Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani masakra

zastanawiam sie czemu niektorzy maja potrzebe pokazywania swoich zdjec w necie i

Polecane posty

Gość pani masakra

oceniania ich przez innych...

Moze sa zakompleksieni i lubia czytac jak im inni kadzą. Chociaz czesciej tu wystepuje miesznie z blotem takich niedowartosciowanych

Ja tez sie zastanawiam! I dlatego nie mam zamiaru tak jak większosc zakładac konta na fotce.pl.. po co? Nie widze w tym żadnego sensu, ale oczywiście toleruje tych, którzy pokazują swoje zdjęcia w internecie.

Gość do Engel
a może Angel ?:D

Dzięki fotce poznałem dziewczynę z którą byłem jakiś czas. Więc jest to pewien sposób na podryw. :classic_cool:

Gość a czemu angel
bez sensu chyba?

Gość pani masakra
na forum(zwlaszcza tym:P) dziewczyny sa mieszane z blotem jak pokaza zdjecie. na fotce wszyscy sobie slodza(z malymi wyjatkami)

a ja mam zdjecia na fotce i na myspace. nie czuje sie niedowartosciowana. i musze przyznac, ze poznalam w ten sposob osoby, z ktorymi trzymam kontakt do dzis. poza tym, powiedzmy szczerze fotka nie jest obiektywna, ale czy ktos zupelnie niedowartosciowany odwazylby sie na ocene przez tyle osob? uwierzcie, nie zawsze pozytywna.

zeby jeszcze te zdjecia na fotce byly w miare "normalne", to wszystko byloby w porzadku. Cała rzecz w tym, ze cod rugie zdjecie na fotce przedstawia jakas 15stke z ustami ulozonymi w dziobek, rozneglizowana w dodatku i ogolnie wszystkie dziewczyny przynajmniej zrobione sa tam na jedno kopyto;)

Ja mam konto na fotce, ale nie mam zadnych roneglizowanych zdjec. Tylko twarz. Czy czuje sie niedowartosciowana? Szczerze - nie wiem ;) Ale gdzies mam te wszystkie ocenki i komentarzyki :/:/:/ Zalozylam konto, zeby zrobic na zlosc bylemu chlopakowi, ktory m.in. tam mnie zdradzal, dalam potem moje ladne fotki, zeby .. zeby mu zal bylo :P i zeby zobaczyl, ze ja tez moge... a potem jakos poznalam tam kilka fajnych osob, kiloro znajomych sie tam odnalazlo no i fotka jakos zostala... chociaz mialam usunac po pewnym czasie. sama nie glosuje na nikogo ani nie przegladam zadnych zdjec :)