Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassssia19

czy to moze byc ciaza?

Polecane posty

Gość kassssia19

mam takie pytanie ostatni raz współżyliśmy z chłopakiem 3 listopada 07. 28 listopada miałam normalnie okres, 5 dni, czyli tyle co zawsze. cykle mam 30 dniowe, czyli okres powinien mi sie zacząć 27 grudnia. dzisiaj mamy 6 stycznia i nadal nic... w międzyczasie, ok 22 grudnia przez 2, 3 dni miałam plamienie. i z tego, co zauważyłam to owulacja była dopiero ok 20 grudnia:/ byłam zdziwiona, bo przecież 27 powinnam już mieć okres. jeszcze raz dodam, że od tego czasu nie współżyliśmy ze sobą. czy pomimo tego, że miałam @ mogę być w ciąży? i jeszcze jedno pytanie. teraz jestem chora- mam anginę. czy to może mieć wpływ na to, że spóźnia mi się @? i na koniec powiem, że ostatnie półtora miesiąca było bardzo stresującym i nerwowym czassem dla mnie... proszę o poważne odpowiedzi.

Gość nie nie
mysle ze niieee spokojnie byly by juz inne objawy napewnoo.a stres potrafi tak zaburzyc wszystko i chooba rowniez takze spokojnie.dla pewnosci zrob test jesli bedzi negatywny to spokojnie nie martw sie

Gość kassssia19
no właśnie żadnych objawów nie mam. nie boli mnie brzuch, ani piersi, po prostu nic... ale mimo wszystko jakoś się boję;/

Gość kassssia19
no i oczywiście zabezpieczyliśmy się wtedy...

Nie sądze abys byla w ciazy, dla wlasnego spokoju zrób sobie test ciazowe, mysle jednak ze bedzie negatywny

Gość kassssia19
poczekam jeszcze kilka dni i zrobię test... wydaje mi się, że w ostatnich kilku dniach tak dużo o tym myślę i czekam z takim ' utęsknieniem' że może mi się spóźniać też z tego powodu...

Gość upupupupupupupup
up