Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwikra

Od roku jestem sama, juz nie tęsknie ale

Polecane posty

jakie objawy ?? co sie dzieje?? chyba oboje mamy depresje albo cos....ja przez kogos, kogos z kim niestety mam nadal kontakt...

Gość Lubiany
Hey elwira jestem , nie martw sie to nic zlego ,tylko gubie sie troche .Ja mam depresje to musze Ci prawde powiedziec sa dni co mnie wszystko wkurza a dlaczego to ja sam nie wiem moze przez moja pierwsza dziewczyne i druga tez mi taki kawal zrobila a trzecia to juz No Comentar . klikne pozniej trzymaj sie , a pozdrow mile dla Ciebie kolezanki Buzka na lepsze samopoczucie

czesc:) znów zapowiadają ochłodzenie....a ja chciałam juz sobie kupic kurteczke na wiosne :( ehhh.....wiem co czujesz....ja lecze sie po takim jednym wrednym typie...lecze sie a jednak nadal mam z nim kontakt i to chyba najbardziej boli. Tak pobolałoby i przestało a tak ciągle wszystko wraca a ja nie wiem czy to ja jestem dziwna czy to on:(

Gość Lubiany
hey elwira to mi prawde powiedzialas tacy ludzie jak my nie maja lekko ,ja to same pytanie sobie zadalem czy ja czy one byly winne i wiesz co postanowilem przeprowadzic badania moich znajomych ,z pytaniem jaki ja jestem , winik byl pozytywny to mnie ucieszylo ale zarazem przygnebilo dlaczego sa tacy ludzie . Teraz wipije sobie lampke wina to mi ulzy .Na dzis wieczor zapowiadali sztorm i jutro tez szaliki juz schowalem ale kurtki to nie .Jutro czeka Cie znowu weekend na Uczelni ,idzie Ci juz lepiej na Uczelni ? Elwira nie podawajmy sie napewno kiedys bedzie lepiej albo spokojniej papa

u nas tez ma mocno wiać...jakis huragan :( nie lubie takiej pogody, nie moge wtedy spac:( jutro mam wolne i w niedziele tez, zajęcia dopiero za tydzien...narazie nie wiem jak mi idzie, zaczelismy nowy semestr, nic jeszcze nie wiadomo porócz tego ze bedzie znów cięzko ;) zobaczymy...jak mi w tej sesji kiepsko pójdzie to juz rezygnuje na bank...trudno co do tego jacy jestesmy.....mi wiele osób mówiło , ze ja jestem taka ze po chamsku nie potrafie sie odryzc....i to chyba prawda bo inni to czują, a ja nic:(zawsze jest tak, ze to ja mam poczucie winy i juz nie wiem co powinnam robic. Zyje sobie w swoim swiecie, mieszkam, pracuje i studiuje, mam jakies tak kolezanki ale wole cisze i spokój, nie lubie duzo ludzi koło siebie...jestem zadowolona z tego co mam ale nie jest lekko....jednak przy tym kimś czuje sie bardzo mała, słaba, głupiutka i naiwna :(i nie wiem juz czy taka jestem czy to ten ktos robi tak specjalnie i jaki ma w tym cel....

Gość Lubiany
Hwy elwira co za noc byla i dzien katastrofa wichura i do tego burza ,blyskawica itd tak ze jestem nie wyspyny a do tego pada i wiatr jeste teraz ,Zaraz jade do siostry ochoty niemam ale musze .To znaczy nas mnie i ciebie i wielu innych ludzi o naszym charakterze ,wykorzystuja nas Moja dziewczyna z przeciwka , nie ta tygodniowa ale ta poprzednia to tez mysliala ze ona jest czyms bo ma lepsza prace rodzine itd a ja to maly jestem ,elwira ja dlaniej wszystko robilem ,sasiedzi mi mowili co ty wariat ty lecisz na kazde zawolanie , nikogo nie sluchalem ,Czlowiek uczy sie na bledach ale charakter zostaje taki jaki mam ,Trzymaj sie na studiach jak przejdziesz a to Ci zycze to i lepsza prace i nowych moze znajomych ,moze i szczescie Cie spotka i trafisz na dobrego czlowieka ktory bedzie Cie szanowal taka jaka jestes . pozniej klikne trzymaj sie papa

czesc:) u nas leje i wieje od rana ale jeszcze nie ma tego huraganu co zapowiadali...najgorzej ma byc w dzis w nocy i jutro...a ja chciałam jechac na targ po kutrke :( wiem, ze lepszą prace moge dostac ale to tez zadna gwarancja....mam licencjat a to juz coś...niewiele ale zawsze lepiej to niz nic...jak mi sie nie uda tutaj zrobic mgr to zrobie gdzies indziej ale przedtem zmienie prace. To takie plany a co wyjdzie to zobaczymy:) Ja nie wiem, czy ja jestem w stanie sie otworzyc na jakies nowe znajomości...chyba potrzebuje czasu i wyciszenia, zeby zapomniec miłego dnia :)

Gość Lubiany
Hey witam Cie , niestety w bardzo zimny i deszczowy niedzielny poranek . Zle spalem z przerwami , pomimo ze sie troche napracowalem Dasz rady dasz eliwara ja tak daleko z moja edukacja to nie zaszlem , a szkoda teraz zaluje ,zgubilem zakret , Nie zazdroszcze Ci ale zycze zebys miala ten tytul Mgr od serca .A co do twego otwarcia to wierze Ci to tak jak umnie musi przyjsc same bez nacisku i przypominania albo takich zdan jak "A zrob tak , a czemu to tak a nie tak idd dlatego moze jestem sam bo po pewnym czasie zaczelem nie przytakiwac na to co inni mi mowili . Teraz zycze Ci ladnej niedzieli . i usmiechu pozniej klikne narazie papa

Czesc:) zimno, leje i wieje...ale juz mniej jak wczoraj:) jakis cykoln czy cos przechodzi przez Polske, na szczescie u nas nic nie połamało tylko na osiedlu troche dzrzew i w centrum miasta. ja nie wiem czy ja zdobede ten tytuł mgr ale chciałabym:) jestem sama bo....chyba sie boje plątac w kolejne jakies chore relacje i wole byc juz sama. Przynajmniej jestem spokojniejsza, bardziej pewna siebie i bardziej usmiechnieta. Nie musze nikomu nadskakiwac, ubierac sie jak ten ktos chce ani wygladac czy zachowywac sie tak jak pan i władca sobie tego zyczy.Moze zle mysle ale bardzo sie to wszystko na mnie odbiło i teraz ciesze sie z bycia samą, zaczynam akceptowac siebie taką jaka jestem....jednak nie chce relacji z kim kolwiek. Moze sie troszke zamknełam w sobie i moze to nie jest dobrze ....nie wiem:(

Gość Lubiany
Hey wszastko ok fajny masz e.mail. Dzus czuje sie paskudnie szumi mi w glowie twarz mie piecze , pogoda do d... soryyyyy. bajzel w pokoju apetyt uciekl . Ale najwazniejsze ze dzien po dniu idzie naprzud w kierunku lata .Co u ciebie kupilas sobie juz ten kurtke ? narazie

czesc :) nie kupiłam kurtki bo pogoda taka ze nie chciało mi sie nigdzie wychodzic.....dzis widziałąm sie z kims i mam zje.....humor :( słodkich snów, napisze jutro papa

Gość Lubiany
Hey ja jak sie wkurze to zaraz szukam sobie zajecia i zaczynam cos robic Dzis w kuchni robilem a jutro w piwnicy porzadek i rower musze przygotowac na wiosne .Pogode mamy snieg z deszczem i juz po wichurze male szkody byly ale to nic Nie wiedzialem ze niedlugo swieta jak fajnie jak zwykle jade do siory checi nie mam ale wytrzymam haha A co u Ciebie z swietami ? Tez z rodzicami jestes ?Elwira nie przejmuj sie ze tam kogos widzisz olewaj to albo pokaz na polslie Ci przetumacze ok (smierdzacy palec to ten srodkowya reszta zgietych soryyyyyyyyyyy ze tak wulgarnie ale mi to juz czasami wyskoczylo i pokazalem no a teraz spokojnej nocki papa do jutra trzymaj sie

Czesc :) chyba sie przeziebiłam....zmarzłam wczoraj jak wracałam....niestety czasami ne da si eprzejsc obok:( swieta spedzam z rodzicami, kilka dni wolnego od pracy to jest to czego mi potzreba :) A Ty jak spędzasz swieta ?

Gość Lubiany
y zimno mamy ze w nocy byl przymrozek ,a ja wpodlem na taki pomysl i Bratki na balkonie zasadzilem moze przeczymaja mrozik .Na swieta to jade do siostry tu w Hannoverze bo u tej mlodszej co mieszka w HH to bylem na Boze Narodzenie a Sylwestra pod opera z sasiadomi A co uciebie wszystko ok ? pozniej klikne trzymaj sie elwira papa Milego popoludnia zycze Ci

czesc:) u nas sie juz wypogadza i weekend ma byc ciepły i ładny.....a ja oczywiscie spędze go na uczelni :( moze wreszcie uda mi sie wyrwac na zakupy bo ostatnio pogoda była koszmarna, ciągle wiało i padało.... nastroj mam lepszy cos...wczoraj miałam jakies załamanie ale chyba przechodzi...a jak Ty sie czujesz?? wszystko ok ?? pozdrawiam

Gość lubiany
Hey Elwira umnie jest ok przynajmniej tak mysle dzieki . W poniedzialek zaczynam nowy Seminarium do kaca roku ale troche dalej od mojego miejsca zamieszkania A jutro jade do miasta pobumelowac .Dzis bylem u lekarza wniosek na sanatorium i u kolezanki Pc urochomilem bo jej Computer sie zawiesil i zapomniala passwort .Jutro ma byc troche lepiej , musze kupic wiosenna kurtke i troche bielizny os. i szklanke kaffi tez wypije w miescie .Ale dzis jestem troche kaput jakas mi nie tak slabo albo szumi mi w glowie zaraz zrobie sobie przerwe i pozniej klikne trzymaj sie i na uczelni tez jestes ambitna dziewczyna to mozna wyczuc narazie papa

Gość Lubiany
Hey kwiatka to Ci niemoge tu namalowac ale wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet to Ci moge zyczyc Badz zawsze dobrej mysli i usmiechnieta nie podawaj sie i nie rezygnuj z niczego co Ci mile tego Ci zycze A pozatym mielismy piekna pogode , bylem duzo na swiezym powietrzu tak ze spiacy jestem ,Elwira tu nikt nie obchodzi 8marca swieta dziwne bo wy kobiety zasluszyliscie na to obojetnie w jakim kraju mieszkaja a teraz trzymaj sie spokojnej nocki i przetrwania jutrzejszego dnia na Uczeli tego Ci zycze jako kolega tego Topiku .papa do jutra

czesc :) bardzo dziekuje za życzenia :)jestes jedynym facetem, od którego dostałam w tym dniu życzenia... własnie wróciłam z uczelni i jestem wykonczona :( to straszne tyle godzin tam siedziec !! no ale kupiłam sobie wreszcie płaszczyk ;) u nas tez ładna pogoda chociaz rano i wieczorami jeszcze bardzo zimno. Ja niestety mało co uzyłam słonca bo siedziałam na wykładach. To swietnie, ze bedziesz dalej miał prace:) Uciekam odpoczac troszke:) pozdrawiam i miłego wieczorka

Gość lubiany
Hey elwira nie dziekuj to piekny zwyczaj "Dzien Kobiet "Umnie wszystko ok, ale spiacy jestem przez te pogode 25 Marca zaczynam ale tylko do kaca roku.To masz naprawde brak slonca jak jestes na uczelni trzeba mocno kuc na waszej uczelni? No to mozesz teraz twoj plaszczyk wiosenny ubrac , bo bez to jeszcze za zimno Ja do swiad musze tez sobie jakams kurtke kupic,wiosenna bo plaszcz mam teraz mamy zimowa wysprzedarz.napewno cos znajde Narazie trzymaj sie jak znajde chwilke to klikne papa milego wieczorku

a dzis u nas jest dzien mężczyzny wiec życze Ci wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzen :) płaszczyk jest super...czarny, krótki , elegancki, pasuje do wszystkiego :) a ja lubie takie eleganckie stroje ;) dobra i taka praca :) moze potem znajdzie sie cos innego i bedzie ok:) na uczelni mam bardzo wysoki poziom i strasznie duzo nauki:( niedawno skonczyła sie sesja a ja juz musze znów sie uczyc:( masakra

Gość lubiany
Dzieki ucieszylem sie bardzo ja nie obchodze swieta , Tylko Ty mi zyczylas najlepszego .Elwira ja stwierdzilem ze Ty jestes nietylko fajna dziewczyna ale ktora lubi sie ubierac w miare mozliwosci. mysle ze modnie i ladnie Ci w tym plaszczyku Dzieki za wsparcie ja juz sie przejmuje co bedzie dalej , takie tu zycie ,Walka o egzystencje i przetrwanie No to zycze Ci przyjemnej nocki i fajnych snow papa. A propo ja snie czesto dlaczego i skad te sny niewiem do dzis

czy ja wiem czy modnie ....na miare mozliwosci finansowych a one są skromne....jakbym miała wiecej to jak kazda chyba kobieta ubierałabym sie lepiej ;) podłapałam troszke doła po rozmowie z kims kto mi zycie zatrówa :( ehhh no nic przejdzie mi.... słodkich snów , dobranoc papa :)

Gość lubiany
Hey elwira nieprzejmuj sie zycze Ci zeby Ci szybko pezeminelo te zatrucie od X Co Ty niewarto za mloda jestes zebys sie tak przejmowala , ja wiem ze z boku lepiej jest mowic Najwazniesze ze masz plaszczyk i basta ja tez musze patrzyc na portfel i w miare finanz wydawac te moje eur casami jem caly tydzien Nudell mit Bolonesse albo Bagiette jak chcem sobie cos kupic ale zyje to wazne i ciesze sie z dnia na dzien ,Wiem ze nie tak prosto jest jesli chodzi o Ciebie ale wierze ze przebrniesz pomalu z tego i Ty wierz tez to Ci doda sily trzymaj sie Dzis jestem toche zmeczony bo przed domem z sasiadka troche przy naszych kwiatkach robilismy pogoda dopisala ale pozniej padal deszczyk No mielismy dzis 14 + fajnie wiosna idzie na calego narazie papa Jak nie zasne to klikne ok

Gość lubiany
Hey elwira wszystko ok? Robie sobie jako kumpel z topika mysli czy cos sie stalo ? pozniej klikne narazie trzymaj sie

Czesc:) nic sie nie stało tylko byłam 2 dni u rodziny pod Czestochową na pogrzebie.... u mnie wszystko ok, jakos po mału leci....w weekend znów mam zjazd na uczelni ale juz mam dosc i najchętniej rzuciałabym to w diabły ;) tak, wiem jestem leniuszek ale chyba juz za stara jestem na studiowanie...zaczynam myslec bardziej rodzinnie a nie szkoła i płacenie wysokiego czesnego pozdrawiam i miłego popołudnia

Gość lubiany
Hey to smutno jak ktos umarl a jak wrodzinie to tez smutniej.Wiem jak to jest jesli idzie o czlonka rodziny ktory byl szanowany to juz calkiem katastrofa . Przykro mi tez Elwira przebrniesz przes te studia musisz bedziesz pania bedziesz miala tytu a zo juz duzo na rodzine zdazysz ja wierze w Ciebie Ty jestes ambitna dziewczyna dasz rade z Studiami ja zdaje sobie sprawe ze to nie latwo ale sprobuj , Teraz zycze Ci milego wieczorku i snow papa do uslyszenia