Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce juz myslec

Przestaje myslec o milosci, przestaje szukac...

Polecane posty

Gość nie chce juz myslec

bo chyba nie jest mi pisana, tyle lat poszujkiwan na marne tylko bol i lzy, to niesprawiedliwe

moja stopka mówi sama za siebie ;-) więc głowa do góry... a miłości się nie szuka... ona sama przychodzi i to w najmniej oczekiwanym dla nas momencie ;-) pozdrawiam

Gość nie chce juz myslec
moze powiesz mi jak Twoja przyszla? wlasnie dlatego nie chce szukac, byl czas ze szukalam na wszelka cene, teraz wiem, ze to byl blad... moze wtedy sie pojawi, a jesli nie? mam juz swoje lata i nic....

Gość nie chce juz myslec
moze opiszcie mi jak to u Was bylo, to moze dodacie mi otuchy... czy ktos stracil juz wiare i milosc wtedy przyszla?

ale to że my opiszemy Ci o naszych miłościach to nic nie zmieni... moja przyszła i sobie poszła tak samo niespodziewanie jak się pojawiła. widzisz każdy człowiek jest inny, każdy inaczej odczuwa miłość, zakochanie... a to że masz swoje lata to wcale nie znaczy że miłość o Tobie zapomniała. ja uważam że każdy ma zapisane wszystko gdzieś tam, wysoko... może Ty jeszcze nie spotkałaś tego wyjątkowego, jedynego, a może jeszcze nie dojrzałaś do miłości... nigdy nie wiadomo ale wiem jedno że miłości się nie szuka tak jak i nie można do niej kogoś zmusić... ona jest albo jej nie ma... miłość jest najtrudniejszą próbą jakiej Bóg nas poddaje jeśli jest Ci pisana to przyjdzie na 100% ;-) pozdrawiam

Gość nie chce juz myslec
a jesli nie jest? w kazdym razie dziekuje za Wasze wpisy :)

jeśli nie jest tzn. że masz na tym świecie inne zadanie do zrealizowania ;-) pozdrawiam

Gość w jakislposob
ja tez nie szukam:)

Gość nie chce juz myslec
nie wiem jaka misja mnie moze czekac na tym swiecie, pragnelam milosci ponad wszystko, teraz musze pogodzic sie z ta rzeczywistoscia

Gość nie chce juz myslec
i to byl moj blad, ale nie umialam sie oszukiwac, ze jej nie pragne :(

to raczej nie było oszukiwanie tylko egoistyczne podejście do życia... coś w stylu... jak bardzo pragnę być szczęśliwa... a czym jest szczęście??? ulotną chwilą... ono nigdy nie trwa wiecznie...

Gość nie chce juz myslec
skoro tak to wszyscy jestesmy w jakims stopniu egoistami, tyle ze ja zawsze marzylam o dawaniu milosci, moze to takze blad

Gość nie chce juz myslec
sadzisz, ze ktos kto nigdy nie byl w zwiazku umialby w ogole w nim byc i kochac prawdziwie, spelnic oczekiwania tej drugiej strony?

Gość ja mam to samo i nic

Gość dawanie bledem
trzeba brac, brac, brac a w zamian nie dawac zbyt wiele. inaczej zostaniesz wykorzystana na maxa... i zostaniesz pusta... wiem, co pisze

Gość nie chce juz myslec
to pewnie prawda

Gość Pchełcia
Jestem w podobnej sytuacji. 3 dni temu zerwał ze mną facet, nasz zwiazek był udany, nie kłóciliśmy się tylko on po prostu mnie nie kochał. Nio i nie pozostaje nic innego jak zrobić sobie przerwę od tego wszystkiego :/ Mi też jest ciężko. Ale nawet dla tych paru chwil warto

Gość ja mam to samo i nic
Ciągle szukam w necie,w realu nie bo jestem niesmiala,i jakos nic nie wychodzi dlatego juz nie szukam ,pracuje ,nie patrze juz na facetow chociaz bardzo chcialabym byc w koncu kochana ale coz widocznie taka samotna mam byc do konca swiata i o jeden dzien dluzej;-(

Gość dawanie bledem
pchelka, dla kilku chwil warto? nie wydaje mi sie. czy o to nam w zyciu chodzi? o kilka chwil? nie zgadzam sie z Toba.

Gość nie chce juz myslec
Pchelcia nie jestes w podobnej sytuacji, bo mialas kogos, a ja nie :(

myślę że jest w stanie kochać oczywiście tylko czym jest miłość prawdziwa? każdy widzi miłość jako zupełnie inne zjawisko... a z tym że wszyscy są egoistami??? ja bym tego tak nie nazwała... aczkolwiek chyba w każdym człowieku choć przez chwilę rodzi się chęć bycia szczęśliwym w życiu...

Gość dawanie bledem
taka samotna mam byc do konca swiata i o jeden dzien dluzej;-( o matko. takie slowa slyszalam, tylko nie w tym kontekscie :) ON MIAL MNIE KOCHAC DO KONCA SWIATA I JEDEN DZIEN DLUZEJ chcesz wiedziec kiedy nastapil koniec swiata? ironizuje, bo to mi zostalo:)

Gość ytolka
Mnie też przestał kochac po 3 latach, tzn stwierdził ze kocha, ale czasami dwoje ludzi, pomimo tego ze sie kochaja to i tak nie moga byc ze sobą. U nas było tak ze ja jestem domatorką a on przeciewnie i męczy go monotonia jaką mu daję, poza tym wciaż były fochy itp, ale kocham go.

Gość nie chce juz myslec
:(