Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziobalka

Dziobałkowy Świat

Polecane posty

kiedy tęsknię zamykam powieki i jesteś tak dobrze jest czuć twoje serce gdy we mnie jak ptak zrywa się kiedy tęsknię wyciągam do ciebie bezwiednie bezradne jak noc moje ręce dosięgnąć chcą twoich rąk kilometry głuchych słów między nami w słuchawce głos pogubił kolor twych ust lecz choć dzisiaj tak daleko nam do siebie wiem jedno, na pewno, zobaczę cię znów kiedy tęsknię zamykam powieki i jesteś tak bardzo chcę być blisko ciebie aż znów w sercu cud staje się idę dokąd mnie gwiazda prowadzi w zimną noc ogrzewa mnie promyk twój i choć dzisiaj tak daleko nam do siebie wiem jedno, na pewno, zobaczę cię znów kiedy tęsknię wyciągam do ciebie bezwiednie bezradne jak noc moje ręce dosięgnąć chcą twoich rąk kiedy tęsknię zamykam powieki i jesteś tak dobrze jest czuć twoje serce gdy we mnie jak ptak zrywa się kiedy tęsknię... :(E.Górniak Oj Bucus Ty lizusie;)Walcz chłopie ale nie spiesz sie;)

Teraz wiem co to miłość jest To uczucie zniewoliło mnie Bo Ty rozpaliłaś we mnie je Zobaczyłem kiedyś zdjęcie Twe No i wiem że tylko Ciebie chcę Już dziś wyruszam by odszukać Cię Może kiedyś powrócę tu Alę najpierw muszę odnaleźć Cię Bo teraz wiem żyje tylko dla Ciebie I musisz to wiedzieć że... Urodziłem się aby kochać Cię Więc spełnił dziś marzenia me I daj mi chodź jedną noc Długa droga czeka mnie Nie kończące się noce i dnie O nie teraz nie zawrócę już Może nigdy nie odnajdę Cię Zawsze będę kochał zdjęcie Twe Bo mam przed oczami tylko je. Może kiedyś powrócę tu Alę najpierw muszę odnaleźć Cię Bo teraz wiem żyję tylko dla ciebie shout - tylko dla ciebie

Gość ksieżniczka z łodzi
Taki1 jaka piekna cudowna piosenka.

Gość ksieżniczka z łodzi
;)cudowny dzien dziobałko prawda;)

blondi;) zróbmy jakies spotkanie topikowe;)co TY na to blondi? taki1 ksiezniczka ja książe i Wampik;)fajnie by było...

oj prawda księżniczko prawda... ale ja jestem zdania, że w życiu trzeba wszystkiego spróbować... nawet trójkątów...:P:P:P jeśli nie spróbujesz to się nie dowiesz jak to smakuje.... 🌼

ja mogę...nawet jestem za...;-) ale dopiero pod koniec maja albo na początku czerwca....:( dopiero wtedy będę mogła...;(

Gość ksieżniczka z łodzi
spotkanie topikowe?Bez sensu Człowiek ma rozum nie jest zwierzakiem wiec nie musi wszystkiego próbować

TY jestes ksiezniczka strasznie nietolerancyjna:( Ok blondi maj albo czerwiec;)

może zwyczajnie się boisz.... że czar w rzeczywistości pryśnie:P:P:P ale wiesz co.... powiem tak: że na tym polega piękno bycia człowiekiem... żaden inny gatunek...nawet zwierzaka...nie potrafi się przestraszyć sam siebie....;-);-);-)..... chyba jako ludzie czasami za dużo myślimy... ;-) nie bój się.... 🌼 ja jestem za spotkaniem;-)

Ksiezniczka Ty sie nie rób swieta bo na pewnym topiku cos nie cos czytałem o Tobie;)

Bucuś.... błagam.... popraw błąd w tej swojej pięknej stopce :P:P:P strasznie razi.... ;-)

oczywiście że się da.... pomyśl.... my się dogadujemy a Ty wiecznie narzekasz więc z kim się nie da normalnie rozmawiać???? Bucuś nie osądzamy ludzi na tym topiku.... ;-)

Pa Pa;) Ty tez musisz mnie poprawiać:( Jestem za spotkaniem ale pod warunkiem ze książe przyjdzie ze swoją kobietą;)