Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmm

MATKO ZGŁUPIAŁAM JAK ZOBACZYLAM TE FOTY?KTÓRA Z WAS JEST TAK IDEALNA??CZYJE TO ?

Polecane posty

Gość co wam się nie podoba
Skoro widzisz iglę to widzisz też kościół co? W której części nogi zlokalizowany jest ten cell.??!!

Ja się nie wypowiem odnośnie cellulitu bo go nie widzę. Może zdjęcia trochę za ciemne... A może go po prostu nie ma.

Gość boże już przestańcie
nie mam czego być zazdrosna...a pisać tu możesz wszystko i tak cię nikt nie sprawdzi czy masz ten cellulit czy nie...każdy tu może napisać że jest piękny, bogaty i ma dom z basenem...a tak naprawdę może zasuwa na kasie w Biedronce za 700 zł...

Gość chyba zartujesz
a tak juz poza nawiasem, to, ze ktos sam nie ma idelanej figury, nie znaczy, ze kazda inna musi obowiazkowo uwaza za idealna i ja tak robic nie zamierzam, moja figura tez nie jeste idealna, ale to nie znaczy, ze nie zauwazam defektow u innych ludzi, zalety tez widze

Gość jajajajajajajajajajaaja
ja mam.... jeszcze chudszy brzuch :( tyle ze wycwiczony, codziennie cwicze :) biodra waskie, nogi chudsze i piersi mniejsze :O

Gość to ma byc super figura
przede wszystkim za gruba nieproporcjonale uda takie ogromne i ociezale male cycyki i ciekawe jak z twarza pewnie jak "idz i nie wracaj"

chyba żartujesz: no i masz rację. Ja też nie uważam się za idealną, ale sporo ćwiczę żeby jak najbardziej się sobie podobać. I mam prawo uważać że ktoś ma nie tak to czy tamto. boże już przestańcie: myśl sobie co chcesz, Twoje zdanie w ogóle mnie nie interesuje.

Gość facet nie lubiący szkap
ajajajaja---> to ty już zupełna szkapa jesteś :O

to ma być super figura---> ty chyba głupia jesteś myśląc że ona jest za gruba....idz się lecz dziewucho...

wiesz powodzenie mam :) nikt mi tego nie powiedzial wrecz przeciwnie ze mam idealna figure ja to bym chciala w piersiach przytyc :D

to chyba u niewidomych masz to powodzenie...bo żaden normalny facet na kości nie leci :O

dla mnie,chcialabym przytyc 2 kg, ale to nie jest takie proste :( jem ile wlezie :P

a widzisz samych kosci nie mam :)

Gość fotki są moje
autorka je 'pożyczyła' ;) Ktoś mówił, że wyglądam na małolatę, super, mam już, a może tylko 26 lat. Ćwiczę codziennie od 2 miesięcy ale baaardzo wolno rozbudowują mi się mięśnie, właściwie wcale :P właśnie chcę zrzucić tłuszcz, który je zakrywa. Zgadzam się, że mam grube uda, chude łydki i szerokie biodra i próbuję coś z tym zrobić :/ Więc naprawdę nie podniecam się jaka to jestem idealna... A duży biust? 70 małe B ;) No ale dzięki za komentarze, przy okazji wiem co się ludziom podoba w mojej figurze a nad czym popracować. Acha, i ważę 54 kg/170 cm i chcę dobić na początek 52 kg lub po prostu poprawić sylwetkę ćwiczeniami.

no nie,bo są obciągnięte skórą :o

wg mnie ciało ma przeciętne ponieważ niezadbane .. zero ćwiczeń widać chocby po łydkach i pierwszej fotce ... poza tym ma wstretne stopy ;/ ogolnie rzecz biorąc widzialam wiele dziewczyn o lepszej figurze ....

Gość TO SZKAPA ISTNA
ONA MA ZA CHUDE TE NOGI PRZECIEZ ..ZA CHUDA JEST .

fotki są moje---> ty to powinnaś przytyć a nie schudnąć :O...przy takim wzroście chcesz ważyć 52 kg :O...no ale jak chcesz zrobić z siebie chudą szkapę to twój wybór...

zgadzam sie z Panem powyzej .. jesli schudniesz do 52 .. dopiero bedziesz wygladala jak szkapa ...

Gość NIESŁCUHAJ ICH WSZYSTKICH
jelsi jestes autorką tych zdjec powiem ci jedno MASZ TYLKO JEDNA WADE W FIGURZE :CHUDE ŁYDKI . RESZTA JEST IDEALNA.. PRACUJE PRZY MODELINGU I WIEM COS O TYM I WIDZ EJAK WYGLADA WIEKSZOSC LASEK .CIALA SFLACZALE I NIEPROPORCJONALNE..TY JESTES BARDZO ZGRABNA I NIE SŁUCHAJ JAK KTOS MOWI ZE MASZ BRZYDKIE UDA ALBO BIODRA BO TO TWA NAJMOCNIEJSZA STRONA.TYLKO ŁYDK IZA CHUDE.

Gość to ma byc super figura
rzeczywiscie malo wazysz po zdjeciu dalbym ci tak 63kg zrzuc troche tluszczu z ud i bedzie ok chyba

ja nie rozumiem po co laski wyciskają z siebie siódme poty żeby wyglądać jak szkapy...przecież wy nawet ładnie nie wyglądacie będąc takie chude...przejrzyjcie wreszcie na oczy..

Nie chudnij! Ćwicz dużo, w związku z tym pewnie przytyjesz bo mięśnie trochę ważę ale będziesz wyglądać dużo lepiej.

Gość chyba zartujesz
nie musisz chudna autorko, ale cwiczyc

Gość CHUDZ BARDZO JESTES
mATKO NIE CHUDNIJ BO JESTES IDEALNA PRAWIE.TYLKO ŁYDKI MUSISZ UMIESNIC I MIESNIE WYCWICZYC I BEDZIESZ BOSKA.

no dobra a jak usunac teraz to zdjecie? :D

zdjecie zanim zaczelam cwiczyc ale dzieki Ci za rade :)