Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwikra

Od roku jestem sama, juz nie tęsknie ale

Polecane posty

u mnie pogodna w miare ładna :) zycze udanej zabawy:)

Gość Lubiany
Witam w piekny poranek po pieknych przezyciach .Teraz gotujemy obiad. a co u Ciebie wszystko ok?jestem na lini napisz pozdrawiamy Cie

Witam ;) u nas tez sliczny dzien ale rano przymroziło byłam rano na zakupach małych ;) a teraz do nauki wracam....co zalicze to zalicze a potem zmieniam kierunek..... po egzaminie moze gdzies wyskoczymy ze znajomymi....ale to jeszcze nic pewnego :)

Gość lubiany
Hej to mola wiadomosc ze sobie zrobisz wyskok z znajomymi ludzie potrzebuja to ,troche urozmaicenia ,od domu nauki i pracy to wplywa na lepsze samopoczucie ja Ci to mowie narazie

wiem wiem , w czwartek tez przeciez byłam ;) nikt po egzaminie zaraz nie siada do nauki na kolejny egzamin a ze konczymy około 18 to mozna gdzies wspólnie wyskoczyc i pogadac, zjesc coś, wypc jakiegoś drinka ;)

Gość lubiany
Hej jestes to fajnie ja byllismy tez na lodach u Italiena jutro znowu gnebi mnie ze juz bald bedie koniec mojego zajecia ,katastrofa mowie Ci no trodno z tym trzeba zyc w Maju jedziemy do Polski na tydzien nad morze odpoczene sobie bo mam dosc wszystkiego no jesli moja bedzie mogla ? zobaczymy

Gość lubiany
Elwira jutro moj ostatni dzien mojej lizenzji na Xp tak ze prosze o cierpliwosc ok to moze potrwac az zainstaluje nowy napewno masz troche zrozumnienia dlamnie tak a teraz juz kacze i paa dobra nocka spij spokojnie

jasne, rozumiem :) słodkich snów papa i ja juz uciekam

Gość lubiany
NO PAPA JA JUZ W LAZIECE I TAK DOSKAKUJE HEEE DO USLYSZENIA OJ SORY ZA COPS PAPA

Gość lubiany
Elwira mowie do zobaczenia moze w srode ok bo wiesz o co chodzi ? O moj Xp a wiec cierpliwosci papapa milego dni

Gość lubiany
Hej Elwira witam no moze dzis albo jutro bede mial moj system zainstalowany .Ales ok bei dir ? mamy +9 ale pochmurno kliknij pozniej klikne od mojej ok narazie

hej :0 u mnie tak sobie, raczej ok.....zaliczyłam jeden egzamin, przede mną jeszcze 2 i poprawka ale czarno to widze ;) własnie sie wybieram do fryzjera, podciąc troszke moje kudły ;) miłego dnia:)

Gość lubiany
Hej witam a ja mecze sie z moimi programami ale juz co funkcjonuje to jest juz dobrze czarno nie muszisz widziec co Elwira trzymaj sie .noja robie dalej moje programy ,wszystko sie skasowalo katastrofa ale czarno to ja nie widze papapa

Gość lubiany
Hej jestem juz ale piekna pogode mamy zaraz idzie do ogrodowwroz kolo nas jutro tez ale do krolewski ogrodow . jest cos ,wszystko ok? napisz bede sie cieszyl ok papa

jestem :) u nas tez slicznie sie robi :) nic sie u mnie nowego nie dzieje poza tym, ze podjełam decyzje ostateczną o przeniesnieniu sie na inny kierunek...gdzies gdzie jest normalnie ;) szkoda zycia i nerów na takie cos...

Gość lubiany
Hej Elwira ciesze sie ze wszystkojest ok. ja mam znowu jakies problemy z moim Computerem jutro bede go przegladal . Dzis mielismy tez pikna pogode ,na jutro zapowiadali tez wrucilismy przed 18. no i ide zaraz na mila kolacje ,a jutro zrewanzuje sie obiadem Tak zle z Twoim Studium ? bede na lini jak co s do napisz ok narazie

te studia olewam , ide gdzies indziej, nie przywiązuje wagi do tego co sie teraz dzieje na nich

Gość lubiany
Oj to ty musialas sie bardzo wkurzyc ,ja czuje to spoko wszystko bedzie ok "PANIKA JEST ZLA DORADCA " narazie llecu juz jtro napisze trzymaj sie gorzej nie mozebyc papapa

Gość lubiany
Hej smutno Ci ? Mi nie jestesmy po sniadanku . A po obiedzie wymykamy do Zentrom bo jest znowu sliczna pogoda mowie Ci az chce sie zyc Ja tam mam tez kuma z moja praca ale olewam to i juz , oni mi tu nie bede szarpac moich nerwow ,basta A co stalo sie cos ?odezwij sie pozniej ok. Bye for now

Czesc u nas tez ładna pogoda, chociaz troszke chlodnawo jest. Byłam dzis na spacerze i zmarzłam troszke. U mnie ok, problemy dnia codziennego i stresy ale moze byc...bywało gorzej niedługo skonczy sie ta koszmarna sesja i przenosze sie. Mam nadzieje....w własciwie musze teraz skonczyc te studia bo juz mam ich dosyc ;) Ciesze sie, ze sobie kogos znalazłes:) ja jak zwykle siedze w domku ale jak juz pozałatwiam te sprawy z uczelnia to musze gdzies tyłeczek ruszyc ;) przypomniała sie moja dawna kolezanka jeszcze z czasów szkolnych...tez singielka to moze razem gdzies powyłazimy. Zawsze to razniej;) miłego wieczorka i do napisania papa;)

Gość lubiany
Hey ale sie rozpisalas ,cieszy mnie to bardzo,ta moja dziewczyna to jest ok ale juz mi powiedziala ze byla dlugo sama i potrzebowala przyjaciela , i szuka nadal tego szczescia widocznie za dobry allbo za mily jestem dlaniej , po tym co mi powiedziale to mnie do serca uderzylo mocno i z tego wszystkiego po kolacji poszedlem do domu . basta ,pech teraz przezywam to a jutro ide do mojego lekarza i z 2 tygodnie bede chory , mam to wszystko gdzies i juz ,Elwira trzymaj sie to zycie jest koszmarne dlaczego to ja sam nie wiem a wiec do jutra po obiedzie napisze ok papa spokojnej nocki zycze Ci

ja jeszcze nie spie ;) ucze sie na prawo handlowe;) nie wiem czy zdam ale próbuje ;) hmmm mogła Ci na początku powiedziec, ze szuka tylko przyjaciela i miałbys jasne reguły gry a tak troszke nie fair:( ale mówi sie trudno... do jutra i spij dobrze :)

Gość lubiany
ja juz powoli sie przyzwyczajam do tych sytuacji przezylem to juz wiem jedno ze jeste porzadny szanujacy nie palacy no lampke wina do okazji do moja buda zawsze jest posprzatana wszystko na swiom miejscu ,nie wiem inne sprawy tez na kancie lozka w porzadku scielo mnie to bardo honorowy jestem nie bede sie ponizal tylko dlatego ze mam ochote my mezczyzni mamy tez swoj honor ,do jutra tu sa tacy ludzie podejrzewam ze cos nie tak z nia bo miala juz 2 mezow cos nie tak nie wiem papa do jutra

czesc:) ja juz jestem wykonczona ta sesja i juz mam dosyc i nic mi nie wchodzi do głowy..... nie martw sie ...zobaczysz ze bedzie lepiej:) zazwyczaj facetom takie układy bardzo pasują....ja na takich zawsze trafiam ale ja nie lubie platac sie w takie cos. Zawsze ktoś na takim \"układzie\" cierpi potem.... trzymaj sie, niedlugo wiosna :)

aaaa trzymaj za mnie jutro kciuki zebym zaliczyła ;) mam egzamin o 16.00 :) buzka papa

Gość lubiany
Hej. Troche pozno ale trzymam kciuki mocno .no u was jako kobietki to co innego . pozniej klikne papa

Gość lubiany
No juz sie szykuje bo po pracy wale na miasto po bumelowac a co juz po egzaminike jestes ? kliknij ok

Gość lubiany
Hey Elwira ja jestem tez juz gotowy bylem dzis w urzedzie bo musze sie zameldowac a oni mi od Marca na 6 miesiecy na jkies przeszkolenie wysylaja za polowe mniej pieniedzy myslalem ze padne albo wywroce mu biurko No i jeszcze ta moja to juz jestem calkiem gotowy ide na 3 tygodnie do lekarza i juz mam to gdzies trzymaj sie napisz jak bedzie ok papa