Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny sa nielogiczne

dlaczego dziewczyny biegaja za niewlasciwymi facetami a pozniej placza

Polecane posty

Gość Aniula79
A co jeśli szczupła dziewczyna będzie np. jędzą? Ja wolałabym na miejscu faceta wtedy zabawną i ciepła grubaskę!!! A czy Panie "dziewczyny są nielogiczne" też by Pan wolał taką?

Gość Aniula79
Ludzie! Ładny, zadbany wygląd tylko zdaniem zakompleksionych brzydali jest utożsamiany z głupotą!

Gość Aniula79
I gdzie się Pan "logiczny od nielogicznych" schował? Może zrozumiał wkońcu, że pisze od rzeczy? ;)

Gość Vlad
dziewczyny biegają za tym za kim chcą biegać:o I jak sobie wybiora tak będa miały. Oboje macie wybór, Ty nie musisz pocieszać tych wiecznie skrzywdzonych, one nie muszą wpadać w ramiona idiotów. Słuchając kobiet sam sobie robisz krzywdę i to jestem w stanie stwierdzić na podstawie własnej. Partner nigdy nie będzie najbliższym przyjacielem gdyż inaczej nie istniałaby instytucja najlepszej przyjaciółki, która wszystko wie, co i jak, gdzie i kiedy. Dlatego nie wchodź za głęboko w tyłek, nie analizuj, traktuj z szacunkiem i z dystansem...a może ,któraś pobiegnie za Tobą.

Gość KlaudiazBB
To co tutaj piszesz to nieprawda ze kobiety zostaja olewane i chca wracac do faceta chocby sie nawet im nie podobał.Ja na swej drodze spotkałąm (po kilku nieudanych próbach zwiazku z nieatrakcyjnymi którzy chasmki mielsi też charakter) faceta z męskim wygladem wysoki,dobrze zbudowany,ciemne oczy ,ciemna karnacja brunet wiedział co robic abym była zadowolona ze spotkan potrafił mnie rozkochac rozbudzic dac mi przyjemnosc .Tamici nie dosc ze mieli nieatrakcyjny wyglad niemęski to jeszcze chamskie zachowanie tearz wiem ze nie warto sie zadawac z osobami które nam sie nie podobaja

Gość Aniula79
Drogi Sprzedawco Słońca! Solarium jest dla ludzi, tak jak i wszystkie inne zabiegi oraz kosmetyki - żelazna zasada: NIE PRZESADZAJ i WSZYSTKO RóB Z GłOWą! Tylko debile/ki opalają się bez umiaru, a później wyglądają jak pomarańczki ;) Ubiór nie jest oznaką przynależności społecznej, a przynajmniej nie tylko. Elegancki, schludny, gustowny strój jest naszą wizytówką. To poprzez ubranie możemy wyrazić siebie oraz szacunek do ludzi czy też sytuacji. Moim zdaniem uroda i dbałość o nią jest jednym z atrybutów kobiecości (płeć piękna!!!) - każda kobieta powinna dbać o siebie! Każda powinna pięknie pachnieć i potrafić chodzić w butach na szpilkach. Solarium, tipsy, farbowane włosy, makijaż - odpowiednio dobrane czy zastosowane mogą wyglądać pięknie i naturalnie ;)

Gość Aniula79
Facet, który dla mnie jest boski, dla mojej koleżanki może nie być wart jednego spojrzenia i odwrotnie. Piękno i przystojność to rzecz względna ;)