Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniula79

Co facetom podoba się w kobietach???

Polecane posty

Gość Aniula79

Wiem, że różne rzeczy i pewnie każdemu co innego. Ale na co oni zwracają największą uwagę? Chciałabym usłyszeć, że na charakter ale wiemy wszystkie, że tak raczej nie jest ;) Więc co? Figura? Twarz? Spojrzenie? Co???

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
i nogi i brzuszek i wlosy i oczy i usta

Gość ja patrze na buzie i nogi

Gość Radek23lata
z charakteru najwazniejsze cechy dla kobiety:to pewnosc siebie,otwartosc i wrazliwosc z tym nawet przecietna dziewczyna moze okrecic sobie wokół palca niejednego faceta

Gość Radek23lata
Jesli chodzi o wyglad to średniego wzrostu lub troche wyzsza 164cm-170cm szczupła budowa ciała lub normalna do 60kg niezniszczona bez solaria,bez mocnych makijazy,usmiechnieta zadbana włosy od złotego blondu do jasnego brązu długie

Gość w jakich kobietach
na raz czy na dłużej

Gość Radek23lata
jesli chodzi o taka na raz to nawet nie szukam bo jak dziewczyna nadaje sie tylko do jednego razu to mnie odpycha

Gość Aniula79
Ojojoj! Ależ się dużo dowiedziałam! ;) Chodzi mi o to, że każdy z nas jest wzrokowcem i zanim kogoś tak naprawdę poznamy, musi nam się spodobać wizualnie. Więc jakie kobiety Wam się podobają? Już wiem, że naturalne. Ale co muszą mieć w sobie, by przyciągnęły uwagę? Co musi je odróżniać od innych żeby facet właśnie ją zauważył?

Gość dfgdfgdf
naturalne? jasne, każdy facet tak powie, bo to poprawne politycznie. Tylko przejrzyj jakieś portale typu fotka.pl i zastanów się czemu "naturalne" prawie nie mają komentarzy, za to wypacykowane lalki Barbie nawet po kilkaset.

Gość ergot
charakter ;-)

Charakter przede wszystkim. I to jest mój problem, bo nie mogę znaleźć takiej z odpowiednim charakterem. A wygląd obojętnie. Ale ja podobno dziwny jestem, tak więc się nie sugerujcie :)

Gość Aniula79
Do dfgdfgdf: no to któryś z facetów napisał, że naturalne...Ja też się z tym nie zgadzam, ale nie jestem facetem więc siedzę cicho. Ostatnio jeden koleś mi powiedział, że faceci chcą kochać naturalne, skromne szare myszki, a ta całą resztę to pierdolą! :) :) :)

"ylko przejrzyj jakieś portale typu fotka.pl i zastanów się czemu "naturalne" prawie nie mają komentarzy," np.: dla tego że zwolennicy naturalnych to osobniki o bogatym życiu, ciekawej pracy, pasjach i nie mające czasu na takie bzdury jak fotka i tamtejsze komentarze... albo wprost przeciwnie nieudani życiowi przegrańcy, więc też na fotce ich nie znajdziesz :P

Gość dfgdfgdf
Zgodzę się z tym że wypacykowane faceci chcą po prostu bzyknąć. I zgodzę się z tym że widząc taką nie myślą czy będzie dobrą mamą dla ich dzieci, a jedynie co ma pod ubraniem i jak głośno jęczy w trakcie orgazmu. Podobnie mamy my, kobiety - widząc napakowanego, męskiego gościa, raczej wiemy że niespecjalny z niego kandydat na męża/ojca - ale nas podnieca i nie zaprzeczycie. Chciałbyśmy go na raz, a potem... niech spada. W każdym razie to, że faceci piszą że na pierwszy rzut oka zwracają uwagę na naturalność jest po prostu... głupie :D

Gość okoko
a ja hmm moją jedyną zmorą są krzywe zęby ale walcze z tym i nie przejmuje sie juz tym .. aa powodzenie raczej mam :) mam czarne wlosy nie chodze na solarium mam swoj styl :) 168cm 52kg aa "cycki" :P B 85 ale przy mojej sylwetce wygladają na duze :) jestem z nich zadowolona :)

Gość kazda potwora
znajdzie amatora:P

Gość elantonio
Wygląd nie jest taki istotny w moim wypadku, tzn wiadomo, że się liczy po prostu kobieta musi być w miarę zgrabna, i zadbana, nie uważam, że impreza to dobre miejsce na spotkanie fajnych kobiet no ale... różnie to bywa... tak czy siak na imprezie odpychają mnie kobiety które są bardziej rozebrane niż ubrane, czyli takie na 1 raz. Jeśli już o ubiór chodzi nie wiele trzeba, jakiś drobiazg który wyróżnia z tłumu, apaszka wisiorek, coś gustownego. Jak makijaż to delikatny, gdy ujrzę kobietę po prostu musi mi się wydać sympatyczna i że ma ułożone pod sufitem i jest uśmiechniętą osoba, widzieć to w jej oczach. Musi mieć to coś ; )

mi sie podoba charakter mojej kobiety i jej wnętrze choć czasami słodziutka kochająca osoba zamienia sie w armagedon no ale jak tak sie dzieje zazwyczaj ja faktycznie winny jestem.. a wygląd oczywiście też ale na 2 miejscu z wyglądu liczy sie twarz sposób poruszania sie .. potem tyłeczek no i piersi :) nie zapominając o nóżkach :D

Gość elantonio
Tak tylko, na charakter zwraca się uwagę dopiero w 2 kolejności ; ) bo tak oczywiście jest najważniejszy.

Gość anuls
Jednym słowem nieatrakcyjne kobiety mają przechlapane?

Gość do Radek23lata
jestem taka jak napisales

Gość seks seks seks...