzo inteligenta odpowiedz - widze ze na twoim poziomie :)

Gość boooliba
to bylo do 2 wiader i łopatk