Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżesi

JAK DOBRZE ZROBIć FACETOWI LODA??

Polecane posty

Gość Dżesi

Słuchajcie mam problem... Jestem ze swoim chłopakiem już parę lat, nie dlugo zbliża się nasza rocznica i z tej okazji chciałabym zrobić mu niespodziankę i zadowolić go ustami. Problem w tym, że nigdy tego nie robiłam.... DZIEWCZYNY POMOżCIE!!!

Gość proponuje Ci zebys
wpisala w wyszukiwarke, duzo bylo juz takich tematow

Gość morelowa
daj maila to ci prześlę. Kiedyś skądś ściągnęłam taki artykuł:D

Gość nnwww
morelowa daj tu, tez jestem ciekawa jakie wskazowki

Gość morelowa
szukam:) na razie nie mogę znaleźć. sprawdzę na drugim kompie. to może troszkę potrwać:)

Gość nnwww
czekam:)

z wyczuciem . sama musisz wyczuc co mu się spodoba a co nie . przeciez kazdy gościu lubi inaczej , tak samo jak każda kobieta . takie wykłady zrób tak ,albo tak , to głupota , trzeba samemu wyczuc partnera . wyobrażacie sobie jak by (może byc z błędem) to było gdyby wszyscy na świecie lubieli kochac się tak samo . jak psy . podlatuje , kopuluje , ucieka:P. NUDY

Gość nnwww
mozna podpatrzec, sciagnac jakis pomysl

Gość morelowa
cholera, przeszukałam dwa kompy, pocztę i nie mogę znaleźć:(

Gość nnwww
no coz trudno ale dziekujemy za checi:P

Gość słodziudka
Zgadzam się z Tamari... same wiemy co robić trzeba tylko poczuć to co trzeba a wszystko pójdzie dobrze... dzisiaj sama zrobiłam mojemu chłopakowi loda... pierwszy raz pozwoliłam mu sie spuścić do buzi... to nie jest nic strasznego... czytając niektóre wypowiedzi chce mi sie smiac... trzeba próbować własnych sił... z pozdrowieniami

Gość ja 666
loda robic lubie ale nie pozwole nigdyjuz spuscic sie facetowi do buzi.Raz sprobowalam i dziekuje.Ja nie wiem moze jestem jakas dziwna ale sperma mi smierdzi.Nie lubie tego zapachu bardzo.Jak sie spuscil mi do buzi to o momentalnie mialam odruch wymiotny.

Gość MALOLAT92
SSIJ GO OBRACAJ JEZYCZKIEM :p RÓB TO DO SKUTKU!!! TYLKO UWARZAJ ZENY ZAMBAMI NIE ZACHACZYĆ O "GDZYBKA" BO CHŁOPAK ZWĄTPI W cIEBIE :d SAM JESTEM CHLOPAKIEM TO WIEM JAK TO JEST :p DUZO SIE PRZEZYŁO :p eLO tRZYMAJCIE SIE WARIATY

Gość MALOLAT92
Aha i jeszcze powiem ci tyle ze jezeli to ma byc prezent to rób mu loda z poświęceniem i przyjmij spust do buzi bez obaw :D Zblizy to was :P naprawde!!! Uwierz :D

Gość Sexi Jacek
ja robie lody masowej produkcji. np. sam tak az grzyb boli raz robilem lody na przystanku acha jak cos to jestem gejem :D

Gość www.tnij.org/vavex2009
Cwiczenie czyni mistrza.Musisz potrenowac żeby dobrze to robic

Gość PIotrek;)
jak chcesz to mozesz na moim potrenowac :)

Gość XniebieskakokainaX
Więc musisz go namiętnie ssać i całować najpierw powoli potem przyśpieszasz tempo ale powoli i wsadzaj go coraz głebiej i głębiej czasami wyciągaj go z ust i całuj w grzyba. I tak non stop jak chłopak zaczyna ruszać twoją głową sama przyśpieszaj tempo. Faceci lubią trzymać za głowe kiedy dziewczyna robi im dobrze ustami i to jest normalne ;) Pozdrawiam i powodzenia ;]

Gość Ince
Niebieska ,specjalistka z Ciebie.Dodaj jeszcze głębokie gardło i finał w ... i facet jest w raju.Choć chwilę.

Gość XxMaThEoxX
dokładnie tak jak mówi "XniebieskakokainaX"... z powolnego tempa i je zwiększać stopniowo...:) moja dziewczyna mi mówiła ostatnio że fajnie się na ogórkach ćwiczy.... i powiem wam szczerze że ma rację :) bo nie dawno się o tym dowiedziałem jak sama mi loda robiła... POZDRAWIAM was Dziewczyny... :)

Gość 19 latka :))
ja jak robię mojemu facetowi loda to trzymać mu penisa wmiare mocniej końcówka języka lizać jego grzybek a następnie mocno ssać później zajmujecie się całym penisem lizać go i ssać jego jąderka to ich naprawdę doprowadza do wrzenia .. a jak mocniej się zacznie ssać i przy tym będzie wykonywać ruchy ręka jak przy waleniu to facet jeszcze bardziej się podnieci aż zacznie jęczeć :)) pozdrawiam

Obejrzyj jakieś 'filmy instruktażowe' bo tak to ciężko wytłumaczyć ;)

Gość buhahahahahahaha
Wiesz,Weź go do ust i ssaj a napewno będzie zadowolony... Miło żę mogłam pomóc...

Gość buhahahahahahaha
a po za tym nigdy tego nie robiłaśja już jadę od 10 lat...

Gość angelisia
ja ci powiem zrob tak najpierw całuj delikatnie po pałym penisie i po jajeszkach pozniej po woli pocałoj w grzybka i lekko wsadz do buzi tylko sama koncówke i za kazdym razem coraz glebiej i i szybciej pozniej znow wez pociagnij od jajeczek do samego czubka penisa jezykiem. piesc koniec penisa jezykiem i znow wroc do ssania ja tak robie swojemu chłopakowi jest w niebowziety uwielbia i ciagle chce zebym to powtarzała tylko nie pozwalam mu sie spouscic mi w buzie ale jest wyrozumiały i wdzieczny za to ze tak go pieszcze

Gość angelisia
i pamietaj jak posłuchasz moich rad bd ok:)