Tak czeba tak 2 25 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Jaity napisał: Mariusz przecież ty nawet gorsza nie zarobiłeś Będzie towar na sklepie 200tyś to bedom kupować i średnio będzie jakas pensja Poprzednim razem 50tyś odlozylem z tego typu działalności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Będzie towar na sklepie 200tyś to bedom kupować i średnio będzie jakas pensja Poprzednim razem 50tyś odlozylem z tego typu działalności Kolejne urojenia nieudacznika. Nikt tego goowna nie kupi. A ciebie czeka ulica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Będzie towar na sklepie 200tyś to bedom kupować i średnio będzie jakas pensja Poprzednim razem 50tyś odlozylem z tego typu działalności Kolejne urojenia nieudacznika. Nikt tego goowna nie kupi. A ciebie czeka ulica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 25 Napisano 6 godzin temu Dobrze sobie poheblowac przydala by się jakas dumbo dopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 8 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Dobrze sobie poheblowac przydala by się jakas dumbo dopa Masz sztuczną pizzde STYPIARe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRYN FEKALIN 4 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 13 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: Będzie towar na sklepie 200tyś to bedom kupować i średnio będzie jakas pensja Poprzednim razem 50tyś odlozylem z tego typu działalności ile składek odprowadzileś do tej pory? Edytowano 6 godzin temu przez TRYN FEKALIN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 25 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, TRYN FEKALIN napisał: ile składek odprowadzileś do tej pory? Kilka milionów przychodu mam w pitach 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eva z dupy 1 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Kilka milionów przychodu mam w pitach Mitoman Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRYN FEKALIN 4 Napisano 5 godzin temu 53 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Kilka milionów przychodu mam w pitach i to jest właśnie rozmowa z mitomanem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 345 Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Boni widzę że przejęłas moja rolę, tak trzymać. Rozmowy z leżakiem jej brakowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach