Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziobalka

Dziobałkowy Świat

Polecane posty

nie jest sztuką kochać tak jak ktoś mądry kiedyś napisał.... sztuką jest kochać tak wyjątkową miłością jak nigdy nikt jeszcze nie kochał... jedyną w swoim rodzaju...

Boshe ja naprawdę żyję w oparach iluzji... tragiczna jestem... :( czego ja właściwie chcę??? takie rzeczy to tylko w bajkach a ja :( ja wierzę w bajki;..... :( a przecież to tylko Dziobałkowy Świat :( a życie jest życiem...

jesli wierzysz ze taka idealna miłosc Cie uszczesliwi to nie rezygnuj z tego O miłosci i sexie moze nie powinno sie rozmawiac tylko czekac na dpowiedni moment jak przyjdzie;)❤️

wierzę że idealna miłość nie istnieje :( a nawet jeśli istnieje to na pewno nie mi jest jej dane doświadczyć :( może zmienimy temat na jakiś weselszy ...???

temat sexu był całkiem niezły... czy to "grzech" o nim rozmawiać? czy może "grzechem" jest uznawać zasadę że to temat tabu???

To nie jest temat tabu ale jak do tej pory nie spotkałem kobiety która umiałaby w naturalny sposób o tym rozmawiac.

zawsze musi być ten pierwszy raz ;-) ja uważam że o wszystkim trzeba rozmawiać... nie ma tematów krępujących... są tylko ludzie którzy krępują się o nich mówić...

Gość kaksas
Julia Lat dwadzieścia trzy Prostytutka z wyboru Oddaje cialo Czesze wlosy Myje zeby Kocha się po francusku Od tylu i na pieska Wieczorem wraca do domu I umiera z miłości Romeo Wiek bliżej nieokreślony Kradnie samochody Jada sniadania Pija kawe Zabija ludzi Za Zycie idealne Budzi się i zagryza wargi Z samotnosci Prosta Historia z Werony

Jak płomień, przylgnąć wzdłuż twojego ciała, Dotknąć się ciepłej, woniejącej skóry, W ramiona wpleść się i, jak oszalała Burza, w pocałunków rzucić się wichury! Całować szepty, i krzyk twój i śmiechy, W krew twą się wessać i w świętym zachwycie Upić się tymi grającymi echy, Które wydziera os wieczności życie! Kazimierz Wierzyński

lubię jak on staje za mną i delikatnie całuje mnie po szyi lubię ten moment kiedy czuję jego oddech na swoim ciele i kiedy jego rece delikatnie zaczynaja po nim błądzić... lubię kiedy powoli krok po kroku poznaje moje ciało zapoznaje się z nim nie przestając go namiętnie całować... uwielbiam pocałunki ciche szeptanie do ucha ... mam pisać dalej?

to może dalej tak ;) wpadła Ci w oko słodka blondynka która byłaby idealnym sposobem na ożywienie tego ponurego wieczoru... znajdźmy sposób na jego realizacje... ;-) lubię jak on pochyla się nade mną i odgarniając włosy zza ucha cicho szepcze mi do uszka... tak fajnie mięknę wtedy w jego ramionach i słyszę jak on cichutko wzdycha... dalej????

Fantazje erotyczne W wyobraźni jestem wiatrem, co bawi się Twymi włosami, co delikatnie łaskocze uszy tajemniczymi szeptami. W wyobraźni jestem zapachem, co zmysły drażni przyjemnie, co goni oddech, napina skórę i marzyć każe potajemnie. W wyobraźni jestem wodą, co z Twego prysznica tryska, piersi jak płatki kwiatów zrasza i w intymności ciała się wciska. W wyobraźni jestem snem, co fantazję spuszcza z łańcucha, co nie ma wstydu i żenady i nie wie co grzech, co skrucha. W wyobraźni jestem czarodziejem, co wszystko zamienia w czułości. \"Kwiaty, to także zwykłe listki, co oszalały z miłości\" E. J.

a dalej to przesle Ci na maila ponieważ nie chcę narobić ochoty na sex innym uczestnikom forum ;-)

ja pytam czy dalej... to Ty piszesz że chcesz dalej... zawsze możemy pozostać przy duszach... aczkolwiek sex to cześć duszy wyrażona ciałem... więc nie piszę dalej ;-)

Gość a nu la
to faceci nie umieja pisac o sexie a nie kobiety;)

chciałbym Ci myśli kolorowe podarować, we włosy zapleść marzenia, łezką tęsknoty Cię utulić, uwiecznić we wspomnieniach, chciałbym być z Tobą w korku na A1, w Słowacji na jakiejś tam górze, herbatę z prądem pić w Zakopcu i dyskutować o kulturze, chciałbym patrzeć z Twojego okna nocą, w pianina wsłuchiwać się dźwięki, muskać ustami Twoje plecy, wolne od zwiewnej sukienki, chciałbym Ci z ramion pozdejmować troski, wyprać i wyprasować zmartwienia, szczepionką szczęścia Cię zaszczepić, ochronić od cierpienia, chciałbym przeżywać wiosnę i jesień z Tobą, radością w Twej duszy zamieszkać, być obok Ciebie, kiedy mnie potrzeba, być ojcem Twojego dziecka E. J --->chyba przegiąłem :(

nie chciałeś mojej fotki... na pewno Ci się nie spodobam ;-) jestem grubiutka, mam krzywe nóżki, piegi i w ogóle jestem okropna :P

Gość bu ccccccccc
Dziewczyny facet który pisze od razu o sexie liczy tylko na szybki nr,a Wy sie nabieracie na uczucia.Jak sie chce kogos poznac to najpierw sie gada o bzdurach;)

dobry wieczór. po pierwsze to nie mam zamiaru takiej osobie, która mnie obraża tłumaczyć i zwierzać się z mojego życia prywatnego. po drugie to mam taki cudowny humor że niczym nie jestes w stanie mnie z niego wyprowadzić także jeśli o to Ci chodziło to przykro mi ale się zawiedziesz. Uważam że moje osobiste sprawy nie powinny Cię interesować, chyba że jesteś konkretną osobą i myślisz że Cię to dotyczy. nie każdemu muszą się podobać moje wiersze i to co piszę ale ja nie każe Ci wchodzić na ten topik. no i to chyba tyle, co miałabym w tej sprawie do powiedzenia. a to czy jestem żałosna czy nie to wybacz ale zbytnio nie powinno Cię interesować. nie chcesz- nie czytasz.