Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karmelkowy przypływ

Obalmy stereotyp piórka

Polecane posty

Skoro łączą się 20, 30 i reszta parolatek to może połączą się kobiety, które czują się kobieco, tak mało nas jest, chce zeby kazda powiedziala jaka jest. Obalmy stereotyp piórka i kruchej istoty, a moze wlasnie jako piorko ktos czuje sie baaardzo kobieco, podziel sie z nami, wiem ze to czytasz, pokaz na co cie stac kobieto :)

Ja zaczne, jestem 20parolatka, czuje sie kobieco przy moim mezczyznie, czuje sie kobieco gdy ide ulica, czuje sie kobieco na co dzien ot tak bo jestem kobieta i znam swoja wartosc

Gość annodomino
ja czuje sie kobieta zawsze gdy piekne pachne, nie wiem czym to sie ma ale juz tak mam

Gość baxik
nie no kobieco to tylko na szpilkach i w mini

Gość trelemania x27
nie pracuje, siedze w domu i gotuje oraz jak widze sswietnie rymuje :D jestem kobieca???????

Gość antek_kantek
do trelemania jestes kobieca jak 102 hahaha a czy ja jestem teraz kobiecy??

Gość mam 25 latek
jestem na etapie poszukiwania pracy, ktora da mi satysfakcje, od ponad roku w zwiazku (ale nie malzenskim), pelna zycia dbajaca o siebie zarowno wizualnie jak i duchowo. Czuje sie seksi niezaleznie od stroju. Zawsze ciekawa swiata, niespokojny duch. Nie jestem slaba, ale w chwilach slabosci wlaczam sobie nastrojowa muzyczke, zapalam swieczki i sie relaksuje. Nie wiem czy jestem piorkiem, moze w polowie, ale dobrze mi z tym:)