Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sayuri01

PONUDZMY SIE WSPOLNIE

Polecane posty

deli - 🖐️ nie przesadzaj z tym bo uznają nas za kółko wzajemnej adoracji ;) sayuri - słucham

Jarek --> masz cos przeciwko ?? :P Jak narazie w oskarach kafeterii w kolku wzajemnej adoracji wymieniana jestem ja i Bejbe :P ahh .... :D Nie gadajcie juz o łózku bo mnie ochota najdzie :P

Przeto piątek, dziewczyny :P Uczyć to się mozna w sobotę rano tudzież w niedziele ... teraz cieszyc się zyciem pora :P

No tak, odezwał się przecież stary zgredziały MĘŻCZYZNA :D... ale nie martw się Jaruś, w Twoich oczach nadal czai się dzecko pragnące zabawy :P

:classic_cool: jakie pudlo :P Na zdjęciu w garazu widac doskonale ze najchętniej rzucilbyś to wszystko w cholere i pobiegl w podskokach postrzelać z procy :P :classic_cool:

Tamari, ja tak mam i wiem z autopsji, że wielu ludzi faktycznie to drażni, ale są to w zasadzie same nadęte nudziary :classic_cool: Deli - od strzelania z procy wolę turlanie się po śniegu :)

Gość jajkokradziejka Jarkowa
:classic_cool:

Gość kwoka Marcysia
ja je wysiedzę :classic_cool:

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci