Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze jak nic zla

Wkurza mnie moj facet, on mnie traktuje jak mu sie podoba

Polecane posty

Gość jeszcze jak nic zla

Jeszcze rozumiem gdybym go osaczala a jestem po ciezkich dosyc przezyciach i naprawde trudno mi bylo komus zaufac. Nie robie mu awantur o nic, nie wysylam 100 esow dziennie , moze 1-2 aby dac mu pracowac, pozwalam mu spotkac sie z kolegami, rozumiem jak jet zmeczony i cche isc spac . Wczoraj rano jak zawsze wyslalismy sobie eski na dzien dobry, chcialam mu tylko napisac co przydalo mi sie rano( taki maly niefortunny przypadek) a on napisal, ze pogadamy o tym pozniej. Nawet nie byl w pracy i gowno go obchodzilo co mam mu do powiedzenia.

Gość fdse
dlatego nie mam dziewczyny , bo one tylko marudzą i trują .

Troszke chaotycznie to ujęłaś,w Twojej wypowiedzi nie ma zadnego skandalicznego zachowania Twojego partnera.Kochana wiem jednak co masz na mysli.Napisz cos wiecej o Waszym zwiazku. Czy to zdaza sie notorycznie,ze Twoj chłopak \"nie ma czasu\" na Twoje sprawy,problemy,troski,smutki??? i nawet na jakies \"niefortunne przypadki\"?

Gość jeszcze jak nic zla
przeciez nie pisze mu co godzine co sie wydarzylo, chcialam mu tylko napisac co wydarzylo sie tego konkretnego ranka tak ciezko bylo zapytac co sie stalo ? boze

Gość jeszcze jak nic zla
przeciez nie pisze mu co godzine co sie wydarzylo, chcialam mu tylko napisac co wydarzylo sie tego konkretnego ranka tak ciezko bylo zapytac co sie wydarzylo? boze

Gość janka ot tak
Zycie ............. :o

Gość jeszcze jak nic zla
nie nie mial, siedzial w domu

Gość Bezet
Traktuje Ciebie tak, jak sobie na to pozwalasz

Gość jeszcze jak nic zla
przemilczalam to, nie odzywalam sie do niego caly dzien, nie to nie, nie bede mu mowic o tym tylko napisal mu ze nie chce juz poruszac tego tematu , on odpisal ok i sie zacielam na caly dzien

A Ty za to w ogóle się nie odzywasz:o Trujesz i marudzisz tak samo, ale swoim drogim koleżkom. Jak nie chcesz kobiety, to zapnij w dupę faceta. Zobaczymy, czy twój facer nie będzie marudził:o:o:o

Nie mozesz liczyc na to,ze on sie sam wszystkiego bedzie dmoyslal.Skoro Ty mu nie mowisz,ze Ci sie nie podoba jego zachowanie,to on uwaza,ze jest ok! Powiedz mu WPROST!

Gość janka ot tak
zgadzam się.. jak powiesz facetowi że np. masz ochotę na kawę to nie licz na to że Ci ją zrobi.. oni inaczej to odbierają do faceta trzeba tak -zrób mi proszę kawę nescafe, z 2 łyżeczek w zielonym kubeczku