Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwikra

Od roku jestem sama, juz nie tęsknie ale

Polecane posty

Czesc:) ale u nas dzis zimno było....wiatr i do tego deszcz:( i zmarzłam w moim nowym płaszczyku, teraz bolą mnie nerki:( jutro i w niedziele znów ide na zajęcia na uczelnie....kto wymyslił zjazd na tydzien przed swietami ????? !!!!!!! mam dosc pomarudziłam a teraz musze pomyslec jak jutro poprawic sobie nastrój ;) np wybierajac sie na małe zakupy w drodze na uczelnie ;) najpierw na poczte zeby zapłacic czesne ( wrrrrrrr) a potem do jakiego sklepu tylko jak zwykle nie wiem co chce ;) a jak Ty spędzasz weekend ?? moze wybierz sie na spacer jak bedzie ładna pogoda i poderwij jakas miłą dziewczyne ;) mnie podrywa jakis facet ...lekarz ale nie specjalnie mi pasuje i troszeczke za stary ;) pozdrawiam i miłego wieczorka :)

ale sie rozpisałam ;) jeszcze tylko o tych moich studiach.....nie spodziewałam sie, ze bedzie az tak cięzko, oczywiscie bede próbowała tak długo jak tylko bede mogła ale szczerze to mam juz dosc....mam licencjat czyli jakby nie było wyzsze wykształcenie mam...jesli mi sie tu nie uda zrobic tych studiów uzupełniających magisterskich to zrobie gdzies indziej tylko mam juz dosc płacenia czesnego..... no juz uciekam papapapapapa ;)

Gość lubiany
Hey elera jutro ma byc zimno ale pomysl masz fajny z tym poderwaniem kogos ,tylko to nie takie proste , ja maw co sie ubrac i wygladam tak mozliwie niemam zadnych problemow z komunikowaniem sie,ale ale tu patrza a ma kasse a dobra prace iitd to jest to .Ja Ci zycze przyjemnych godzin na uczelni zeby nie bylo nudno i zeby Ci szybko te godziny przelecialy .A do miasta jade masz racje do ludzi bo zwarjuje juz .a ty sie nie przejmuj szkoda ze ten lekarz za stary a moze nie duzoa roznica ja bym nawet z roznica do 10 lat starsza kobiete zapoznal ,ale zadbana mi juz obojetnie serio plisssssssssss nie smiej sie zemnie ok zycie to szczescie tak juz jest zobaczymy co bedzie dalej , napewno ci napisze a teraz zycze Ci fajnych snow odpoczynku wieczornego i milych godzin na Uczelni trzymaj sie papa

Gość lubiany
Hey no i co ze jest 13 starsz jak ma wszystkie narzady i jest ok ,inteligetny i przystojniak bez afer i mily to ja bym na Twoim miejscu na kawe umowila dobrych znajomych nigdy nie zawielu sie ma . Sory ze Ci to pisze . Ja zaraz uciekam do miasta na kawe moze jakas na mnie popatrzy zobaczymy ;pogode mamy wzgledna wrobelki cwierkaja male slonce swieci humor mam wyspalem sie no i jazda papa milego dnia na Uczelni zycze Ci trzymaj sie nie patrz w gore a przed siebie narazie

Witaj :) coś sie chyba przeziębiłam bo mnie gardło boli :( a;e to efekt chodzenia po targowisku wczesnie rano ;) jestem chora chyba tez na zakupocholizm ;) ale ja kupuje tanie rzeczy, zeby nie było, ze wydaje fortune na ciuchy ;) jestem wykonczona po tym 2dniowym zjezdzie.... a jak Ci mineła niedziela?? co porabiałes?? i jak sie czujesz?? pozdrawiam i uciekam juz spac....papapa

Gość lubiany
Hey witam : Widze ze mialas cieszkie te dni w weekend, unas lal caly dzien deszcz ,to tak mi bylo nie swojo ojojoj a w niedziele po kosciele sasiadowi naprawialem Computer z formatka ;dzis mamy lepsza pogode ale zimno na swieta zapowiadali zimno i snieg brrrrrrrrr juz mi jest zimno , A dzis bede robil u mnie formatke katastrofa niektore programy wrzucilem juz na USB i na przenosna Festplate . Siostra moja sie chyba obrazila ,bo nie dzwoni ,oj obejdzie sie .W sobote mamy ogniska tz w niektorych miejscach pala duze ogniska i z ogrodow te odpady ale to tylko na wielka sobote ,a w piatek jest tu tez wolne zawsze bo to wielki piate W wielkanocny ide na marsz pokojowy jak co roku no i prawie bedzie po swietach moze nie bedzie tak zle z pogoda Mam przerywanie spania to nie dobrze budze sie o 3.30 nad rane i jestem wyspany a o 6 znowu ,niedobrze pomimo ze ide czasami pozno spac,Elwira gdybym sie nie pokazal mniej prosze cierpliwosc ok to tylko na wszelki przypadek gdyby cos z formatka nie wyszlo .A teraz zycze ci fajnego dnia trzymaj sie i nie mysl duzo zrelaksuj sie jak mozesz naleza Ci sie napewno pozdrawiam papapa do uslyszenia

czesc :) wlasnie mam wolne w pracy i nie mam co robic :) tak juz pewnie bedzie do swiat.....troszke sobie odpoczne:) nic sie ciekawego nie dzieje....mój znajomy 38 latek namawia mnie na kawe a ja nie chce sie zgodzic...cos mi w nim nie pasuje. Dziwnie sie przy nim czuje tzn jak rozmawiamy przez gg i piszemy maile...taki jakis sztywny jest...moze dlatego ze to poczatek znajomosci ale .....sama nie wiem. \\za powazny jak dla mnie....chociaz z drugiej strony ....jejjjjjku nic nie wiem :(

Gość lubiany
Hey no narescie jestem ,ale mialem z moim Computerem 5 virosow ,musialem wszystko od nowa .Funkcjonuje ale niewiem jak lugo .Ciesze ze jestes ,Pogode mamy pod psem snieg i deszcz zla spalem zle snilem .i mnie wkurzyla moja byla sasiadka, przeszla obok mnie i nic ani hallo ani pocaluj mnie cco za wychowanie No moze bedziesz miala szczescie z tym lekarzem na kawe mozna sie zawsze ,porozmawiac i wtedy poczujesz przy rozmowie czy to jest czowiek warty drugiej radki czy nie przynajmniej ja tak oceniam ,niemajac nic wspolnego z ? Oj widze ze masz humorek masz haha to fajnie ciesze sie Mialem jechac z znajomymi do polski na swieta ale oni wracaja dopiero tydzien po swietach a ja nie moge co za pech i zly jestem ale mam humor i tego Ci tez zycze z milym dziankiem dzic papapapa trzymaj sie pozniej klikne

Czesc :) ale dzis wymarzłam :( brrrr....ubrałam się w mój nowy wiosenny płaszczyk a tu dzis snieg zaczoł padac i strasznie zimno:( chyba bede chora...nałykałam się jakis tabletek i witaminek i mam nadzieje, ze mnie nic nie złapie... ja na swoim komputerze pewnie tez mam sporo wirusów;) działa to sie nie przejmuje, zresztą ja sie na tym nie znam ;) wczoraj spotkałam sie z kims....wiadomo z kim i jakos mi sie humor popsuł:( ale przejdzie za pare dni....Ty tez sie nie przejmuj ta swoją sąsiadką, nie warto. trzymaj sie :)

Gość lubiany
Hey elwira ja przestalem sie przejmowac i basta .U nas tez zimno snieg i deszcz az grzejniki musialem wlaczyc to ma 24 + , w pokoju fajnie Ja bym sie tymi virusami nie przyjmowal ale z tego powodu muj computer byl bardzo powoli to bylo to i kradli mi moje daty Hacker jedni haha, no to zycze Ci zebys sie nie przeziebila Ciepla herbatka z lyzka rumu pomaga serioA tym i tamtym to sie nie przejmuj zyjemy to jest wazne a cio z Twoim Dr ? ujdzie czy niezdal testu u Ciebie sory ze tak pytam no pakuj sie pod ciepla pierzynke to Ci przejdzie przeziebienie serio Jutro spytam czy jest lepiej papa snij fajnie i trzymaj sie papa

Kiedy Wielka Noc nastanie, życzę Ci na Zmartwychwstanie dużo szczęścia i radości, które niechaj zawsze gości w dobrym sercu, w jasnej duszy i niech wszystkie żale zagłuszy :)

Gość lubiany
Elwira dziekuje Ci za to pieknie napisalas Ja Ci zycze wszystkiego co jest piekne i mile .Tak naprawde to tesknie za polska tradycja ,lanym poniedzialkiem salatka i bigosem . i za obyczajem polskim , powoli mam dosc tego Niestety musze przezyc . Siostra dzwonila i zaprosila mnie na snoadanie w wiedziela ochoty nie mam .bo marzdzi jak hrabina a to tamti itd najlepiej to bym nie pojechaj ,zobacze czuje sie nie tak ,nachodza mnie znowu mysli ja juz tez mam malego dolka pozdrawiam Ci i rodzine twija w niedziele klikne . papa spokojnej nocki i snow piekych zycze ci .eddi

dziekuje bardzo :) miałam dzis cięzki dzien, byłam w pracy tylko do 12 ale za to była mega awantura i taka nieprzyjemna atmosfera, ze chyba sie musze zaczac rozglądac za inną pracą:( no nic...jutro dokanczam gotowanie pysznosci, potem ide odwiedzic babcie i do koscioła ...na koniec małe sprzatanie. To ładnie, ze Cie siostra zaprosiła na sniadanie w swięta:) przynajmniej nie bedziesz wtedy sam:) Pozdrawiam uwazaj na drogach papa

Gość lubiany
Hey oj to mialas nie tak przykro mi .MI idzie nie tak pogode mamy snieg i deszcz Nie przejmuj sie masz teraz pare dni wolnego i korzystaj w rodzinnym gronie to wazne dla Ciebie tez A z taka sysuacja w pracy to ja sie juz tez spotkalem oj bylo glupio i bardzo nieprzyjemna atmosfera ale nic sie nie poradzi minac musi . tylko ja sie zabardzo i po pracy przejmowalem to byl blad moj domowy lekarz zaraz mi dawaj tydzien zwolnienia a to byla juz drugo katastrofa .az w kacu przestalem sie przejmowac Moje zdrowie wazniejsze jak co innego i basta Jeszcze sie namyslam czy pojechac do siory .niewiem sam jakis dzis jestem zdolkowany jak bede zle spal to mozliwe ze nie pojade.Najwazniejsze ze z rodzina bedziesz Ja do kosciola ide na 10.30 mamy maly ale fajny kosciul tylko ksiadz to juz przed emerytura i dziwak jest no teraz zyce ci wesolych swiat trzymaj sie w poniedzialek klikne papa fajnie ze jestes na tym topiku dziekuje ci za to papa

Gość lubiany
Witam Cie w lany poniedzialek.Jak swieta udane cza mialas sorgen tz nie udane ,? U mnie ok bylem u siostry chciala zebym zostal do dzis ale niwe mialem ochoty zaduzo mi juz bylo chcialem juz do domku tu czuje sie najlepiej. Objadlem sie ze ohhhh i na droge dala mi ciasta i innxch smakolykow.Dis mamy mrozno ale niebo jest nie bieskie , szykuje sie do kosciola pozniej klikne .mysle ze mialas udane swieta i weekend , ze Ci nikt nie popsul twego dobrego samopoczucia a wiec bede na lini popoludniu narazie papa

Czesc :) ciesze sie, ze jednak pojechałes do siostry i ze miałes udane swieta. U mnie tez w miare ok, odpoczełam sobie troszke, byłam z mamą na spacerze w parku nad rzeczką....tylko wieczorem kolezanka popsuła mi troszke nastrój. Ale juz ok ;) Dzis pogode mamy ponurą, nie wiem jak na dworze ale ma byc zimniej niz wczoraj....moze tez wybiore sie na spacer bo strasznie sie objadłam i trzeba sie troszke poruszac:) miłej niedzieli, wpadne wieczorkiem papa :)

Gość lubiany
Hey witam mysle ze wszastko ok u Ciebie ? Bo umnie tak tylko zima powrocila i zimny wiatr jest brrrrrrrrrr Dzi jak przyszlem to taki spiacy bylem zeoj dopiero co sie obudzilem , Zjem kolacje i ide dalej spoc bo o 6.30 wstaje A czemu spiacy jestem to ja sam niewie moze mam malego dolka nie wiem ale nie martw sie bedzie lepiej Ciezki dzien mialas w pracy ?Polepszyla sie troche atmosfera jesli tak to ciesze sie przynajmniej jeden problem masz mniej nie jestem nawet w stanie duzo pisac bierze mnie na spanie elwira trzymaj sie i soryyyy ze cos nie tak zemna papa pozdrawiam milego wieczorku

Czesc :) sytuacja w pracy troszke sie wyjasniła tzn moze nie wyjasniła ale przycichła....dobre i to:) u nas tez zimno ale podobno od piatku ma byc juz ciepło...wreszcie moze przyjdzie ta wiosna i bede mogła załozyc mój nowy płaszczyk ;) coś mój lekarz sie nie odzywa.....ostatnio proponował spotkanie ale ja odmówiłam , napisałam mu dlaczego, ze to przez poprzednie doswiadczenia po takich randkach z kims poznanym w necie...niby zrozumiał ale nie wiem sama. Za stary i juz ;)czułamym sie przy nim jak dziecko.... wczoraj cos zasnac nie mogłam, chyba dopiero o 2 w nocy zasnełam, chyba przez małą sprzeczke z kims.... słodkich snów i do jutra :)

Gość lubiany
Hey nie przejmuj sie tak bardzo i nie daj sie sprowokowac szkoda twojego zdrowia To ten doktorek musi byc tez jakis dziwak moze masz racje jak sie zle czulas w jego obecnosci to rece weg od niego To dobrze ze w pracy soe troche uciiszylo Dzis mialem cieszki dzien po tym calym szkoleniu mowie ci siedze cale osiem godzin i nudzi mi sie na zmiane pogody bole glowy tez mam ma byc lepiej w nastepnym tygodniu.Chcialbym tez zmowe ciuchy na na wiosenne zamienic ale to potrwa troche cos ta wiosna powoli idzie ,Zmiany czasu i cofniecie wzkazowek o jedna godz do tylu .oj znowu sie nie wyspie ,bo ja jestem troche ciepla klucha i spioch haha A co u Ciebie znowu Cie denerwowaj ? oj nie dobrze niedobrze ja Cie nie denerwuje i nie mam zamiaru ja poprostu dobrze rozumiem a teraz zycze Ci spokojnej nocki bez zaklucen do jutra papa

czesc :) u nas sie robi juz całkiem cieplutko a jutro ma byc juz fajnie jakies 11 stopni i coraz cieplej ;) wreszcie !!! co tam u Ciebie ?? jak samopoczucie ?? u mnie w miare ok chociaz mogłoby byc lepiej;) jak zwykle... mój lekarz milczy ale to lepiej, nie pasuje mi, nie ten typ a nic na siłe robic nie bede... ostatnio w pracy mam straszne luzy...wczoraj to szef mnie puscił do domu juz o 12 a dzis po 13 ;) normalnie cos sie dobry zrobił ale ja tam na niego uwazam pozdrawiam i miłego wieczorka :)

Gość lubiany
Hey witam umnie jest alles ok ,Czekam na wiosenke tak samo jak Ty Napewno sie doczekamy czuje to bo jstem juz od paru dni wyspany z lepszym hummorkiem itd. Niewiem jak bedzie w poniedzialek bo przestawiamy czas na letni odczekam A Twego szefa to tez mozne wiosna juz zarazila no no moze On patrzy na Ciebie milo kto wie:) Aten doktorek to chyba dziwak co ? No juz skacze te pisanie na dzis ,musze sie jeszcze przygotowac na jutro zebym jak czlowiek wygladal wsrod ludzie ,zycze Ci milego wieczorku do nastepnego razu trzymaj sie a moze szef sie zakochal w Tobie oj :):) kto wie ?

Gość Lubiany
Hey oooo .To ten Twoj szef jest bardzo pracowitym czlowiekie naleza mu sie uznania szacunku .Moje mieszkanie posprzatalem pranie zrobilem i lece na film na ARD zmeczony jestem tez ,a jutro jade umyc samochod . juz na wiosne po tych solach zimowych . jesli bedzie lepsza pogoda A tak to ok napewno idziesz na Uczelnie czy masz wolne ? Ale jutro to wieczorkiem klikne zycze Ci spokojnych snow i dobrego humorku na Uczelni papa do jutra

czesc :) u nas sliczna pogoda tylko ten wiatr i przez to jest zimno... dzis ani jutro nie mam zajęc na uczelni wiec sobie odpoczywam:) byłam rano na zakupach ale nic ciekawego nie kupiłam a potem poszłam z mama do ciotki na plotki ;) jutro jade na targ po torebke i moze cos jeszcze ;) l\\mój lekarz cos sie nie odzywa....ja tam nie wiem moze tak duzo pracuje ale jakby chciał zostawiłby wiadomosc na gg albo cos...moze dotarło do niego , ze jestem troszke dla niego za młoda:) ale za to poznałam innego i sie okazało, ze mieszka na moim osiedlu ale on nie wie gdzi eja mieszkam:) bo przez net tylko rozmawiamy, najpierw to ja musze wyczuc co to za typ, zeby sie ewentualnie spotkac na zywo. Zobaczymy:) Pozdrawiam i zycze udanej soboty :)

Gość lubiany
Hey to mnie cieszy ze masz humor i zemoze cos klapnie z znajomosci twojej ja Ci zycze tego z calego serca U nas bylo rano witrze i deszczyk ,Dzis w naszej dzielnicy byla demonstracja pod ochrona policji przeciwko Faszystom , nie stety oni zyja jeszcze i coraz wiecej jest ich .Ale to nie wazne A torebke to na wiosne kupilas sobie ? A z doktorkiem to sie nie przejmuj ,jednym slowem jestes na szukaniu to mnie cieszy oj zebys miala szczescie naprawde ,to ja bym sie cieszyl razem z toba ,Teraz ide pomalu do spania no troche poczytam sobie i tak zasne to bie zycze milej chwili i jutro milej niedzieli papa wieczorkiem klikne Jestes rowna i fajna dziewczyna papa

Gość lubiany
Hey Eliwra dopiero co wrocilem mielismy 20 + pieknie bylo w sloncu mowie Ci az mi sie chce zyc :) Teraz kolacje zjem i przygotuje sie na jutro .Mialas fajny dzien ,mily bez zaklocen ? A torebke kupilas sobie ? ja jutro ide popoludniu koszule kupic i jakis sweter no wiosna sie zbliza ,a moze mnie jakas poderwie :):) Elwira jak zdrowie Twoich rodzicow ? pozniej klikne narazie

Witaj :) u nas tez sliczna pogoda az sie chce zyc:) byłam na zakupach ale torebki nie kupiłam bo te co mi sie podobały to były drogie ;) ale poszukam jeszcze i połaze po sklepach....kupiłam za to fajne 2 bluzeczki ... idz, idz oczaruj jakas dziewczyne :) na wiosne sie ponoc łatwiej zakochac:) ja nie wiem co wyjdzie, troszke sie boje spotkac z tym nowym, wolałabym zeby to nie było tak ze przez net....zobacze jeszcze... a dziekuje rodzice ok....posprzeczali sie ostatnio ale oni tak zawsze wiec juz mi to spowszedniało... jutro albo we wtorek jestem zaproszona na kawe.....zaprosił mnie były facet i tak sobie myslałam a co pójde, zobacze czego chce, ubiore sie tak ze mu oczy wyjdą i bedzie załował ze nie widuje mnie czesciej ;) trzymaj sie i miłego wieczorka :)papa

Gość lubiany
Hey elwira ja to samo zrobilem kiedys tak jak ty . tez sie wyszykowalem i mowie Ci jak ide obo to mojem bylej to czuje ze mi zazdrosci bo ma jakiegos dziwak taki smutny naprawde dziwak nie zadbany nie ogolony itd o sobie nie moge opini wydac ale juz mi duzo ludzi powiedzialo idz wsrod ludzi jestes przystojniacha i porzadny nawet za porzadny ja poprostu mam pecha no i za biedny Elwira ja mialem w polsce dobra kobiete nie wyszlo ona ma swoje zycie tam ja tu ma przyjaciela i corke ale jak jade tam i ide w odwiedziny to mowie Ci jestem z najwiekszym szacunkiem przyjmowany I wiem ze ona mnie kocha dalej ale nic nie mozna zrobic jestesmy najlepszymi przyjaciojmi tak to juz jest Masz racje moze sie jakas na mnie popatrzy ale nie na necie a w rzeczywistosci Zycze Ci zeby sie udalo spotkanie przy kawie bez stressu czas pomalu leczy rany chociasz nie zawsze A u moich rodzicow to bylo tak samo czasami nie rozmawiali tydzie n takie zycie Ciesze sie ze masz fajny humor zycze Ci tego zawsze na raze milego wieczorku i rest nie niedzieli jutro ma byc tez pieknie u nas papa mam na imie edmund

Gość lubiany
Hey ale sie ciesz z pieknej pogoda i nie tylko te nasze seminarium zalatwia mi praktyke zobaczymy gdzie i jak dlugo .A co u Ciebie wszystko ok Chyba nie mialas stressu, oj o by Ciebie nikt nie wkurzyl bo nie zasluzylas na to .A jak sie udalo spotkanie na kawie Napewno zdziwienie bylo z drugiej strony no jesli tak to ciesze sie tez .Narazie milego wieczorku zycze Ci papa edmund