Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donauuu

Co można robić z chłopakiem w taki zimny dzien? Za 2 godz sie z nim spotykam....

Polecane posty

Gość donauuu

prosze nie pisac ze uprawiac seks :P Chodzi mi o to gdzie można wyskoczyć gdzies na miasto? Jest niedziela wiec wyboru chyba duzego nie mamy, mieszkamy w nieduzym miescie, jedynie kino mamy ale ostatnio ciagle tam jestesmy, ile mozna :/ Macie jakies pomysły? Ostatnio nasze zycie robi sie strasznie nudne:/ Boje sie o nasz zwiazek No i niedlugo sie spotykamy i to ja mam zadecydowac co mamy dzisiaj robic. On zwykle cos wymysla a mi jakos nic do glowy nie przychodzi :( Dajcie jakies pomysly proooosze. Latem nie mam z tym problemu, wycieczki itd ale zima?? :(

Gość donauuu
czy to prawda ze na mrozie nie staje?:p

moze zapros go do siebie i w domku poogladajacie jakis film .. zrob cos dobrego do jedzenia .. na pewno jakos zajmiecie sobie czas ;-)

Gość prawda prawda

masz psa ? to idzcie razem z nim na spacer. Jest w waszym miescie lodowisko ?:P Moze na kregle ? Spacer ? Do knajpki na pizze ? Do pijalni czekolady ? Do jakiejs herbaciarni ? Moze chcesz sobie cos kupic ? Niech bedzie Twoim doradca :P

Gość HMMM A MOZE BY TAKKK
JA MIESZKAM Z NARZECZONYM ALE W BRZYDKA POGODE NAWET NOSA Z DOMU NIE WYSTAWIAMY

Albo zostać w domku i posiedzieć sobie razem. Pogadać, posłuchać muzyki, pooglądać zdjęcia.. jeśli jesteście u Ciebie, możesz poprzebierać się w różne ciuchy i popytać jak wyglądasz ;-)

W chłodny dzień proponuję kupić coś do chrupania, przygotować ciepły koc i jakiś fajny film ;)

Gość pieknaaaa
Ja dzis robie smaczny obiad wyzpozyczlismy z mezem plytki dvd i taki leki przyjemny dzien:))

Gość donauuu
tylko ze my prawie codziennie ogladamy filmy, jak nie w kinie to u niego, mnie to juz nudzi. Chcialabym gdzies isc na miasto ale jakos u nas nie ma zbyt wielu atrakcji. :(

to zamiast na miasto idźcie do lasu pochodzić i popodziwiać widoki:P

Gość a jeśli
bierz go do najlepszej knajpy na owoce morza. :p (da radę jak go podkręcisz) ❤️

Gość bedac w zwiazku...
zdarzaja sie tez nudne dni.. nie da sie wiecznie gdzies wychodzic i wymyslac rozrywki... czasem dobrze jest posiedziec w domciu napic sie dobrej kawki... pogadac...

A może coś razem upiec albo ugotować? Ja lubię tak z mężem wybrać jakiś przepis, iść kupić składniki, a potem razem przyrządzić coś.

Gość a jeśli
o miłości? Leniwiec "I belong to you me too" ta ra tara ra ra ra ra :( 👄