Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina 37

leczona jedynka

Polecane posty

Gość malwina 37

czy miałyscie leczoną jedynke zeba ja wybieram sie do dentysty ale boję sie ze po leczeniu bedzie widoczne cos na zębie a dotego mam peknięte na tej jedynce szkliwop dosć mocno,boje się że sie ułamie w tym miejscu podczas leczenia miał ktos tak?

Gość hermiona_1
Ja mam sztukowane dwie jedynki (wypadek w dziecnstwie) i na jednej widac jak sie bardzo ktos przygladnie, natomiast na drugiej w ogole nie. Teraz sa takie metody ze nie masz sie czym martwic.

Gość ja tez nigdy nie slyszalam
ja miałam leczoną jedynkę kanałowo! to bylo jakieś 15 lat temu, niestety chyb był źle wyczyszczony i mam przebrwienie, ktore juz powoli mnie wkurza, bo resztę zębów mam ładnie białe....ale boję się iść do dentysty żeby mi zmienili plmbę bo boję się , ze mi źle zrobią, z nimi to nigdy nie wiadomo.

Gość malwina 37
ale gdzie oni nawiercaja tego zeba ? ja mam delikatnie miedzy dwoma jedynkami takie ciemne

Gość abracodabbra
ja mysle o założeniu licówki bo niestety mam en sam problem-troche spiłowują zęba i daja na to nakładke porcelanowa

Gość taka_sobie_17
ja mialam leczone jedynki 2 lata temu. stomatolog przy wierceniu troche naruszyl mi jeden ząb i mam teraz tak jakby troszke popekanego. z kazdym dniem boje sie ze jak cos mocno ugryze albo uderze sie w zab to mi odpadnie. idz do dentysty, bo nie warto z takim problemem czekac bo jeszcze sie rozmyslisz...sadze ze to byl taki jeden wypadek na 100 wiec tobie życze powodzenia :)