Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny sa nielogiczne

dlaczego dziewczyny biegaja za niewlasciwymi facetami a pozniej placza

Polecane posty

Gość Aniula79
I jeszcze jedno - jestem pewna, że wszyscy Ci, którzy na tym topiku narzekają tak na pięknych lecz pustych, gdyby tylko mieli sposobność, zamieniliby się z nimi miejscami. Ludzie piękni mają w życiu łatwiej - poczynając od miłości a kończąc na karierze zawodowej! Zasuwaj koleś na siłownię rzeźbić brzuszek a nie rozwalaj się w fotelu przed kompem narzekając jak to los jest niesprawiedliwy a laski nielogiczne!!!

podałeś mi chyba złego e-maila, bo dostałem komunikat, że taki adres nieistnieje.

Gość oferma
no wiesz aniula, powiedzmy sobie szczerze. człowiek jest ograniczony zasobami, przede wszystkim czasem. jeżeli większość czasu spędza nad swoim "kaloryferem" czy tipsami to trudno oczekiwać że rozwinie w sobie jakiś głębszy intelekt. oczywiście bywają szczególnie utalentowane wyjątki ale są to wyjątki.

Gość myszeczka 87
aniula79 czyli to jest zwiazek lysego karka po zawowodce ( najwyzej po technikum ) z tipsiara po studiach zaocznych na prywatnej uczelni sponsorowanych przez tatusia :-p moge sie zalozyc ze ten twoj intelYgent z bogata dusza ma bmw lub inny kozacki samochod i jestes z niego dumna ze jest taki zaradny :-o za jakis czas temu twojemu sterydowi nie bedzie stawal i bedziesz miala za swoje :-p

Gość Aniula79
Przeczysz sam sobie! CHCESZ żEBY KOBIETY DOSTRZEGAłY W TOBIE PIęKNO WEWNęTRZNE I DOCENIAłY TWóJ UMYSł, A SAM NAZYWASZ TROLLAMI LUDZI PRZY KOśCI, BąDź JAK KTO WOLI, PUSZYSTYCH! Zakładam więc, że nie zwróciłbyś na takową osobę uwagi, tak? Jakiż Ty jesteś nielogiczny!!!

Gość brutalna prawda...
ale mi wcale nie chodziło zbys sie wiazał z grubaska:o tylko zebys zrozumial ze taksamo jak ty odrzucasz te grubaski bo sa dla ciebie nieatrakcyjne, dziewczyny odrzucaja ciebie bo jestes dla nich nieatrakcyjny:o bo nie potrafisz ich soba zainteresowac, bo nie masz tego kaloryfera na brzuchu, bo za mało zarabiasz itp itd🖐️

Gość a mi sie wydaje
ze jednak cos w tym jest... sama ostatnio poznalam faceta ktory jest chyba najukochanszym czlowiekiem pod sloncem i jest gotowy dla mnie na wszystko... ale... no wlasnie. Mam wrazenie ze to bardziej przyjaciel niz potencjalny partner bo otwiera sie przede mna dajac mi wszystko jak na tacy, nie ma tu zadnej tajemnicy, ktora podsycalaby zainteresowanie. Jest kochany, cieply, wrazliwy ale chyba jestem jakas inna bo dostajac wszystko przytlacza mnie to...:/

Aniula79 - wybacz, wole zdobywac wiedze niz siedziec jak ten debil na silowni i pakowac a w przyszlosci byc fizolem ktory bedzie zasuwal lopata :-o dobrze napisal OFERMA że jak spedza sie czas na silowni rzeźbiąc swoje ciało to nie ma czasu na naukę i później masz może wyrzeźbionego ale matoła który nie wie nawet co to jest histogram skumulowany :-o ja chodzę na siłownię ale nie dla rzeźby a dla zdrowia, nadwagi nie mam i nigdy niue miałem, ale nie jest moim celem kaloryferek na brzuszku tylko zdobywanie wiedzy każdy ma inne cele i ideały widać, ale powiem Ci, że idealnie pasuje łysy kark i tipsiara :-) swój na swojego trafił :classic_cool:

Gość oferma
oj bo stracę do ciebie resztki szacunku. troll jest oczywiście określeniem symbolicznym takiego "faceta ostatniej szansy". takiego do którego dziewczyna przychodzi gdy już przekroczy "pewien wiek", nie ma chłopaka ani widoków na takowego. a póki są szanse na kogoś "lepszego" to troll może zostać przyjacielem co najwyżej. i nie chodzi o to że on jest gruby czy jakiś. chodzi o całokształt.

Gość Aniula79
Nie myszeczka87, skończyłam psychologię w trybie stacjonarnym na Uniwersytecie Śląskim w Katowicach ;) Mój "kark" nie ma bmw, bo mamy tylko Lanos'a i nie jest po zawodówce. Hmmm, nie faszeruje się również sterydami - jest bokserem. Nie sądzę, by czas spędzony na siłowni czy przy robieniu tipsów był tak absorbujący, byśmy nie mieli czasu na inne rzeczy. Powiem tak: im więcej zajęć, tym więcej czasu wolnego ;) Inteligentny człowiek się nie nudzi i potrafi tak zarządzić swoim planem dnia, że znajdzie czas zarówno na te mniej jak i bardziej pożyteczne rzeczy ;)

Gość ja tez poprosze
ten tekst do poczytania takaja1234@o2.pl dziekuje:)

kiedys mialem taka sytuacje poznalem dziewczyne ona byla w rozpadajacym sie zwiazku z jakims tam gosciem. i po poznaniu mnie stwierdzila ze chcialaby miec faceta ktory mialby jego cialo i moj charakter i intelekt :-o

Gość Le0n Zawodowiec
Witam państwa i zaraz na wstępie chciałbym zaznaczyć,że niewiele interesuje mnie omawiany właśnie temat,a już wasze drętwe do niego komentarze- wcale...Ważne jest natomiast dla mnie to,aby wszyscy na tym forum,o ile mnie czytają uświadomili sobie ogromną przepaść dzielącą wasze nudne,szare życie z tym,jakie ja prowadzę...Otóż miło mi wszystkich państwa poinformować,że pieniądze nie odgrywają dla mnie żadnej roli,gdyż mam ich całe mnóstwo-szastam wręcz nimi na prawo i lewo,wzbudzając tym zawiść i niepohamowaną zazdrość nieudaczników takich jak wy...Jeśli dodać do tego fakt,że jestem wyjątkowo błyskotliwym,inteligentnym i nad wyraz nietuzinkowym debeściakiem-sami rozumiecie,że takie szaraczki jak Wy,mogą mi jedynie buty czyścić i podziwiać mnie skrycie...To tyle z mojej strony,życzę wszystkim miłego wieczoru...

Gość oferma
myślę że wyrażę tu opinię wszystkich mówiąc do Pana, panie Leonie, żeby pocałował nas Pan w duże niedopowiedzenie, jeżeli rozumie Pan co mam na myśli.

Gość ja tez poprosze
hehe:) no tak to ze mam maila z nickiem takaja to oznacza ze jestem kobieta??:P dzieki stary:)

Gość Aniula79
A Ty kolego od "nielogicznych dziewczyn" nie wykazujesz się zbyt wysokim ilorazem inteligencji - sądzę tak na podstawie Twoich wypowiedzi, w których jak już zauważyłam, zaprzeczasz sam sobie! Jeśli tak gardzisz ludźmi, którzy zbyt dużą uwagę przywiązują do wyglądu to dlaczego obraziłeś "grubasów"? Widzisz, ja pusta tipsiara z karkiem po zawodówce nie skreślam takich ludzi, bo nie ma dla mnie znaczenia czy ktoś jest gruby czy chudy, czy ma 2 ręce i ładnie zaczesane włosy - mój partner ma mieć piękne wnętrze, za które mogę go kochać. Mój partner nie musi dobrze wygląd, a mimo to ja chcę być zadbana i wypacykowana - chce sie podobać sobie, jemu i ludziom!

juz to widze jakbys sie zwiazala z facetem powiedzmy o gabatytach : 175 cm 110 kg mimo jego wyksztalcenia i ladnego zadbango ubrania :-o wiec nie badz hipokrytka

Gość oferma
a ty byś się związał z taką kobietą? ja jej nie bronię ale cuś mi się wydaje że mierzysz innych swoją miarką i nie wiedzieć z jakiego powodu uważasz się przy tym za lepszego od nich.

Gość Aniula79
Pan Leon Zawodowiec chciał zdenerwować tych, którzy nie są a pragną być takimi, jak on opisał - no i już widać kogo wyprowadził z równowagi! ;) Hehe bravvvo Leon!!! :*

a ty byś chciał kogoś kto ci się nie podoba? Pewnie nie więc trzeba poprawić image aby to za tobą biegały :P a jak się nie da to sobie odpuścić i się nie stresować i nie zakładać sfrustrowanych tematów

no ale ja zaznaczylem, ze nie zwiazalbym sie z kaszalotem bo po pierwsze to obciach a po drugie grube dziewczyny sa obrzydliwe :-o i mowie o tym otwarcie, a ona pisze ze nie wazne czy ktos gruby czy chudy, jak ma charakter odpowiedni to by sie zwiazala juz to widze - tipsiara z otylym facetem :-o

Gość oferma
"Pan Leon Zawodowiec chciał zdenerwować tych, którzy nie są a pragną być takimi, jak on opisał - no i już widać kogo wyprowadził z równowagi! Hehe bravvvo Leon!!! :*" ach to taki był jego podły zamiar. że też się nie zorientowałem bo z pewnością nie dał bym się wyprowadzić z równowagi. to chyba przez ten mój brak inteligencji, lub tipsów.

Gość Aniula79
Chłopczyku od "nielogicznych dziewczyn" musisz jeszcze dużo mleka wypić żeby dojrzeć i zrozumieć, co w życiu jest istotne. Ja nie napisałam, że mój "kark" jest przystojny. A może ma wielka bliznę na twarzy po oparzeniu, co? A może stracił oko w wypadku? A może kuleje? Nie wiesz tego więc proszę nie pisz, że jestem hipokrytką i że dobrze wiesz jak zachowałabym się w jakiejś sytuacji, co? Myslę, że byłam w sytuacji, w której zachowałam się tak, że Ciebie nie byłoby na takie zachowanie z pewnością stać!!!

kobiety sa nieracjonalne to fakt.. ale wynika to z ich budowy fizycznej.. wiec moze lepiej nie miec do nich zalu.. a jedynie zaakceptowac to i zyc dalej wedlug zasad..

Gość ja tez poprosze
i co teraz bedziecie sie klocic? Ja z checia bym sie dowiedzial czemu kobiety traktuja tak czesto facetow jak przyjacieli i co z tym zrobic a nie czytac wasz dialog kto lepiej po sobie pojezdzi...

Aniula79 jedynie co mogla studiowac to ZARZADZANIE PRODUKCJĄ GAZÓW TRAWIENNYCH :-o na wiecej po jej wypowiedziach bym sie nie spodziewal

Gość KlaudiazBB
Myslisz ze jak u dziewczyny jest plusem szczupłe ciało to u faceta szczupłosc tak jak piszesz jest fajna?Otóz mylisz sie szczupła dziewczyna to plus dla niej dobrze zbudowany facet to plus dla niego

Gość KlaudiazBB
Najwieksza obłuda jets zmuszanie sie do bycia z kims kto nam sie odpowiada dla idei lub swietego spokoju zeby nie zostac posadzonym o powierzchownosc głupote.Zreszta co ciekawego zauwazyłam im mniej meski facet z wygladu tym mniej meski w zachowaniu wiec jaki wniosek?Lepiej spotykac sie z takimi ludzmi do których nas ciagnie