Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo proszę o odpowiedź

Szczepienie w 6. tygodniu - pytanie.

Polecane posty

Witam! Drugą dawkę WZW B dziecko powinno dostać w 6-8 tygodniu. Najpierw święta, potem sobie przychodnia zrobiła urlop do 4.01., dziś dzwonię z rana i niestety na przyszły tydzień się limity skończyły :o Nie wiedziałam że jest taki tłok, zadzwoniłam o 9, a tam o 7 podobno już nie było miejsc :( Zapisy odbywają się w piątki na cały następny tydzień, więc o ile uda mi się dodzwonić w przyszły piątek i zarejestrować córę, to szczepienie będzie w 10 tyg życia :o Czy szczepionka przeciwko WZW B mimo tej wydłużonej przerwy będzie skuteczna? Czy w Waszych przychodniach też są takie tłoki? Może wystarczyłoby złożyć deklarację gdzieś indziej...? A może da się zaszczepić dziecko prywatnie? Istnieją w ogóle prywatne \"poradnie dzieci zdrowych\"?

Moja corka, byla zaszczepiona w 4 miesiacu. Ze wzgledow zdrowotnych. Lekarz mowil, ze czasami tak bywa. Nie martw sie...

Gość podpowiadam
nic sie nie stanie jesli zaszczepisz pozniej

Dziękuję Ci bardzo, Wiśniowa!

no moj synek miał miec 20. 12 szczepienie miła lekki katarek potem swieta nowy rok i tłok w perzychodni i też mamy na 9 stycznia ale drugie szczepienie skojarzone i nie ma problemu

Gość aparat
Moja np nie miała 2 zółtaczki a ma 8 miesiecy.Dostanie ja 14 lutego razem z druga dawka prevenaru.