Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona24ona

sex przed okresem a ciaza

Polecane posty

Gość ona24ona

niedawno kochalam sie z moim facetem bylo to 4 dni przed planowanym okresem (lecz ostatnio mi sie spoznial o dzień) kochalismy sie w gumce, ktore nie pękła i nie było nic widać zeby sie przedostało. Dostalam okres tego dnia co planowałam ale z samego ranka, jest on słabszy niz normalnie bywał i mniej troszke jest krwi niz bylo zazwyczaj. Czy moge byc w ciazy? Czy jest to wynik moze dosc duzej ilosci nerwów (ostatnio mialam ich troszke)? Dodam tez że biore tabletki ale wiadomo ze przed okresem kilka dni wcześniej je odstawilam, czy one jeszcze działały?

Gość no nie wytrzymam tutaj
kto pisze takie głupie tematy:o Do szkoły!!!!

Gość samibia
przegrałaś życie :-o

Gość ona24ona
??

Gość ona24ona
moze jakas prosta szybka odpowiedz, nie jakies docinki..;/

Gość szybka odpowiedź
nie

prosta szybka odpowiedź, nie jesteś w ciąży, poprostu masz mała paranoje, radze przeczytaj ten temat: http://www.nastolatek.pl/pokaz.php?a=art&ida=2628 naprawde dobry artykuł. I nie martw sie, ja tez to mam ale w o wiele mniejszym stopniu i myślę że w twojej sytuacji już na pewno bym sie nie bała (bierzesz tabletki, a ja nie)

Gość angel 24
niechec pisac nowego tematu ale mam szybkie pytanie ja piescilam sie z chlopakiem pare dni przed okresem okres mi sie reguralnie spoznia nie od dzis.. on wszedl wemnie moze pare razy ale nie uprawialismy seksu tylko pieszczoty itp do wytrysku nie doszlo jak ocenacie boje sie bo do dzis nie dostalam okresu.. choc tak wsumie miedzy nami nic niebylo tylko takie pocieracie penisa o moja cipke ...

Gość moniczkaaaa__
angel ciezko stwierdzic hm

Gość angel 24
to widze ze nikt mi nie pomoze:(

czego sie boicie ciazy? ja gdy swa malgos poznalem to szlismy na calosc zadnej gumki nic ja wiedzialem i ona tez byla pewna ze nie zostawiny sie wiec ciaza to nie problem jestesmy juz 10 lat razem i dopiero po pierwszym dziecku gumka jakis czas potem drugie dziecko jest dobrze kochajcie sie bez namyslu jak wiecie czego chcecie od zycia

4 dni przed planowanym okresem sa dniami nieplodnymi wiec niemozliwe jest zebys byla w ciazy!

Gość dariaaaaaaaaaaaaaa
hej.. mam problem bo odbylam stosunek w kondomie a moj chlopak twierdzi ze doszedł a potem dalej to robilismy przez jakis czas, lecz pozniej w pojemniczku nie bylo spermy... czy mozliwe ze sie wylala na zewnatrz?? czy mam sie obawiac, isc do lekarza po tabletke PO?? prosze o pomoc

Gość a Ty masz 15 lat

Ona24ona, jeżeli prezerwatywa nie pękła to napewno nie jesteś w ciąży. Nasienie nie dostało się do pochwy. Tabletki po kilku dniach przerwy już nie działały.

Gość dariaaaaaaaaaaaaaa
mam 18 lat.. problem w tym ze gdy moj chlopak doszedl uprawialismy dalej seks..

Gość dariaaaaaaaaaaaaaa
a tak w ogole to mam dni nie plodne i za 4 dni powinnam miec okres... ale i tak sie bardzo martwie...

Gość dziwactwooooo
tabletki dzialaja nawet jak sie robi 7 dni przerwy na okres. w tym czasie tez jestes zabezpieczona!!