Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bejbe Lilly

Spróchniałe pomarańcze..

Polecane posty

pedro --> widocznie mamy inne charaktery :) ja jestem bardzo zaborczą osobą i zawsze muszę się odgryźć na osobie ktora weszła mi na odcisk ... uwazam tą cechę za niezbyt dobrą no ale coż, taka juz jestem :D

a ja myślę że niektórych powinno olewać się ciepłym moczem. to forum, jestes anonimowa, nikt cie nie zna, nie ma sie czym przejmowac. to internet, nie prawdziwe zycie.

>o czym tu się pisze? teraz o tym co robisz jak cię ktoś nie lubi ale generalnie to pierdolenie o szopenie

Krwawa --> to jezeli tak uwazasz to daj nam, dzieciom neostrady nacieszyć się jej cieniami i blaskami :O o my Goodness :O

Kto zakłada topiki o samym sobie?! póki co to pomarancze zakladają o mnie bzdurne topiki od jakiegos czasu i po raz kolejny powtarzam ze mam je w dupie, a inni mi tu pisza: bejbe nie przejmuj sie.. Choc jednen topik o mnie dzisiaj byl bardzo mily:)

To ja, tak na wszelki wypadek jak mnie ktoś by jeszcze lubił, pragnę serdecznie i z nowym rokiem, takie przyjacielskie staropolskie W.S.N.R. :o🖐️ Od raz się lepiej poczułem. :classic_cool:

myrevin--> mi tez lepiej:D lukasz--> jak chcesz to zapraszamy do naszego towarzystwa wzajemnej adoracji;)

Poraz kolejny zaznaczam ze ta rozmowa nie ma sensu. Wy nie zmienicie zdania, my rowniez, więc pisać mozecie aż do wieczora ... no chyba ze nie macie nic innego do roboty niż siedzenie na kafe :o Ja w każdym bądź razie nie zamierzam kontynuować tych wywodow bo do nieczego nie prowadzą .. :O Bejbe, lukaszku 👄 --> Topik o towarzystiwe wzajemnej adoracji nie moze zniknąć :P Odezwę się jeszcze potem

Z żalem muszę stwierdzić ze do kółek adoracji sie nie nadaję,na popularności na Caffe też zbytnio mi nie zależy.pozostanę sobie w cieniu obserwujac wasze przepychanki.

Z żalem muszę stwierdzić ze do kółek adoracji sie nie nadaję,} A ja bez żalu stwierdzam że nawet do kwadratów adoracji się nie nadaję. :o

Gość łączenie . tematów . forever.
Topik o TWA zostaje, ten wykasuje, bo już całkiem bez sensu jest:classic_cool: