Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawojazdy

ile kosztuje kurs prawa jazdy

Polecane posty

Gość prawojazdy

z wszystkimi opłatami (egzamin itp, nie wiem co tam jeszcze) tak mniej wiecej

Gość kurs 1200 zł
plus lekarz 50 zł plus egzamin 135 zł

Gość kurs 1200 zł
aha i 30 zł materiały do nauki

Gość kurs 1200 zł
aa i jeszcze odbior prawka ponad 70 zł

Gość a ja za to
za kurs placilam 1100 zlotych plus kilka godzin dodatkowych (za gazda okolo40 zlotych) za egzamin laczany o ile dobrze pamietam 135 zlotych za lekarza 50 a za wyrobienie okolo 75 zlotych.

Gość prawojazdy
fajna maedchen - a te 80 za teorie, to za egzamin z teorii? czy za kurs? czy jak?

Gość te 30 godzin obowiazkowych to
jest za mało, trzeba jeszcze dokupic troche tych godzin

ja płaciłam; 1100 za kurs 50 za lekarza 137 za egzamin 350 za 10 dodatkowych jazd (jeżeli jazdy w pakiecie to 35 zł za sztukę, jeżeli pojedyńczo to po 40 zł) za wydanie prawka nie wiem ile, na razie na egzamin czekam

Gość a ja za to
jesli zdajejesz osobno teorie i osobno praktyke to za teorie placi sie okolo 30 zlotych a za teorie kolo 100 to wszystko powinno byc na stronie Twojego osrodka egzaminacyjnego. koszt kursu w zaleznosci od osrodka szkolenia

Gość prawojazdy
i za każdy następny egzamin (jeśli się obleje) znowu sie płaci te +- 140 ?

ee teoria sama kosztuje 20 zł. no ale zwykle to łączą i cały egzamin wyjdzie 135 zł . a sama praktyka 115 zł. prosze Was doliczcie sobie jeszcze milion kilogramów nerwów:P i dodatkowe egzaminy w godziny w razie niepowodzeń:D :D

Gość prawojazdy
no właśnie jeszcze nie wybrałam ośrodka, a niestety na paru stronach nie podano cennika, a chciałam się zorientować, dzięki wielkie za informacje :):*

Gość a ja za to
cos tam chyba zwracaja, nie wiem bo nie bylam w takiej sytuacji:) ale za praktyczny zwracaja chyba polowe, za teorie raczej nie.

za kazdy. no chyba ze zaliczylas teorie to sobie odliczasz cene teorii . (ale po pół roku teorie robisz na nowo:D)

Gość a ja za to
w kazdym razie zycze powodzenia:)

Gość prawojazdy
hehe, uroczo :) to trzymajcie kciuki;))

Gość a ja za to
madchen nie wiem jak u ciebie ale w moim miescie jesli nie podejdziesz do praktycznego bo nie zdalas teorii to zwracaja czesc kosztow.

aha. to u mnie nic nie zwracają. (chociaż ja i tak oblewam praktyke zawsze) a Ty za którym zdałaś?

Gość a ja za to
ja zdalam za pierwszym, dlatego nie bylam w takiej sytuacji. moj facet zdawal trzy razy, stad wiem, ze zwracaja, ale tylko czesc.

Gość prawojazdy
no ja, wstyd sie przyznać;)), mam 24 lata, ale kurde jakoś nie mogłam się wcześniej do tego zabrać :) może zniechecił mnie przypadek mojego starszego brata, ktory jakieś 10 razy zdawał i nic;p dopiero po kilku latach się zmobilizowal i na nowo podszedl:) i od razu zdał:)

ja zdaje już rok . :D no ale niestety wszystkie znaki na ziemie i niebi wskazują że kierowcą nie bede:P zaden wstyd, próbuj:) Kiedyś nam sie uda:D:)

Gość prawojazdy
hehe, no oby :):) to madchen trzymam kciuki :)

i wzajemnie:) odważ sie , wiesz w jakim wieku są ludzie na ośrodku?? czasem i po 50tce sie zdarzają zdający:) I wcale nie jest powiedziane że wraz z dniem 18 urodzin trzeba pędzić na kurs:P wrecz przeciwnie- kto w tym wieku ma swój samochod:P?

i wzajemnie:) odważ sie , wiesz w jakim wieku są ludzie na ośrodku?? czasem i po 50tce sie zdarzają zdający:) I wcale nie jest powiedziane że wraz z dniem 18 urodzin trzeba pędzić na kurs:P wrecz przeciwnie- kto w tym wieku ma swój samochod:P?

Gość prawojazdy
no ja tez nie mam samochodu ;p ale kurcze, swieżo po studiach jestem i w wiekszosci fajnych prac wymagaja prawa jazdy ;/