Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sqsqsqwssqs

co faceci widza w zjaranych jak kurczaki solarkach i w ich wyskubanych brwiach?

Polecane posty

Gość taka_sobie_17
Ja tam nie mam nic przeciwko do takich dziewczyn a ta ktorej sie nie podobaja solarki po prostu im zazdrosci bo nie ma kasy na to zeby zrobic z siebie taka laske!!! Sory ale tak to wyglada!

Gość princesska1
taka_sobie, powiedz prosze, ze zartujesz??:O Im nizszy status spoleczny tym wiecej kobiet korzystajacych z solarki, takze to nie kwestia kasy...

Gość taka_sobie_17
princesska1 dla mnie to kwestia kasy bo mnie np nie stac na solarke a tez chcialbym chodzic. fajnie jak dziewczyna jest opalona. ale musze poczekac do lata :) dla mnie kazdy moze wygladac tak jak chce, nie oceniam ludzi po wygladzie, wiec nie mam nic do dziewczyn biegajacych na solarke bo wcale nie oznacza to ze sa puste!

kurcze to tylko pozory! większość dziewczyn jest co prawda no powiedzmy to wprost łatwa i głupia ,ale czesć to naprawde inteligentne laski :) tak jak wszedzie można spotkać takich i takich ! ja np. jestem blondi ,mam tipsy chodze na solarke i a oprócz tego kończe prestiżowy kierunek studiow- dziennych ;)

Gość a możeeeeeeee
autorce tematu faceta odbiła właśnie taka spalona blondi i stąd problem? :D :D :D

Gość ona8362136
ale macie problemy dziewczyny. niech se kazdy wyglada jak chce i pierdolic to. a moj facet gada o takich dziewczynach ze sa dziwne i do cyrku sie nadaja . jeszcze jak sa ubrane na zloto i na srebrno cale to juz calkiem za klauna moga robic

Gość ja wam powiem co widzą
facet to samiec i z dodatku wzrokowiec i jak widzi to mysli- łatwa zdobycz i łakomy kąsek nic więcej

Gość eniwekwe
To ze ktos zaklada taki topic nie znaczy, ze ma problem z solarkami lub taka panna odbila temu komus faceta. Tak to juz jest, ze jak zaobserwujemy pewne zjawisko, to chcemy o tym porozmawiac z innymi i poznac inne opinie.

Gość widza stojace paly w spodniach

Gość grooosia
mam dziewczyne na studiach ktora zyje tylko solarium,glupia jak but, slodka jak idiotka... i mowi,zeby ktos posiedzial za nia na wydziale do 22 i zorbil jakies zadania,a ona urwie sie wczesniej bo musi jechac na solarium zanim jej zamkna przed nosem..buahahahha... ja to w takich chwilach nie wiem co o tym myslec.......

Gość jaa88
ja znam wiele bardzo naturalnych dziewczyn które nawet błyszczykiem by się nie pomalowały a o solarce to nawet nie ma mowy a puszczają sie na lewo i prawo, szkoda że o takich nikt nie pisze tylko o ładnych laskach. W takim razie skoro niektorzy mówią: "opalona blondyna/czarnula to dzi*ka" to tak samo ja teraz zaczynam mówic: "naturalna to dzi*ka" bo to na to samo wychodzi. Poza tym ludzie którzy tak oceniają dziewczyny które zwracają szczególną uwage na wygląd są po prostu śmieszni i puści, bo gdy idzie faktycznie jakaś głuputka dziewczyna i zaczyna sie śmiac: 'hi hi hi patrz jaka tamta jest brzydka" to zaraz jedziecie na forach, że jakie te dziewczyny są głupie itd, ale przeciez to WY siedzicie tu pol dniaobgadując, naśmiewając sie, więc robicie dokładnie to co te puściutkie panienki:D dla mnie nie jest inteligentne że ktoś zamiast zając sie sobą siedzi cały dzien na kompie i komentuje anonimowo oczywiście wygląd innych:D no cóz, skoro wasze życie i zachowanie jest takie puste, że nie macie nic innego do roboty jak obrabianie tyłka dbających o siebie dziewczyn to współczuje;D