Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frsguhy

Mój chłopak kolekcjonuje pamiątki z nazistowskich niemiec

Polecane posty

Gość frsguhy

Flagi ze swastykami, przemówienia hitlera na video, stare łuski, hełmy wermahtu, ss, Jakies mundury, atrapy karabinów wszystko niemieckie. Zaczynam obawiac się że jest jakimś faszystą ukrytym. Mówi ze to nieszkodliwe i że nie jest faszystą ale czy można mu tak do końca zaufać? W końcu nikt normalny nie robi sobie pokoiku wyłożonymi tymi rzeczami z portretem z hitlerem.

Gość ŚŚ
wiesz jaka jest jego tajemnica? jak nikt nie patrzy to zdejmuje majtki i onanizuje sie przed portretem fuhrera:classic_cool: przykro mi zawsze bedziesz druga po Adolfie🖐️

Gość nie potrafisz zrozumiec
ze ma takie hobby? :O Karalne? Ze zbiera takie rzeczy? :D

Gość po co robisz z tego halo
wielu ludzi ma jakies hobby. moze sobie zbierac co chce. powinnas sie zmartwic jak zacznie zbierac flagi z sierepm i mlotem. komunizm mial wielokrotnie wiecej ofiar. a tak w ogole to prowokacja, co

Gość ŚŚ
Zbieranie takich rzeczy nie jest karalne:o to sa raczej jego fetysze i poza erotycznymi zainteresowaniami fuhrerem i ss-manami jest raczej nieszkodliwy:o

Gość frsguhy
Skinem nie jest. Ale należy do jakiegos kółka gości co się podobnie od czasu do czasu ubierają i jak utrzymuje "rekonstruują" tamte czasy. Ale nie wiem , boje sie czy nie jest w jakiejś bojówce w szemranym towarzystwie. Oczywiscie wszystkiemu zaprzecza ze jest skinem czy naziolem. Nawet fryzurę ma normalną.