Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnulaPP

Wax - pytania

Polecane posty

Witam:) mam włosy mniej więcej do łopatek, bardzo zniszczone ( mimo że już baardzo długo nie uzywam prostownicy, używam odżywek i nie susze suszarką) no i chciałabym je zapuścić ale jak zapuszczam to są coraz bardziej zniszczone i musze obciąć i kółko się zamyka. przeczytałam o takiej odżywce jak Wax, ale nie wiele na jej temat wiem. podobno działa super... jest kilka rodzajów i wersja zagraniczna i polska. Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej może ktoś uzywał?

ja uzywalam chociaz mam zadbane włosy po odzywce są super lsniace :) gładkie ale nie wiem czy tak samo działaja na b zniszczone włosy, ale chyba tak:)

fajnie że ktoś się odezwał :) głupia jadzia - a jakiego mniej więcej uzywałas? kolor opakowania :) i myślisz że włoski szybciej po niej rosną ?

to jakies niebieskie opakowanie było. uzywalam jakoś z 4 miechy , nie zaówazylam zeby mi jakos szczegóolnie wlosy urosły, ale tez slyszalam ze ponąc szybciej wlosy rosną, ale na mnie to nie działa

yhym :) ciekawa jestem czy mi bo coś pomogło, chyba się skusze ale najpierw musze wiecej sie dowiedziec bo nawet nie wiem jaki wybrac :D także czekam na opinie i z góry thx :*

no tak wosk ale jako odżywka którą sie spłukuje po 30-40 minutach... tak czytałam przynajmniej

Cześć :) ja waxu używam już kilka miesięcy i muszę potwierdzić jego skuteczność, włosy szybciej rosną, są miłe w dotyku i lśniące :) Pozdrawiam

no własnie dokładnie nie wiem dlatego pytam :) podobno są do jasnych do ciemnych, klasyczna, gdzieś czytałam do włosów suchych i zniszczonych... Sama już nie wiem jakie są :) no i polskie lub zagraniczne ale polskie bardzo ciężko dostać.

evciap pocieszyłaś mnie! :) a możesz napisać jakiego używałąś? :)

Ja kupowałam w aptece i tam farmaceutka zapytała się tylko do jakiego koloru włosów :) i dostałam takie w białym pudełku z brązowymi napisami :)

Gość nie wiem oh nie wiem
a ile to kosztuje??

Gość ja też 480g 25 zł
ale wcześniej za 240 g płaciłam 20zł

a 480 gram na ile około starcza? bo chyba nie na krótko więc wydaje mi się że to niedużo nawet 25 zł..

ja zużyłam dopiero połowę a mam od lata chyba :) I podkreślę, że nakładam mniej więcej raz w tygodniu :)

Gość ale jestem zla1
ja uzywalam dla szybszego porostu-nic z tego gladkie-tak lsniace owszem stosowac najlepiej raz w tygodniu bo sie moga przetluscic wlosy lepsze od innych balsamow i odzywek ze wzgledu na brak duzej ilosci chemii mi starczylo na 2/3 mies a mam wlosy do pasa

o no to fajnie :) bo na kosztowne kuracje to sobie pozwolić nie mogę.. może ktoś jeszcze ma z tym jakieś doświdczenia? chętnie poczytam :)

Gość a moze.....
ja tez juz dlugo uzywam, nie farbuje wlosow od sierpnia a kolor mam super blyszcza sie i w ogole, ale to duze opakowanie waxu jest tylko dla osob z ciemnymi wlosami... Na poczatku jak masz bardzo zniszczone to mozesz uzywac nawet co 4 dni a pozniej juz co tydzien i pol godz trzymania na glowie... pozdrawim

czyli jak widać z trym porostem to zależy jak dla kogo, ale większośc mówi że gładkie i lśniące a to też coś :D jak na tak długie włosy to też na sporo starczyło.

blondynki nie martwcie się!! u mnie w mieście w każdej patece jest wax ja osobiście go nie używałam ale mam ochotę go zakupić.Jestem blondynka i też bardziej preferuje produkty, które nie zmienią mojego naturalnego koloru włosów i w aptece znalazłam szereg produktów tej firmy.w dużych opakowaniach widziałam wos do:1 włosów zniszczonych i suchych,2 do włosów skłonnych do wypadania,3uniwersalny,4 do włosow blond,5 do włosów ciemnych.na dodatek widziałam jeszcze szampony z tej serii do włosów ciemnych blond przetłuszczających skłonnych do wypadania i suchych i zniszczonych, a nawet w jednej aptece widzialam jeszcze jedwab do włosów z wax.zycze miłych zakupów i pozdrawiam:*:)

Ja używam waxu od 7lat. Najpierw pomarańczowo-zielonego z rumiankiem dla blondynek a teraz z brązowymi napisami bo zmieniłam kolor. W aptece często nie ma, na allegro raz się nadziałam, bo zapłaciłam za duże opakowanie, a przysłali mi takie malutkie, ale teraz znalazłam sklep internetowy, taniej niż aptekach www.wax-sklep.pl Oni mają różne kosmetyki z tej serii, nawet szampon oczyszczający wax !

Gość Polonistka z krwi i kości
Wax, jak masz problem ze skórą głowy to również glinki są dobre. A także chna do włosów. To jest odżywka, farbuje je przy okazji. Jest ŚWIETNA, ale jak masz chemiczną farbę na włosach to nie polecam. I jest tania, proszek ELD kosztuje 3,80-5 zł. Też raz w tygodniu można.

Gość Polonistka z krwi i kości
Jedwab do włosów nie jest odżywką, nie reperuje włosów, on nadaje tylko i wyłącznie połysk.