Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za bardzo to ja nie wiem

CO TO JEST SMS KOD ????????????

Polecane posty

Chodzi mi o taki sms kod w banku:) Co to jest i na czym to poleca? Bank wysyła sms z kodem do klienta a klient wspiuje go przy np.przelewie ale po co? Może mi ktoś wytłumaczyć bo nie mam o tym pojęcia:(

dalibyście juz spokoj z ta fansofa , papkowaniem i innymi bo sie przykre to robi:o

jeśli dobrze zrozumiałem jest to kod potwierdzający operację na rachunku wykonaną drogą elektroniczną, PKO ma karty kodów, mBank wysyła smsy...

Gość upppppp
czyli, że siedzę na necie i chce przelać pieniądze komuś tam i wtedy z banku na nr telefonu podany przeze mnie wcześniej przychodzi kod i jeśli to faktycznie ja siedze na necie i przelewam kase to wtedy kod wpisuje i transakcja jest realizowana, tak? Czy coś pomieszałam?:)

Gość upppppp
a tak swoją droga to na Kafe jestem od daaaawna i użytkownika Jarek-84 obserwuję i jestem w szoku, że mi normalnie odpowiedzaiłeś bez dogryzań i wyśmiewania:):P

chwilowa niedyspozycja :) swoją drogą, bankowość elektroniczna to chyba najlepszy wynalazek ostatnich lat

Gość upppppp
Racja- z domku ruszać się nie trzeba tylko myk myk i wszystko przez internet:p Dziękuję Wam za wyjasnienie mojego problemu:)