Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziobalka

Dziobałkowy Świat

Polecane posty

Brawo ksiaze za piosenke. Bez Sexu---słowa przepraszam w pewnym momencie juz nie działają.Za czesto uzywane tracą sens. Słowa które nie są wypowiadane pod wpływem emocji ranią najbardziej bo mówione są z serca. \"czyny kopia grob a slowa to gwozdzie do trumny\"----->z tym sie zgadzam,to sedno sprawy.

lubie DZEM a jeszcze piekniejszy i smutny jest "List do M" Musze konczyc. bede wieczorem. Zycze milego dnia wszystkim. Pozdrawiam 🌼

pa kochani moi ;-) 🌼 tak1---------> już po prysznicu... także się spóźniłeś ;-) buziaki... będę po 15 papapapapapa ;-)

Jak moge miec nadzieje skoro stwiedzacie ze słowa rania najbardziej.On zniknął z mojego zycia ja nawet nie wiem gdzie jest:(A ja bez niego nie moge juz funkcjonowac....Boje sie kogos innego pokocha a ja dalej bede czekac.

wiesz... nadzieję bedziesz miała że wróci jeszcze długi długi czas... ale im szybciej pomyślisz na zasadzie że co ma być to i tak będzie... bo teraz nie jesteś w stanie nic zmienić...tym lepiej dla Ciebie nic... oprócz wybaczenia samej sobie... pogodzisz się z tym że odszedł to świat stanie się znowu kolorowy... a jeśli kiedyś wróci... a Ty będziesz jeszcze miała taką jak dziś odwagę i chęć bycia z nim... powiesz mu że kochasz... choć przyznam szczerze że takie słowa po rozłące najtrudniej wypowiedziec... buziaki... już się pewnie spóźnie... lece...papapapa

Gość bucccccccccccc
Nie chce Cie bardziej dołowac,ale słowa dla faceta wiele znaczą.A słów nie kocham Cie to ja tez nie potrafiłbym zapomniec i wybaczyc. A bojąc sie ze kogos innego pokocha --jestes egoistką

Juz kiedys to napisałem--TRAKTUJ LUDZI TAK A BYS CHCIAł ZEBY CIEBIE TRAKTOWANO...Nie czułabys sie zraniona bedąc na jego miejscu? Moja partnerka miała mi za złe ze wychodziłem z domu w czasie kłótni,ale wychodząc dawałem sobie czas na ostudzenie emocji.Bo jej przechodziła złosc,ale słowa dalej wisiały w powietrzu.Nie raz lepiej milczec niz kogos zranic...Daj sobie czas.Jemu tez

Nie wybaczyłabym sobie:( Ból Za słaby by można go odczuć A rośnie w siłę Zabija spokój Boję się on zabiera wszystko mi wszystko czym mogłam żyć tak rana tkwi gdzieś we mnie dławi okrzyk przenika moje wnętrze ból jest dzisiaj mym kochankiem Bo to on może zniszczyć wszystko Lub wybaczyć On niebem jest on jest piekłem dlatego daje by zabrać dużo więcej oto gra której posmak czuję ja nigdy ty Kto mnie podtrzyma gdy zabaknie sił Kto poda rękę wzamian niechcąc nic Ktoo powie mi gdzie mam iść dalej Kto może mi to dać? Kto dotknie mnie choć chwilę? Kto może mi to dać? K.KOwalska

Gość bucccccccccccc
Głowa do góry;) Oddział Zamknięty » Czyjaś dziewczyna Słońce na dachu, pośród gołębi dzień się pochylił, trochę już senny tylko w tym oknie, mhmm, włosy upina czyjaś dziewczyna ... czyjaś dziewczyna może nie czeka już na nikogo? tylko rozdaje niebo obłokom tak jakby chciała wieczór zatrzymać czyjaś dziewczyna ... czyjaś dziewczyna ... stanę, zawołam... może usłyszy? im dalej jestem tym będę bliższy wieczór przy świecach, czyja to wina? czyjaś dziewczyna ... czyjaś dziewczyna ... ,.. a gdy odejdzie nic się nie zmieni jesień nie przyda smutku jesieni bo przecież łatwiej się zapomina kiedy odchodzi czyjaś dziewczyna --A gdzie Wampirka:(?

Gość bucccccccccccc
Hehe mieli racje;)Masz temperament.OK zrozumiałem,ale dlaczego temat nie dla Ciebie?Nie wiesz co by Ciebie zraniło?Nie znasz tesknoty?

Gość bucccccccccccc
ładnie napisałas;)Widocznie trafiłas na facetów nie dla siebie,którzy nie potrafili Cie docenic,ale masz racje lepiej nie wracac do tego co było;)

już jestem ;-) ale nie wiem na ile :( ta uczelnia mnie dobija... przyjdź o tej...przyjdź o tej... a jak przychodzę o tej...to słyszę... przyjdź potem... co ludzie muszą zrobić żeby mieć dopbrą ocenę??? nie rozumiem :( Boshe znowu nie rozumiem :(

👄--->korci mnie zeby cos napisac ale nie chce denerwowac Wampirki;)czy ona nie widzi ze opisała tesknote...83 min.:)--słodkie

na pewno widzi...:-) tylko nie w jej zwyczaju jest się do tego przyznawać... ale może to i lepiej... przyznać się do tego że się za kimś tęskni to prawie to samo co przyznać się do tego że sie w nim zakochało :(:(:( a my się zakochać nie możemy :( ponieważ upadnie dziobałkowy Świat :P

ja to nawet z Toba nie zaczynam bo nie umiem kochac tak idealnie jak to opisujesz

ja nie chcę miłośći tak idealnej jak ją opisałam... ja chcę miłośći piekniejszej, prawdziwszej, wyjątkowej takiej... a przede wszystkim innej niż ta którą opisałam... ponieważ ta z mojego obrazu była tragiczna a drugiej takiej to już chyba bym nie przeżyła :(

nie jestem Twoja Panią... gdybym nią była robiłbyś wszystko co tylko bym chciała... a ja nie chcę byś robił wszystko... to takie mało romantyczne :P