Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwikra

Od roku jestem sama, juz nie tęsknie ale

Polecane posty

Gość lubiany
zlapalem cos od mojej :(

czesc ;) co złapałes??? ja własnie wróciłam z uczelni z jednej poprawki, tego egzaminu pierwszego co nie zdałam ale dzis zaliczyłam i jestem heppy ;) jeszcze jedna poprawka w poniedziałek ale tego sie bardzo boje i w niedziele mam wyniki tego ostatniego egzaminu i nie wiem co bedzie a jak nie zdam to poprawka we wtorek !!! dzien po poprawce z innego przedmiotu !!! jak tak mozna ??? jak mi zostanie jeden przedmiot to wykupie warunek jak 2 to zmieniam uczelnie :)

Gość LUBIANY
Hey Elwira to ja nie pisalem te slowa i login "zlapalem cos od mijej jest nie odemnie ktos sie podszyl pod moje haslo Trzymam kciuki zatwoje egzaminy , na valentynki nie poszlem do mojej bo sie zawiadlem i sciska mnie to do dzis ,zadzwonilem i powiedzialem ze mam dolka i kwita .ende ,schluß i basta nie moge spac bo sie fatalnie czuje wale jutro po poludniu do doktora ,mam dosc sie uzerania z niekturymi ,Ciesze sie ze napisalas jutro bede tez papa Adastalas chociasz kwiatka od kogos na VALENTYKI ?

Gość lubiany
Hej sory ze spytalem ,wiem ze nie tak napewno zasluzylas a powiem ci niektore dostaja co wogole nie zasluszyli na kwiatka U nas powraca zimno ale tylko mroz -6 jutro jade do miasta u lekarza tez bylem mam 10 dni chorobowego mam ich gdzies i juz. napisz jesli jest wszystkook tak ,obiecuje ze trzymam kciuki mocno narazie papa

dla mnie taki kwiatek to zbędną rzecz i tyle nie przejmuje sie.... żyje sobie w swoim świecie i tu mi dobrze. Tez bym sobie pochorowała ;)

Gość lubiany
Hej Elwira mamy piekny ziomek z malym mrozem ,szykuje sie juz do zentrum na filizanke dobrej kawy.Ja nie jestem chory tylko mam zwolnienie haha. Ja podejrzewam ze tez przejde na moj swiat bo to wszystko mnie w kurza jak cholera. Po powrocie z miasta napisze narazie papa

czesc:) u nas tez mrozno ale słonecznie. Wróciłam z zakupów i jestem zła bo nic sobie nie kupiłam ;) Wsciekłam sie na moją uczelnie...wielki mi uniwersytet. Mieliśmy miec egzamin z podstaw prawa handlowego a zrobili nam z cywilnego gospodarczego czyli o wiele wiekszy zakres materialu, do tego pomylili kolejnosć pytan, przed rozdaniem testu nie pozwolili wymieniac kart egzaminacyjnych jak ktos sie pomylił w wpisywaniu nr indeksu i do tego oni nie widza problemu !!!!!naszego wykładowcy nie ma, gdzies sobie pojechał, był pan na zastępstwie, który sie nawet nie przedstawił i był dla nas chamski !!!! ciekawe co dziekan na to ale zawsze bede te uczelnie odradzała wszystkim !!!! wrrrrr

Gość lubiany
Hey troche pozno ale dopiero przyszlem .Elwira wies co ta wasza Uczelnia to prawdziwy teatr .To jednym slowem nie masz tak latwo. ja sobie odpoczywal i olewam wszystko i koniec przestalem sie przejmowac tym calym balaganie tu jutro jade do siory na obiadzik i wieczorem wroce to Ci napisze Ale trzymam dalej kciuki za Ciebie ,papa

czesc :) ano teatr i cyrk w jednym ;) dzis rozmawiałam z kolega co nie zdał pierwszego egzaminu...my mamy testy sprawdzane komputerowo, skanerem czy jakos tak sprawdzane sa te karty z odpowiedziami co sie zaznacza jak w totolotku...no i kolega dostał 3 na 20 ptk i oblał ale poszedł do wykładowcy zeby ten sprawdził mu osobiscie test i sie okazało, ze kolega miał 14 ptk !!! i zdał !!! no cyrk komputer zle odczytuje jak sie choc troszke wyjedzie z krateczki....no ale czy my mamy czas na egzaminie na zabawe w rysowanie krateczek ???? zwariuje juz....jutro mam poprawke z doktryn. I tez to nic pewnego bo to nie wykładowcy sprawdzaja tylko ich psy....tak nazywają pomocników wykładowców wiec tez nie wiadomo jak to bedą oceniac :( no i nie wiemy co z tym feralnym testem... mówie Ci gdybym wiedziała jakie tu jest bagno to bym tu nigdy nie przyszła.... miłego obiadku :)

Gość lubiany
Hej juz jestem po wizycie super bylo no i po obiedze spacerek a pozniej kawa i ciasto haha niczym dojechalem do domu to trwalo lubie byc u mojej siory ale nie na dlugo meczace jjest to dlamnie ona moze sobie bardzo duzo pozwolic niz ja nie martw sie za pare lat caly system Computerowy szlak traji jestem za technika ale przesz to zrobil sie tez chaos jak w Niebie .Elwira niedaj sie trzymam kciuki ok zycze Ci przespania spokojnie tej nocy co bedzie jutro to nie wazne papapa

hej własnie sie dzis dowiedziałam, ze zdałam ten egzamin na 4 ;) ten z prawa handlowego ;) przede mna jeszcze jutro poprawka z doktryn a jak sie nie duda to warunek wykupie;) ciesze sie bo nie bede musiała juz znosic mojej bardzo toksycznej znajomej...ona juz przed swietami zrezygnowała ze studiów.... a co wolno wiecej Twojej siostrze bo nie bardzo rozumiem ? trzymaj sie ciepło i spokojnej nocki :)

Gość lubiany
Hej ciesze sie ze zaliczylas naprawde to juz sukces dla ciebie ty jestes zdolna dziewczyna i ambitna ja to czuje po twojej stylistyce pisania nigdy nie zalamuj sie ani nie podawaj sie to dobra rada . A co do mojej siostry to ona moze sobie wszystko pozwolic bo ma duza kasse i dom po smierci szwagra zaczela upiekszac ten dom chociasz on ma 10 lat jak jej pomagam czasami to mi placi zu nie ma nic zadormo .Kiedys mi powiedziala ze kasz manna z nie ba nie leci .jak bede w not to mi pomoze taka to chistoria a pozatym czasami jest marudna nie wiem o co no jutro tez mamy dzien moze napisze trzymaj sie i badz dobrej mysli to pomaga ANIOL STROZ STRZEZE TAKICH JAK TY

dziękuje za te słowa :) dzis wziełam wolne w pracy, zeby cos jeszcze sie pouczyc ale nawet jak mi sie dzis nie uda to zostaje i nie zmieniam kierunku. Wiem , wiem gadałam ze zmieniam ale skoro jakos mi ta sesja poszła to szkoda mi tego czasu no i mam stypendium to płace mniej no i bede miała na ten warunek jakby co....całe 465 zł :( no ale to niby prestizowa uczelnia i najlepszy wydział prawa ble ble ble ;) ciesze sie tez ze nie bedzie tej mojej kolezaneczki....nie mysl ze jestem złośliwa czy cos ale to toksyczny człowiek i reszta kolezanek sie ode mnie odwracała jak ona była. Ciagle wszysto jej było zle, niewazne co sie robiło. ja nie mam rodzenstwa to mi nikt nie pomoze....no moze jakis kuzyn ale to nie to samo. A siostra jest marudna jak kazda kobieta ;) trzymaj sie i miłego dnia :)

Gość lubiany
Hey witam ja juz po sniadanku , jeszcze mam pare dni chorobowego.Dis mamy bardzo pochmorny dzien i to mnie wkurza .No to naprawde dziwna kolezankas Twoja ,ja z takimi nie trzymam kolrgami i kolezankami bo to mi robi stres a pozatym pare razy zawiodlem sie ,a czlowiek uczy sie na bledach.Dzis mam wypad na miasto o tak bez musu bo ta moja ? to juz ma calkiem odwrocone .przestalem sie przejmowac . Mam nadzieje ze Twoje kolezanki beda teraz przychylnie patrzec i rozmawiac z Toba .Elwira dobrze jest miec prawdziwa przyjaciolke lub przyjaciela na ktorego mozna liczyc,a to nie znaczy ze lozko musi byc tym powodem Twoja Uczelnia napewno daje ci figle ale i tez sukces i dobre dni ja zyczy Ci tylko dobrych i wspanialych dni milego dnia zycze Ci bez stressu i koniecznie z usmiechem oknarazie papa

Czesc :) miałam straznie duzo załatwiania i praktycznie wiekszosc czasu spedzałam na uczelni....dogadac sie z tymi paniami w dziekanacie to jest sztuka. No ale zostaje na uniwerku ;) bedzie co bedzie...niezdany przedmiot mam zaliczyc dopiero za rok wiec moze do tego czasu sie naucze ;) a co u Ciebie? jak mijaja dni ??

Gość lubiany
Hej oj nie ´niedobrze tylko rachunki przychodza to fajnie ze zostajesz .no moze poznasz nowych ludzi a z tymi paniami to wszedzie tak jest znam to u nasz katastrofa ale ujdzie najgorzej to w urzedzie i na komisji lekarskiej bana nie stej ziemi ale ja sobie nic nierobie w sobote kolego sie przeprowadza z rodzina , no i po tym wszystkim zrobi impreske haha a ja postanowilem zmienic moje umeblowanie bo kota dostane mowie ci jurtro musze jeszcze do lekarza isc na sanatorium wybieram sie moze sie uda ? N o juitro klikne trzymaj sie , cziesze sie ze ze zostajesz na uczelni . papa

Gość Lubiany
Hej Elwira ,dlugo Cie juz niema cos sie stalo? Umnie nic nowego ,wiosna idzie na calego ,ja juz bez szalika chodze,a jaka pogoda u Was´? jesli masz ocote albo troche czasu kliknj, Ty wiesz ze ja ciesze sie jak Ci idzie ok narazie

Czesc :) a jakas taka zabiegana byłam ostatnio i musiałam odpoczac po tej sesji ;) u nas tez sie robi juz cieplej ale dzis wialo i nadal miałam szalik i taka czapke z daszkiem...ale od poniedziałku a byc + 15 stopni ;) jutro juz zaczynają mi sie zajęcia na uczelni, w niedziele tez niestety....zobaczymy ile osób zostało po tej sesji. A jak Twoje samopoczucie ?

Gość lubiany
Hey tak naprawde to mnie przygnebia ze prawdopodobnie bede bez pracy , przeezyc przezyje ale co dalej to niewiem wcoraj zle spalem dzis no a jutro pomagam znajomym przy przeprowadcce.Dzis chcialem do Zentrum a tu jak na zlosc Trawaje i Busy zrobili sobie strajk to juz calkiem mnie dobilo Elwira tak naprawde to rozmyslam co bedzie zemna dalej ,i nie przyszlem na zaden wynik ,Fajnie ze zostalas na Uczelni jak bedziesz juz wiedziec ilu zostalo na Uczelni to kliknj ok Tak jak zawsze trzymam kciuki za Ciebie milego wieczorku zycze Ci papa

bedzie dobrze...ja własnie zapłaciłam rate za studia i jestem praktycznie bez kasy:( moze znajdziesz inną prace, moze lepszą:) głowa do góry

Gość lubiany
Dzieki za moralne wsparcie to pomaga .Nago nie bede stal bo dadza mi 12 miesiecy zasilku. Ale bede mial juz ograniczone wydadki wypilem sobie lampke wina i ide spac trymaj sie .Powiem Ci jedno Na tym Topiku jestes naprawde rowna babka papa

dzis byłam cały dzien na uczelni....jestem wykonczona i jutro to samo do wieczora :( ale potem ide połazic po sklepach...moze są jeszcze jakies przeceny ;) strasznie w nocy u nas wiało i w dzien tez....a u Ciebie ? co za wstrętna pogoda...wrrrr ;)

Gość lubiany
Hey duzo nie pisze bo jak wrocisz z Uczelni to potrzebujesz tez spokoj i odprezenie . Ja wczoraj bylem pomoc przy przeprowadce , od 8 do 16 a dzis jestem wykaczony, plecy mnie bola i w glowie mi szumi tez od tej pogody .Zrobie sobie caly dzien wolne bez stressu . Cala Europa ma plusowa temperature ,a meteorolodza juz przewiduja na czerwiec i lipiec bardzo gorace lato , to bybylo fajnie odczekamy i zobaczymy .zycze Ci mlego wieczorku papa

czesc:) własnie wrócilam...byłam z kolezankami połazić po sklepach a potem na małych zakupach ;) kupiłam sobie spodnie i bluzke ;) a potem poszłysmy na plotki na lody do naszej ulubionej knajpki :) pogoda ładna az wraca wiara w lepsze jutro.... wczoraj tez miałam cały dzien wykłady i wróciłam wykonczona, dlatego nic nie pisałam. Co u Ciebie ? jak samopoczucie ? jestem pewna ze sobie poradzisz ze wszystkim :) spokojnej nocy i do jutra :)papa

Gość Lubiany
Hey Elwira umnie wszystko ok , brne na przod pogoda niebardzo na wekend jade znowu do siostry zamowila mnie ma cos tam w ogrodzie do roboty ,fajnie przynajmniej wejde na inne mysli jak cos mam do czynienia Ciesze sie ze ruszylas naprzod ,i male wyskoki ,z kolezankami robisz w ulubionej knajpce ,tak naprawde to nie oplaca sie zamykac wsobie co ty nie ma sensu, jestem juz po obiedzie i zaraz zrobie sobie kaffi.klikne wieczorem a propo jak to sa twoje ok kolezanki to pozdrow je jesli mozesz ,i chcesz papa

czesc:) juz myslałam, ze cos sie stało bo tyle nie pisales... ja sie własnie objadam ciastkami na poprawe humorku ;) a potem bede jęczec ze po co tyle jadłam ;)kolezanki są ok i dziękuje za pozdrowienia:) u nas tez sie pogoda popsła...strasznie wieje i w sumie jest zimno... dobrze, ze jedziesz do siostry, zawsze to jakas rozrywka i mozna porozmawiac. Ja musze wyleczyc rany...moze kiedys mi sie to uda... bardzo miło mi sie z Tobą rozmawia :) miłego wieczorka

Gość lubiany
Hey jeszcze jestem na lini dzieki Ci za mily komplemet. Ja zdoje sobie sprawe ze rany trzeba wyleczyc to bedzie lepiej , ta moja piekna to wogule juz nawet nie dzwoni ot tak bez powodu zaczela milczec , takie zycie smacznego. "Od ciastek i slodyczy czlowiek sie byczy -no przytyc moze Elwira z Toba tez sie fajnie pisze naprawde no teraz kacze i jutro klikne .Zycze Ci przyjemnej nocki i pieknych snow papa do jutra

czesc :) widze, ze tylko my tu sobie gadamy ;) strasznie mnie dzis głowa bolała.....jakis taki dzien dzis nijaki. A jak u Ciebie ? wpadne pózniej...

Gość lubiany
Hey elwira mi jakos tez tak do luftu jutro ostatni dzien w pracy ,czuje ze mam dolka juz kurde co za zycie niech to . Bede musial sie pozbierac powoli odpoczac i zobaczymy co dalej czuje ze coraz gorzej zemna sie dzieje ,to juz niedobre objawy No malo nas tu zostalo malo ja pozniej tez klikne trzymaj sie papa