Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

haha

co wy myslicie o tym?

Polecane posty

jestem z chlopakiem juz troche..bylam u niego dzisiaj jak co dzien..prze naszym zwiazkiem pokazywal mi fotki z grilla czesto widzialam go z dziewczyna z klasy..ciagle fotki jej i jeszcze jednej dziewczyny..wtedy bylam troce zazdrosna..dzisiaj znowu przegladalam jego foldery..i nie wykasowal tych cholernych zdjec!..ciagle mi o niej mowil \"marta to marta tamto\" jak siie kiedys pomyillam i powiedzialm imie mojego bylego to on oczywiscie marta! ;/ wykasowal jej numer i mowil ze on do niej nic nie czuje ze mnie tylko kocha..czesto gadaja razem..ale dzisiaj zauwazylam w innym folderze zupelnie gdzies inna ta druga laske z jego klasy...i zdjecie bylo wyciete tylko ona i on...i sie usmichaja;/ i zrowumialam cos...moim zdaniem on cos czuje do tej drugiej dlatego tak zaprzeczal co do marty..a jak powiedzialam ze ci sie podoba ta druga (nie wiem jak ma na imie) to nic nie powiedzial tylko ze to zdjecia przed poznaniem mnie itd... co myslicie?bo my sie poklocilismy

ale on mi tylko pieprzy ze to stara fotka ze on niec nie czuje ze tylko ja mu sie podoba a zdjecie nie pamieta ze moze z nudow wycial:/.balwan

Z nudów napewno zdjęć się nie wycina... Pomyśl... i powiedz mu w końcu o tym! A pieprzenie niech odstawi na bok... z drugiej strony co za koleś z niego....

napisal wkoncu ze wycial bo mu sie podobala ale juz nie podoba;/

kobieto, a co Ty chcesz od niego uslyszeć? że się w niej kocha? że jak sypiacie razem to o niej myśli? masochistka - skończ z tą paranoją!

jak by jakas konbieta obejrzala moje zdjecia to przez caly rok bym musial sie tlumaczyc... ale ja tlumaczyc sie nie bede... niech czuje i widzi co jest.. a nie wymysla teorie do tego co bylo..

jak napisal ze mu sie podobala....to mu sie nadal podoba?

no co....bo nie wiem czy klamie teraz czy nie...

Myślę, że mu się podoba to nic wielkiego nie znaczy... Mnie w życiu wiele się kobiet podoba... jednak serce me ma tylko Jedna! Chodzi w tym wszystkim o czyny jakich się dopuszczamy.

Gość elantonio
Ciężko mi powiedzieć, choć mnie kobieta skrzywdziła i to dość dotkliwie i przejechałem się na niej, to i tak trzymam zdjęcia w telefonie i na pc z sentymentu, i nawet jeśli sobie kogoś znajdę to nie mam zamiaru ich usuwać, chyba, ze moją kobietę by to bardzo bolało. Tak czy siak, fotka to jeszcze nie zdrada, a inni ludzie tez mogą się podobać. Kwestia tylko tego czy cię nie okłamuje i nie kręci coś tam z boku, ale o tym najlepiej poważnie porozmawiać.

Gość kokoloko22
a ja nie rozumiem -po co trzymać fotki kogoś do kogo nic się nie czuje lub nie ma kontaktu, co innego przyjaźń, miłość. chyba cię czaruje ten twój facet, żeby nie okazało się, że jesteś zastępczą formą miłości

Gość dedede
dziewczyno, weź się ogarnij. Albo mu wierzysz, że cie kocha, albo się z nim rozstań i przestan szukać wyjaśnień na kafee, bo tu wszyscy chu*a wiedzą o tobie i twoim facecie :O

on cos mi kreci...napisal ze tak sobie ma ze mu sie nie podoba..a teraz ze mu sie PODOBALA dlatego mial i dlatego siebie i ja wycial..a wczesniej mowil ze nie podoba mu sie..ale mowil tak zeby mnie nie zranic;/ i jak mu wierzyc

dedede no wlasnie...hmm..ale pytam ogolnie co mysla o tym ludzie..a i tu jest wielu chlopakow...a ja waszego jezyka nie znam ..hehe no wiecie"rozmow" bo ten inny taak;P

Gość dedede
to po chuj go męczysz? Co ma ci powiedzieć?? Że jąkochał? Wtedy zatrulabyś mu życie. Weź już odpuśc, bo nie mogę takiego prdolenia czytać!

Gość zatępcza forma miłości na bank

Gość elantonio
czyli nie chciał cię zranić po prostu, może mu sie kiedyś podobała i tyle. kokoloko22 też nie wiem po co trzymać, ale może z sentymentu bo choć zranione serce mam to co przeżyłem to moje i tyle. Jedni jak się rozstają to wyrzucają wszystkie "przypominacze" inni robią trochę inaczej, ja potrafię żyć z moją ex w zgodzie, spotkać się i pogadać. No ale różni ludzie różna mentalność.

to co mam go zapytac?bo jak narazie to tylko sie klocimy

Gość elantonio
hmm może na początek o co się kłócicie... i dlaczego się denerwuje...