Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wracaj iza

niemiecki POMOCY

Polecane posty

Gość wracaj iza

Studia dziedzinie finansów na Akademii Ekonomicznej w Krakowie. Kierunek: Finanse i Bankowość W banku ING jako specjalista ubezpieczeniowo-finansowy. Kierownik działu ubezpieczeniowo-finansowego. Trzymiesięczny kurs bankowości w Berlinie z dodatkowym kursem języka niemieckiego. Staż w niemieckim oddziale banku ING jako kierownik oddziału ubezpieczeniowo-finansowego. Dwumiesięczny staż doradcy dyrektora oddziału ING w Wiedniu. Bardzo dobra znajomość języka niemieckiego i angielskiego. Dobra znajomość języka rosyjskiego. Znajomość języka francuskiego na poziomie podstawowym. POMOZE KTOS??

Gość wracaj iza
oczywiscie po niemiecku...:/

Gość wracaj iza
nikt nie zna niemieckiego?????

Gość wracaj iza
wyjatkowo:D to za zalivzenie dla siosttry kolezanki:/

Gość wracaj iza
eh.. nie dam rady. za slabo znam niemiecki:/

Gość wracaj iza
hehe to dla siostry kolezanki:D moja znajomosc jest ZADNA

wejdx na czaty , gdzie gadaja po niemiecku i tam perfekcyjnie otzrymasz tłumaczenie . znam troszke ten jezyk, ale nie na tyle by pomóc tobie :)

Gość ASAsa
Kierownik działu ubezpieczeniowo-finansowego. Trzymiesięczny kurs bankowości w Berlinie z dodatkowym kursem języka niemieckiego. Staż w niemieckim oddziale banku ING jako kierownik oddziału ubezpieczeniowo-finansowego. Dwumiesięczny staż doradcy dyrektora oddziału ING w Wiedniu. Bardzo dobra znajomość języka niemieckiego i angielskieg I NIE UMIESZ JEJ POMÓC AL BO JEŚLI TO ONA TO NIE UMIE TEGO NAPISAĆ???? ŻENADA

Gość wracaj iza
to zyciorys na zaliczenie.. FIKCYJNY:) to nie jest prawda.. chodzi tylko o przetlumacenie:) zadna z nas nie zna niemieckiego:)

Gość ja pieerrdddooollllee
to niech se sama ta ceepa napisze skoro zna jezyk albo suka niech wezmie slownik!

Gość ja pieerrdddooollllee
na zaliczenie tak? a z czego to zaliczenie? jak ma byc po niemiecku to chyba z niemieckiego, co? to prose debilko

Gość wracaj iza
ok nieistotne. dzieki "ja pierdooole" za pozyteczna wskazowke. po prostu myslalam ze trafie na kogos kto zna niemiecki na tyle ze od kopa to przetlumaczy