Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bejbe Lilly

Spróchniałe pomarańcze..

Polecane posty

Gość walka trwaaaa

wszystkich tzytzków wolałbym nie widzieć, ale jeśli będą podpisane, to wybiorę sobie parę sztuk :classic_cool:

Gość walka trwaaaa
te Delicja ,idż juz sobie

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ale sie usmialam! jaruś--> ubóstwiam Cię:p Ale moje tzytzki jako gwiazdy sa niedostępne:p Deli--> uwielbiam Cię:D

Gość stara bywalczyni apropo delici

Gość stara bywalczyni apropo delici
pamietam jak delicious pisalaa na forum diety.to tqk naprawde madra i inteligenta dziewczyna.wiec regula sie sprawdza ze pozory myla. Ja w kazdym badz razie pamietam ja jako rozsadna mloda kobiete ktora ma naprawde duza wiedze i chetnie doradzi

Ale jakich prablemow? uwazasz ze twoją opnię na moj temat uwazam za problem? :P:P mylisz się moja droga. szczeze mowiac mam wyj.ebane na waszą opinię, uwazam się za wartosciowego czlowieka,wiem jaka jestem naprawde więc pozwol ze nie bede negowac tego co wypisujesz.ja mam mocną psychikę wiec nie będe plakac :O

stara bywalczyni --> Fotum diety ?! kiedy to było :P Potem siedzialam na Zdrowiu i Urodzie a potem na Fitness :D

ja na temat tych dziewczyn się nie wypowiadam :o ale ludzie się zmieniają :P one się nie zachowują normalnie chyba tylko po to żeby zrobić wokół siebie szum TRZEBA JE ZIGNOROWAĆ i się im znudzi :o:o robić z siebie debilki :P

Gość delicious jak bys miala
wyj.ebane na to to nie napisalaby ani jednego postu na ten temat.

warta grzechu--> a ja mialam takie dobre zdanie o Tobie...:o Ja na początku to siedzialam na zdrowiu i urodzie potem troche na dietach a pozniej tu z nowym nickiem:p

ty BL każdego kto cię skrytykuje nie lubisz, żałosne po prostu :D

Gość juz pisalam ze jest zalosna

pedro --> bo tak jest w zyciu. Jezeli ktos nie lubi mnie w realu i nie ma do mnie szacunku to automatycznie ja tez go nie szanuje i nie lubie. Nie wierze ze ty tak nie masz :)

>Delicious_ jedyne znane mi osoby (w realu af koz) które naprawdę mnie nie lubią się ze mną nie zadają i vice versa - nie chcę nikomu wchodzić w dupę

Deli--> ja mam to samo:) i zawsze powtarzam: jesli ktos mnie nie lubi, to ja rowniez go nie lubie. proste.:p

no jak mozna lubiec kogos kto nas nie lubi??? .... chociaz ja tak mialem .....;/ noale to juz nie historia na forum;/