Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa swegoo

Co wolałybyscie?

Polecane posty

Gość ciekawa swegoo

1. miec ladniutka niczym lala twarz czy 2. miec twarz ciekawą, taka ktora na dlugo zostaje w pamieci? nie wazne czy z garbkiem na nosie albo za duzymi ustami ale taka wiecie oryginalna twarz. niespotykna urode w ktorej cos ladnego sie znajdzie ?

Gość wiciomistrz
zdecydowanie wole orginalne panie takich o twarzy lalek jest pelno:) czyli 2:):):)

Gość szałkowsa
ja mam niespotykana urode, kazdy mnie zapamietuje jak mnie raz widził, ładnie wychodze na zdjeciach..jestem tyoem nr 2 i jestem zadowolona, bawiłam sie tez kiedys w modleling..podobam sie facetom

Gość u hu ha zima zla
2

przede wszystkim chciałabym mieć bardzo ładne oczy i włosy, reszta mogłaby być byle jaka.

Gość stanowczo jeden

niestety idealnej twarzy nie ma bo to co dla jednych piekne dla drugich moze byc koszmarne, uroda to pojecie wzgledne i nie zapominajmy ze z czasem przemija:)

Gość wolalabym ladna
intrygujaca juz mam - patrzac na mnie ludzie sie zastanawiaja "jak takie paskudstwo moglo powstac" :classic_cool:

intrygujaca-pod warunkiem,ze bylaby dosc ladna,i pod drugim warunkiem-ze mialabym boskie cialo! jesli cialo jest srednie,to twarz musi byc piekna.