Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwikra

Od roku jestem sama, juz nie tęsknie ale

Polecane posty

Hej ;) nie byłam na kawie...moze jutro pójde ale za to kupiłam torebke ;) znów mielismy sliczny i ciepły dzien, w pracy tez całkiem spokojnie...niedługo mam urlop tzn chyba wezme w czerwcu... od kilku dni boli mnie głowa i nie wiem czemu, biore ciągle tabletki i nic:( moze mam zatoki chore albo cos...chyba sie dzis wczesniej połoze słodkich snów:)

Gość lubiany
Hey ciesze sie ze masz dobry humor . Ja tez mialem bole glowy dzis to na zmiane pogody mnie tak bierze Myslisz ze to zatokiu Ciebie ? Nie lekcewasz tego zle nie jest ale ..... ja bede mial dopiero w sierpniu pod koniec seminarium wolne i to mnie najgorzej denerwuje .Do lekarza moge isc ale wyjechac na chorobowym nie moge za duze ryzyko Fajna kupilas torebke ? Podejrzewam ze masz gust jesli chodzi o ubiur i wyposazenie soryyyy Jestem juz po kapieli po kolacji jeszcze troche popatrze na film i ide spac i snic Tobie tez zycze dobrej nocki i milych snow papa edmund

Czesc :) wczoraj bylam na tej kawie i pozno wrociłam dlatego juz nie pisałam....wieczór sie udał, nawet baaaaardzo ;) widac bylo ze go zlosc zrzera, bo fajnie wygladałam w mojej nowej spodniczce i plaszczyku ;) a co.....niech zaluje. No ale bylo bardzo milo i sympatycznie i jakos tak uczucia odzyły... jestem w pracy ale nie ma co robic bo cisza wiec napisalam....napisze jeszcze wieczorkiem. milego dnia :)

Gość lubiany
Hey to fajnie ze sie udal wieczor, .J to dzis jak przyszlem odrazu walnelem sie na lozko bo mnie na jakis sen wziole i do piero co sie obudzilem ,podejrzewam ze nie bede mogl w nocy spac ,to ta pogoda na mnie tak cholernie dziala ze nie masz pojecia zjem kolajcje i ide dalej spyc trzymaj sie elwira do jutra papa milego wieczorku zycze Ci edmund

Czesc:) no dzis w pracy był troszke ruch...bo juz usypiałam ostatnio z nudów ;) jak Ci miaja dni ?? ja mam małego doła bo moi rodzice sie cos ostatnio kłócą a ja starsznie tego nie lubie:(

Gość Lubiany
Hey ale szczescie natrafilem pare minut po Tobie Dzieki umnie ok Tylko po prawej stronie na plecach mam straszne bole piecze mnie jak cholera , moj lekarz mi powiedzial ze to od stressu , ale ja nie mam nie robie sobie stressu Dwa lata temu ugryzl mnie kleszcz (Zecke ) po trzech dniach mi wyciagneli byla czerwona plama :Doktor mi powiedzial ze nawet po 5 latach moge miec problemy jak .dretwice ciala zanik pamieci bole miesni itd juz wpadlem w panike .A tak naprawde to nikt nie lubi jak sie rodzice kloca .Pogoda pomalu pomalu sie poprawia ale to potrwa az wiosenka zawita .Wsobote robie sobie piekny dzien Moze do siostry pojade ,niewiem jeszcze . A tak to pomalu idzie tylko ze ja jestem czesto spiacy tez dziwne obym tylko zycia nie przespal :):) narazie pozniej klikne edmund

no no Ty uwazaj z tymi kleszczami bo to bardzo niebezpieczne .Jakies swinstwo mozna złapac i dopiero bedzie. Ja strasznie nie lubie jak oni sie kłócą....moze ja to tylko tak odbieram ale zawsze to mocno przezywałam:( W weekend mam zjazd na uczelni tzn tylko w niedziele a sobote wolna ...tylko pewnie bedzie sprzatanie jak to zwykle bywa, jakies zakupy....ledwo wyrabiam z opłatami, strasznie drogie te moje studia , do tego ksiązki i ksera...masakra:( nie wiem czy dam rade tyle płacic...

Gość Lubiany
Oj to nie dobrze wiem unas tez juz zaczynaja przykrecac srube nie dobrze czasami mysle czy nie warto wyemigrowac do Hiszpani jak tak bedzie dalej to za dwa lub trzy lata wyemigruje i basta ja w nie dziele to nic nie bede robil bo boli mnie dalej Chyba w nastepnym tygodniu pojde do Doctoro Cosultato i basta my musimy na qwartal 10 euro zaplacic oprucz skladek do kasy chorych ;lekarze nie moga wstystkiego na recepte przepisywac ,koniec pieknych lat w niemczech to bylo kiedys mowie ci paradis ,a teraz coraz gorzej no juz nie bede narzekal zycze Ci pieknej nocki do jutra papa edmund

czesc :) alez u nas sliczna pogoda:) jutro niestety cały dzien bede siedziała na uczelni a jeszcze wieczorem idziemy na urodziny do mojego kuzyna ( ma 12 lat) i kupilismy mu taki model samolotu do sklejania. To sotatnio jego pasja... mam mega doła. Nie wiem dlaczego...cos mnie wzieło na wspomnienia :( no nic mam nadzieje, ze za pare dni przejdzie... a jak u Ciebie?? poderwałes jakas dziewczyne milutką ;)???

Gość lubiany
Hey :-( niestety pada caly dzien posprzatalem sobie moja bude i przegrywam na computerze cd z grecka muzyka ktora dostalem od kumpeli z grecji , razem robimy seminarium a pozatym moj Brenner ist kaput (palarka DVD cos mi nawalila a task wszystko jest ok ja jak nie mam co robic to mi tez powracaja mysli ze zalamuje sie i ogarnia mnie wielki lek jak , o ja wszystkiego jeszcze nier zrobilem a co bedzie dalej itd . nie dobrze zemna .Nadzieje mam ze poderwe mila dzialche :) to Twoj kuzym ma fajna passje albo zamilowanie w moich czasach tez to bylo modne .Zycze Ci milego dnia i przyjemnego biesiadowania . wieczorkiem klikne Nie podawaj sie ja tez mam czesto dolka ale jak pisze Do Ciebie to mi lzej bo wiem ze sie cieszysz tak jak ja i to mnie chamuje od smutnych mysli narazie pa pa

Czesc:) własnie wróciłam z uczelni i jestem wykonczona :( urwałysmy sie z dziewczynami z jednego wykładu i poszłysmy na zakupy ;) ale mało kupiłam bo ilez mozna.....bluzeczke jedną tylko :( zaraz zrobie sobie kąpiel i odpoczne sobie troszke bo jutro znów do pracy...a jak Tobie mija niedziela ?? Pozdrawiam i słodkich snów

Gość lubiany
Hey mi zleciala niedzielka na reperowaniu mej palarki od comp. a po obiedzie bylem na spacerku troche slonce wyjrzalo ,Podobno od 17 April ma byc pieknie ,odczekamy i zobaczymy .To Ty juz na calego sie ubierasz do tej wiosenki no ja to juz bez szalika chodze ale w kurtce A pod wieczor przyszedl sasiad z sasiadka chcieli zebym im pokazal caly proce obchodzenia sie z internetem itd oni ani poczty nie umia sobie zainstalowac ani nic Tu tez nie stety sa tacy co nie maja pojecia ,A teraz ide tez kapiel wziasc i bubu ,Namyslam sie czy nie isc czasami do lekarza bo tak mnie dziwnie reka boli - zobacze zycze Ci milej nocki i snow do jutra papa edmund

Witaj ;) ojjjj cos strasznie zalatana byłam....a dzis jeszcze miałam spotkanie z kolezankami i dopiero co wróciłam ;) a co u Ciebie ?? jak zdrowie i samopoczucie ??? u was tez taka psia pogoda ??? zimno a niby wiosna, w Szczecinie snieg tak zasypał ze prądu nie mieli chyba z dobe....masakra no uciekam juz spac bo jutro do pracy rano trzeba:) słodkich snów i dobranoc

Gość Lubiany
Hey dzieki umnie wszystko ok tylko korzanki nerwowe mnie bola , Ja urwylem sie dzis troche wczesniej bo o 15 maja przyjsc hydraulicy do mojej lazienki ale jakos ich nie widac .Dzis sie pogoda poprawila troche slaca bylo ale ogolnie to zimno rano +2 a popoludniu +8 oj zimno czekam na wiosne tak jak wszyscy. pozniej klikne pozdrawiam milego dnia papa

hej ojjj cos znów mam doła...rodzice ciągle skłóceni a ja mam chyba jakas depresje. Miałam sie umówic z tym nowym co go poznałam przez net ale nie mam cos odwagi....jakos tak sie juz przyzwyczaiłam do samotnosci ze stało sie to dla mnie wygodne...nie chce kolejny raz poczuc sie odrzucona itp poprostu boje sie zaryzykowac znowu ehhh moze mi minie....pójde juz spac...dobrej nocy zycze

Gość Lubiany
Hey soryyyyyyyyyyyy ale moj Computer mial powazna awarie znowu Dzis dopiero co skaczylem moje wszystkie programy instalowac wszystko do kitu bylo virusy .Trojana Wurmm i Agent 2 to bylo juz nie pespieczne dla mnie . Ja powiem Ci szczerze , ze umnie jest tez obawa poznac dziewczyne , boooooooooo wstapil we mnie lek ze to i owo a moze znowu pojdzie a ja jestem uczuciawy dlatego sie boje ,moge jeszcze ataku serca dostac ,chcialbym miec ale tu sa wszyscy zalatani a ja jestem normalny facet A co u Ciebie juz troche jest ok ? Dzis mamy piekna pogode zaraz jem obiad i ide na spacerek popatrzec na ludzi bo zwariuje ,Szkoda ze ze rodzice nie moga znalesc wspolnego zadia lub isc na kompromis albo wyjsc na spacerek do ludzi Napewno kiedys byla milosc miedzy nimi i na te lata nie powinno juz tak byc ,ale niestety u duzo ludzi tak jest i tego ja nie rozumiem .Napewno mialas cieszki dzien na Uczelni . Umnie jest ok i Tobie zycze jak najlepiej i fajnego weekendu jutro klikne albi dzis wieczorem pa pa

nooooo bo juz myslałam, ze cos sie stało... ;) dzis nie byłam na uczelni, jutro tez mam wolne i wybieram sie na małe zakupy ;) to juz u mnie chyba jest jakas choroba ;)ale stwierdziłam, ze nie mam zadnych w zyciu radosci to chociaz te zakupy małe... u nas dzis lało od rana, zimno i tak nieprzyjemnie, wiatr przeszywał...brrr...wczoraj miałam wolne to wieczorkiem poszłam na spacer a dzis musiałam isc do pracy . trzymaj sie

Gość lubiany
Hey wszystko ok Fajnie ze idziesz na zakupy u nas wszystko zamkniete jest dzis i dlatego nie lubie do zentrum jechac jakos tak dziwnie i zimno he Ja lubie jak ludzie sa smieja sie itd Dis bedzie chyba nie tak z pogoda ,nie pada ale slonca nie ma i tak ma byc w nastepnym tygodniu , niestety to jest kwiecienZ zakupami u Ciebie to choroba ja mam tez to nawet drobnostke ale musze kupic .Juz jestem po sniadanku i ide zaraz na msze Obiad mam juz przygotowany a potem filizanka kaffi i tak zleci niedziela.Jakos mi smutno dzis pogoda ma wplyw tez ,ja lubie slonce i cieplo .Elwira zycze Ci ladnej niedzieli pozniej klikne pa

hej ;) własnie wróciłam z zakupów ......jestem od tego chyba uzalezniona i to na powaznie ;) kupiłam sobie dzinsowe spodenki takie przed kolano i bluzeczke...oczywiscie wszystko na moim ukochanym targu gdzie ceny są fantastycznie niskie ale trzeba sie nachodzic i naszukac, zeby to było z klasą bo ja nie lubie takiej mody bazarowej z cekinami ;)noooo i kupiłam sobie bielizne i korale a do tego pod kolor branzoletke ;)wkurzyłam sie tylko bo juz wszędzie pełno bluzeczek z krótkim rekawkiem a na to jeszcze za zimno.... wczoraj wieczorem miałam strasznego doła....ze jestem brzydka, nikt mnie nie kocha, jestem głupia itp...ale dzis słonce zaswieciło i mi troszke lepiej...tak wiec jak na Ciebie tak i na mnie pogoda ma ogromny wpływ... za tydzien mam taki 2dniowy zjazd na uczelni wiec musze sie cos pouczyc:( czarno widze te moje studia no chyba, ze jakis sie cud stanie ale jak nie tu to gdziej indziej... i jak ? poderwałes jakas miłą dziewczyne ? ja dalej sama a ten mój znajomy z osiedla cos sie nie odzywa:( no przeciez ja ciągle sie nie bede pierwsza odzywac , niech tez pokaze ze mu zalezy .....no ale chyba nie :( trzymaj sie i udanej niedzieli :)

Gość Lubiany
Hey fajnie ze masz humor ja sie ciesze jak ludzie maja dobre laune.No to naprawde zrobilas sobie fajne zakupy ,pozniej moze byc zr drogo albo wykupia ja to czasami w wiosne kupuje juz na zime bo taniej .Nie widz tak czarno z Twoimi Studiami ja bede trzymal kciuki za Ciebie a to pomaga cuda sa tez: No dziwny ten Twoj znajomy z osiedla dziwny moze mu nie zalezy a widzialas juz go ? Jesli tak to podoba Ci sie ? Ja tesknie czesto za kims z ktorym moglbym sie przytulic porozmawiac do kina wyskoczyc czy do knajpki malej niewiem gdzie lezy ten problem u mnie ,i moze dlatego mam dala czasami a ze spaniem mam tez problemy boje sie ze wyladuje u jakiegos specjalisty . Ja zadawalem sobie pytanie jak dlugo moge jeszcze to wytrzymac i nie znalazlem zadnej odpowiedzi poprostu musze liczyc na szczescie i tego Tobie zycze tez z calego serca Ter4az musze sie przygotowac na jutro ogolic i koszule wyprasowac itd zycze Ci przyjemnego wieczorku pa trzymaj sie a propo tam sie ukazal znowu Twoj adres z poczty ,napewno przez pomylke czy nie ?Jesli pozwolisz napisze raz na maila Twego ale tylko za pozwoleniem pa edmund

mój mail to elwira25-25@o2.pl i pisz kiedy tylko chcesz ;) własnie rozmawiam przez net z moim znajomym ale jeszcze sie nie psotkalismy tylko widzielismy swoje zdięcia. Ja tam wymagająca strasznie co do wyglądu nie jestem a jego zdięcie to takie z daleka ale chyba ok ;) uciekam tez sie na jutro do pracy przygotowac. miłego wieczorka papa

Gość lubiany
Hey eliwra dzieki za pozwolenie pisania na maila .Dopiero co przyszlem jestem dzis wykaczony ,mam bole korzankow i pogoda tez do kitu pada i pada:Na kawe mozna sie zawsze spodkac i porozmawiac ,wtedy czlowiek wyczuje czy jest ta osoba warta na drugie spotkanie .wyglad to nie wszystko ,a charakter jest jednym z wielu czynnikow do dalszej znajomosci a moze i przyjazni na przyszlosc.A jak Twoi rodzice juz sie uspokolili i dali spokoj ? Sory ze pytam no teraz zrobie sobie kaffi i poczytam prasse narazie trzymaj sie edmund

hej:) rodzice jakos sie znów odzywają:) u mnie pogoda całkiem ładna...jutro mam spotkanie z byłm. Nie wiem po co ide ale ostatnio było miło i mu oczy na wierzch wyszły jak mnie zobaczył usmiechnietą....to tylko kawa ale przynajmniej gdzies z domu wyjde musze uciekac bo jade do sklepu po buty ;)jakos trzeba wyglądac jutro ;) papapapapa

Gość Lubiany
hej to fajnie ze podjelas taka decyzje ,o i znowu nowe buty n to super a ladne ?Cos Cie ciagnie tam powiem Ci jedno czasami czlowiek chcialby jak najlepiej ale nie zawsze wychodzi na kawe i porozmawiac mozna zawsze ja u wazam ze to dobry krok a nie sie nienawidziec ,bledy sa nie odwracalne ale przebaczyc mozna nie zapominajac wszystkiego .Fajnie ze rodzice sie pogodzili to dla cIebie tez ulga .Ja juz po kapieli i ide spac jas mi nie tak czekam na slonce tak jak Ty A teraz milej nocki i fajnego wtorku zycze Ci pa

Gość Lubiany
Hey juz po kolacji i patrze jednym okiem film ale zaraz bede spal bo jakos mie tak bierze na sen .Udala sie randka na kawie ? A w pracy sopkoj jest u Ciebie ? U nas na tym kursie wariuja jak trza no ale musze wytrzymac Dis miielismy np prawo i co i jak zadyma jak trza ja to wiem wszystko nie W 100% Ale jak sie cos stanie to mam swego adwokata i juz No to przyjemnej nocki zycze Ci do jutra pa pa pa eddi

czesc :) w pracy jestem ale mam chwilke zeby cos napisac.... wczoraj randka tak sobie sie udała bo był zmeczony po podrózy...ja nie wiem po co ja sie z nim spotykam skoro nawet rozmawiac nie ma z nim o czym. Był miły troszke ale juz wrócił do normalnosci czyli znów jest uszczypliwy itp:( mój znajomy z netu powiedział mi ze jest po rozwodzie i ma dziecko :( nooooo i nie chce ze mna juz nawet rozmawiac :( a i dobrze ja sie nie mam zamiaru w cos pakowac, wiązac z kims kto płaci alimenty itp, ja chce kogos bez takich doswiadczen i zobowiazan bo sama takich nie miałam nigdy wracam do pracy, napisze wieczorkiem miłego dnia

Gość Lubiany
Hey jestem juz troche z opoznieniem ale jestem : Umnie wszystko ok ,jutro mam wolne bo hydraulicy< przychodzo do mnie I mi sie nie oplaca juz wracac na wyklady .No to mialas maly stres.Msz racje z Twoim znajomym ja bym jako mezczyzna wzial kobiete z Dzieckiem ale u kobiet to co innego i popieream Cie Dzis rano bylo tak zimno az zmarzlem uwas ? Zaraz musze troche moja bude sprzatnac bo caly tydzien nie mialem czasu i kwiatki podlac i kawe wypic itd a co u Ciebie wszystko ok ? Pozniej klikne milego popoludnia zycze Ci pa

Witaj :) u mnie ok...jakos sie trzymam...troszke sie podłamałam tym znajomym ale dzis kupiłam sobie spodnie i juz mi sie humor poprawił ;) normalnie chora jestem na te zakupy....ale zostałam dofinansowana przez moja kochana babcie wiec mogłam sobie pozwolic na małe szaleństwo:) stypendium odkładam na remont pokoju i na nowe meble ale chyba bede musiała z tym poczekac do przyszłego roku bo to jednak jest troszke pracy a mój ojciec po tym zawale nie bardzo moze cos robic ciezszego, z kolei mama ma w lipcu operacje tzn taki zabieg , na nadgarstku sie jej jakas narosl zrobiła i to uciska na nerwy i ma zanik miesni wiec tez nie bedzie mi mogła pomóc:( u nas dzis było juz ciut cieplej ale jak byłam w sklepie to sie ochłodziło i padał deszcz a ja nie wziełam parasola i oczywiscie zmokłam i bede chora pewnie:( widzisz ja nie mam nic przeciwko temu znajomemu bo za bardzo go nie znam ale zostawił byłą zone i to dziecko gdzies w innym miescie i widuje to dziecko kilka razy do roku...to co to za ojciec? trudno...widocznie nie ten mi jest pisany:) a ja na zadne układy sie nie zgadzam i tyle...ma byc uczciwie. w sobote i niedziele niestety mam zajęcia od rana do wieczora ale w sobote moze gdzies wyskocze z kolezanką....moze do kina pójdziemy albo do jakiejs knajpki na plotki ;) a co bedziemy w domu siedziały ..... Napisz mi jak mozesz i chcesz oczywiscie cos wiecej o swojej pracy...czym sie tam dokładnie zajmujesz ? nooo uciekam , jutro musze byc wczesniej w pracy bo przyjezdza jakis klient i mu sie gdzies spieszy...ale za to wyjde sobie z pół godzinki wczesniej;) miłego wieczorka i trzymaj sie;)